ne çekilişi kızlar..
evet pelin pttnin posta gönderim yeri paket falan gönderim yeri aspos diceksin yalnız askeri posta yani kazıklanma boşuna farkedio baya fiyat
arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır kızımı arabasının içinde oyalıyorum yani dışarıda kullanmam gereken arabayı evde kullanıyorum.kol kısmına sallanan oyuncaklar taktım oyalanıyor.rahatça yemek yapıyorum temizlik yapıyorum.nerdeysem o da yanımda oluyor.siz de deneyin
evet pelin pttnin posta gönderim yeri paket falan gönderim yeri aspos diceksin yalnız askeri posta yani kazıklanma boşuna farkedio baya fiyat
tamam cnm haftaya yollarım hftasonu alırım
ilkdefa duydum bu asposu kıbrısa özel bişeymı askeı posta baska yerede varmı böyle ucuz
valla bilmiyorumki pelin bende burda öğrendim buraya özel değildir heralde ya askeriyenin bişeyi olabilir malum bizler hep dışta olduğumuz için hele burda o kadar çok ptt ile işimiz oluyorki lojmanların içinde ptt var para gönderme alma paketler koliler kredi kartları aklına gelebilecek her işimiz pttden halleidyoruz
hediye alma işi zor olcak işte merkeze arabasız gidemem zaten neyse artık gitiğim yerden ikinci postaya katılırım inş:)
yağmur ellerini koparmaya kararlı bu gece dişliğide almıyo saldırıyo parmaklarına kaşıntısı çok sanırım bnm parmağıma bile bir yapışıyor zor ayrırıyorum bide kızıo bana nie çektin die ağlıo :)
heyoo resim ekleyebildim bakarsınız albüme. benim kız uyudu ben hemen yanına süzüliim. zaten 2 gündür sütüm azaldı;( belki uyursam iyi gelir. yarın görüşürüz kızlar... herkese bol uykulu sakin geceler...
kızlar bugün annemle konuştuk diş meselesini bebiş annemin taze soğanı olsa da bana verse dermiş ( ???????????? ) dişlerimi kaşıyım biz size temizleyip taze soğan veriridijk elinize onun beyaz kısmını kemirmeye çalışırdınız dedi
heyoo resim ekleyebildim bakarsınız albüme. benim kız uyudu ben hemen yanına süzüliim. zaten 2 gündür sütüm azaldı;( belki uyursam iyi gelir. yarın görüşürüz kızlar... herkese bol uykulu sakin geceler...
kocacım geldi halı sahadan haftada bir gidiyorlar maç yapıyor uyuyakalmışım beklerken ve acayip susamışım hala doyamadım
Benimkisi de haftada bir gidiyor bir saat oyüzden birşey demiyorum ama bazen çok gıcık oluyorum.kocacım geldi halı sahadan haftada bir gidiyorlar maç yapıyor uyuyakalmışım beklerken ve acayip susamışım hala doyamadım
buzdolabından soguk havuç soyup verdım elıne ıyı geldı aklında olsun
basından ayrılmadım tırstım yutmasın kopup dıye ama baya işe yaradı dişliklerıde dolapta sogutup vermek faydalıymış rahatltyrmuş soguk
bu arada kardeşim aradı sormuş rotayı rotarix degilde öbur markanın 2.3. dozunu uygulasın demışler
susatmazmı acaba sogan ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?