2009 Aralık Anneleri

GÜnaydınlar.mesaı baŞladı. Ben kahvaltıya gıdıyorummm gÖrÜŞÜrÜz sonraa

günaydııınn kızlar bizde 7.15 te kalktık kızımla gece uykum kaçtı saat 2.5 ta birara buradaydım ama kimsecikler yoktu tabi ki sonra zorla uyudum yağmurlu bir sabah hftsonu ne güzeldi hava 2 gündür içim karardı

öncelikle herkese günaydın
güzel bir gün dilerim...

birazdan öğrencilerim gelicek bana derse onları bekliyorum
ama ya yorgunluktan yada başka bişden bilmiyorum tansiyonum iyi değil...
elim ayağım titriyo bişiler yedim geçmedi olmazsa annemi çağırcam...

geçmiş olsun cnm dikkat ettt kendine ve bebişe..

Minamız 5 aylık olmuşşş.maşallah kızımıza .Sanırım ikinci bebişte topiğimizin Torprak sanırım .ayın 18 indede biz 5 aylık olacağızz.Maşallah bebişlerimizee

ne oldun canım? nasılsın düzeldinmi hiç?
yorgunluk düzensiz uyku düzensiz beslenme
e olacağı bu tabi
baş ağırırda dönerde
allah sağlığımızdan etmesin
çağırdınmı anneni kuzum?

günaydın herkese. yazılara ufaktan bi göz attımda 2. yi düşünen arkadaşları tebrik ve takdir etmek istedim :) güveninize ve cesaretinize hayran kaldım :) ben kazayla hamile kalsam şak diye düşer bayılırım bidahada ayılmam heralde kaydirigubbakcemile3

sizinkiler yanınızda ana kucağında duruyosa ne mutlu size. benimki illa kucakta durcak iş yapmak hayal oldu onu geçtim biri yoksa ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. şuan bekliyorum işte annem filan gelirse kahvaltı edicem

bendensin kaydirigubbakcemile5
al bendende o kadar olumunekankayizsmile

günaydınlar herkese..
dünden beri hala başım ağrıyor 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi..
bakalım bugün nasıl bi gün bekliyo bizi....

kızlar aranızda hoppala kullanan varmı varsa memnunmu markası vs bizimki kucakta habire zıplılo belki böle bişi alırsam hem ben kurtulurum hem o mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…