nazan bir virusten suphelenıp amerıkada askıya alınmış incelenecekmış
paramızla rezıl olmak buna denıyor sanırım
Allahım bebişlerimizi korusun
Ya ben ikisini de yaptırdım dr.ara vermedi2.ve 3.ayda yaptı hemen.Allah korusun yavrularımızı.nazan bir virusten suphelenıp amerıkada askıya alınmış incelenecekmış
paramızla rezıl olmak buna denıyor sanırım
Allahım bebişlerimizi korusun
Oğlumun sağlık olarak bir sıkıntısı yok ama hep yanında birisini istiyor ya sürekli konuşacam yada kucağımda gezdirecem falan.gündüz uykusu zaten azdı iyice azaldı.yarım saat uyuyup kalkıyor koşturmakla akşam oluyor,sabah oluyor..bugün de yeğenimin doğum gününe gittik öğleden beri ordaydım.az sonra foto eklerim.Mina nasıl canım?mert efe nasıl nazan sesınız çıkmıyor çok fazla şu sıra
ben dr asordum kendi çocuğum olsa yapmam dedi yaptırmadım inşallah sorun yoktur Allah bebişlerimizi korusun
pelincim benim ki hemde bebek doğunca başladı spora
alem bu adamlar anlam veremıyorum artık gulmeye basladım
gulunce korkmak lazımmış ya aglanacak halımıze
ben sıyırdım kayışları sanırım gulmem normal degil bu durumda :)))))))))))
Ya ben ikisini de yaptırdım dr.ara vermedi2.ve 3.ayda yaptı hemen.Allah korusun yavrularımızı.
Oğlumun sağlık olarak bir sıkıntısı yok ama hep yanında birisini istiyor ya sürekli konuşacam yada kucağımda gezdirecem falan.gündüz uykusu zaten azdı iyice azaldı.yarım saat uyuyup kalkıyor koşturmakla akşam oluyor,sabah oluyor..bugün de yeğenimin doğum gününe gittik öğleden beri ordaydım.az sonra foto eklerim.Mina nasıl canım?
hepimiz sıyırdık iyice canım ben karar verdim ikinci çocuğun babası ben olmak istiyorum anlamam iyi iş
koptum ya
süper fikir oyle kabul etse eşim ben 2 tane daha dogururum :)))))))
ohh mınaya 2 kardes olur yalnız buyumez
biz bugun tam 5 aylık olduk teyzelerı
foto eklıyorum bugunun şerefıne :)))))
:1shok: amanııın 2miiiiiiiiiiiii annem gibi ya 3 ya hiç der hepaklinialirimsmile ben 2tane istiyordum kara kara düşünmeye başladım.ama kardeşsiz de olmaz.hem kız istiyorum bir tane de Allah biliyor yayerimseniben Ama çok zor yaaaaaaasen kararlı mısın doğurmamaya ben 2 tane daha istiyorum bilmiyorumkismile
hepsi öyle yalnız kalmak ıstemyrlar artık bize iş ve yemek yapmak yalan oldu artık
ögle uykusuda kalamdı 10-15 dk uyuyup uyanıyor 2 saat arayla
yegenıne nıce senelr olsun mına huysuz arada çıldırıyor dişlerden diş etı sertleşmiş sıkıntı yapyr başladık bakalım diş maratonuna sonu hayır olsun
sen kararlı mısın doğurmamaya ben 2 tane daha istiyorum bilmiyorumkismile
ii geceler kızllar nasılsınız pelincim nasılsın görünmüyordun uzun zamandır:)
bende ii olmaya çalışıorum cnm işte bebişle koşuşturmaca bende aynı yatıcam ama hala pcde takıldım yatıyım bari güneşi uyutmuşken yoksa uykususuzumAllah izin verırse düşünmuyorum :)
iyi cnm sen nasılsın göya kalkacam pc basından uykum da var takılıdm
:1shok: amanııın 2miiiiiiiiiiiii annem gibi ya 3 ya hiç der hepaklinialirimsmile ben 2tane istiyordum kara kara düşünmeye başladım.ama kardeşsiz de olmaz.hem kız istiyorum bir tane de Allah biliyor yayerimseniben Ama çok zor yaaaaaaa
anam şu annelerde ne laflar var valla :)))))
sizleri tebrık edıyorum düşünmenız bıle takdır edılesı :)
Aynen valla.yarım saatte ne olursa koşturuyorum işte öyle açıp bakıp kapatıyorum hemen.sağol cnm 4yaşına girdi minik hanım daha dün doğdu yaa ne çabukk büyüyorlar.Allah yardımcınız olsun cnm zor geçmez inş.
suç bizde biz niye yatmıyoruz pardon ama mesai erken başlıyor hala oturuyoruz :))))))
ii geceler kızllar nasılsınız pelincim nasılsın görünmüyordun uzun zamandır:)
suç bizde biz niye yatmıyoruz pardon ama mesai erken başlıyor hala oturuyoruz :))))))
ay valla yaa zaten uykusuzum dün hep yalnızdım bebişle. eşim de gelemedi sabaha doğru 4te geldi uyuyamadım doğru dürüst ondan sonra da oğlan pek uyumadı:S ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler sizlere..
Canan sen 86 lı mısın 83 mü?Burda 86 yazıyor facede 83?Ama çok küçük görünüyorsun onu söyliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?