2009 Aralık Anneleri

ne çekilişi kızlar..

60 kilo ustunde olanlara çekilişle hedıye dagıtıyorum ben :roflol::roflol:
canan 10-12 kişi sanırım geçmişe gidip baacagım yarın tam lısteye
boşver sen tr ye gelınce tekrar yaparız zor olur senın için cidden eşin falan olmazsa çıkıp hedıye almak falan

evet pelin pttnin posta gönderim yeri paket falan gönderim yeri aspos diceksin yalnız askeri posta yani kazıklanma boşuna farkedio baya fiyat

mina sevmedı arabayı
1 ay oldu deneyelı bırdaha deneyeyım bakayım yavas yavas oturmayada basladı nasıl olsa
sagol fikir için

evet pelin pttnin posta gönderim yeri paket falan gönderim yeri aspos diceksin yalnız askeri posta yani kazıklanma boşuna farkedio baya fiyat

tamam cnm haftaya yollarım hftasonu alırım
ilkdefa duydum bu asposu kıbrısa özel bişeymı askeı posta baska yerede varmı böyle ucuz

1.Nick : 24.5 / İsim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / İsim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / İsim : Burcu / Eylül
4.Nick : babybay / İsim : Özlem / Duru
5-nick :hayat24/isim:canan/yağmur nisa
6-Nick :semyıl / isim:semra/ Ela
7-Nick : realisttt / sibel / naz
8-Nick : serinus/ isim : melike / zeynep
9-Nick :esrtml/isim:esra/asya
10-Nick:crstal18/isim : mehtap/güneş
11-Nick:nisabeyza/isim :kıymet / zeynep
12-Nick:lalsuu/isim nevin/ecem alya
13-Nick:lkeser/isim:lütfiye/beyza
14-Nick:meybon/isim:arzu/arda
15:nick: senemsss:senem& nehir
16:Nick:bhcg/isim Övünç/ Dünya
17:nick:masalsu/ isim:gülay/ masal ece
18-Nick:nincebayrak/isim : Nilgün/Gökay
20:Nick:babyroze/isim demet/ HALİT

tamam cnm haftaya yollarım hftasonu alırım
ilkdefa duydum bu asposu kıbrısa özel bişeymı askeı posta baska yerede varmı böyle ucuz

valla bilmiyorumki pelin bende burda öğrendim buraya özel değildir heralde ya askeriyenin bişeyi olabilir malum bizler hep dışta olduğumuz için hele burda o kadar çok ptt ile işimiz oluyorki lojmanların içinde ptt var para gönderme alma paketler koliler kredi kartları aklına gelebilecek her işimiz pttden halleidyoruz

hediye alma işi zor olcak işte merkeze arabasız gidemem zaten neyse artık gitiğim yerden ikinci postaya katılırım inş:)

yağmur ellerini koparmaya kararlı bu gece dişliğide almıyo saldırıyo parmaklarına kaşıntısı çok sanırım bnm parmağıma bile bir yapışıyor zor ayrırıyorum bide kızıo bana nie çektin die ağlıo :)

buzdolabından soguk havuç soyup verdım elıne ıyı geldı aklında olsun
basından ayrılmadım tırstım yutmasın kopup dıye ama baya işe yaradı dişliklerıde dolapta sogutup vermek faydalıymış rahatltyrmuş soguk
bu arada kardeşim aradı sormuş rotayı rotarix degilde öbur markanın 2.3. dozunu uygulasın demışler

bn de elma tuttum bugün soğuk baya ısırmaya çabaladı:)
bnde sorucm bakalım doktor ne dyecek

kızlar bugün annemle konuştuk diş meselesini bebiş annemin taze soğanı olsa da bana verse dermiş ( ???????????? ) dişlerimi kaşıyım biz size temizleyip taze soğan veriridijk elinize onun beyaz kısmını kemirmeye çalışırdınız dedi

heyoo resim ekleyebildim bakarsınız albüme. benim kız uyudu ben hemen yanına süzüliim. zaten 2 gündür sütüm azaldı;( belki uyursam iyi gelir. yarın görüşürüz kızlar... herkese bol uykulu sakin geceler...

kocacım geldi halı sahadan haftada bir gidiyorlar maç yapıyor uyuyakalmışım beklerken ve acayip susamışım hala doyamadım

maşallah kuzucuğa

1.Nick : 24.5 / ısim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / ısim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / ısim : Burcu / Eylül
4.Nick : babybay / ısim : Özlem / Duru
5-nick :hayat24/isim:canan/yağmur nisa
6-Nick :semyıl / isim:semra/ Ela
7-Nick : realisttt / sibel / naz
8-Nick : serinus/ isim : melike / zeynep
9-Nick :esrtml/isim:esra/asya
10-Nick:crstal18/isim : mehtap/güneş
11-Nick:nisabeyza/isim :kıymet / zeynep
12-Nick:lalsuu/isim nevin/ecem alya
13-Nick:lkeser/isim:lütfiye/beyza
14-Nick:meybon/isim:arzu/arda
15:nick: senemsss:senem& nehir
16:Nick:bhcg/isim Övünç/ Dünya
17:nick:masalsu/ isim:gülay/ masal ece
18:Nick:bulut/ısim:Funda/Melis
19:Nick:babyroze/isim demet/ Halit

listede yanlışlık olmuş arkadaş yanlış yerden kopyalamış düzeltiyim dedim

susatmazmı acaba sogan ?????

kocacım geldi halı sahadan haftada bir gidiyorlar maç yapıyor uyuyakalmışım beklerken ve acayip susamışım hala doyamadım

hayatta bebegı oldu dıye hobısınden tavız vermeyen tek canlı erkek mılletı sanırım bizimkide bjk maçlarına gıtmeye devam edıyor neyse sezon bıtmek uzere artık

Benimkisi de haftada bir gidiyor bir saat oyüzden birşey demiyorum ama bazen çok gıcık oluyorum.

Ya biz rotarix in 2dozunu da uyguladık.mafoldumben tam bilmiyorum da sordum burda cevap veren de olmadı yapılmıyor mu artık bu aşı,nedenleri neymişşbilmiyorumkismile

Canan sen 86 lı mısın 83 mü?Burda 86 yazıyor facede 83?Ama çok küçük görünüyorsun onu söyliyim:)

nazan bir virusten suphelenıp amerıkada askıya alınmış incelenecekmış
paramızla rezıl olmak buna denıyor sanırım
Allahım bebişlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…