2009 Aralık Anneleri

benimki geçen aya kadar çok güzel duruyordu ana kucağında artık durmuyor oraya sırtı değdiği an basıyor feryadı. Biraz oyun halısında oyalanıyor onun harici her kucakta

la almayı ben de istiyorum. Gerçi erkek çocuklar için zaralı diyorlar ama dr oturduğu yer yumuşak olursa ve fazla zıplatmazsanız kullanabilirsiniz dedi. Jane nin var şişebiliyormuş minderi

günaydın kızlar,

hoppala için biraz erken daha bizimkilere çünkü basabilmeleri gerekiyo ve bel kemiğinin falan tam dümdüz durması lazım...oturtulmuyo bebek ayakta duruyo ama basıp yerden güç alıp kendini zıplatması lazım...duru 8 aylıkken falan koymuştum ben, inanılmaz eğleniyodu kahkahalar atarak...

ya evet bu süperde 300 tl de verilmez yahu zaten bu markanın ürünlerini çok beğeniyorum.

Herseyleri cok pahali zaten bu zipirlarin .

oturtuyomusun hiç eylülü burcu

Ufak ufak . Anakucaginda oturur gibi yapiyoruz . Ama oyle yaparken ayaklarini bi kaldiriyor oturuyor gibi oluyor.

Bende yurutec cok istiyordum ama yasak dedi doktor .

Of 8 aya cok var daha

Aman bazı dr lar yasak diyor bazıları kullanabilirsiniz diyor. Benim arkadaşlar hep kullandılar hiç de bir şey olmadı ama çok tutmamak gerekiyor herhalde

Aman bazı dr lar yasak diyor bazıları kullanabilirsiniz diyor. Benim arkadaşlar hep kullandılar hiç de bir şey olmadı ama çok tutmamak gerekiyor herhalde

Ben doktorumda bir profu izledim o yasak dedi iste anlatti neden yasak oldugunu bi de abd pediatri birligi sigara gibi yasak diyor artik filan dedi o kafami karistirdi . Yoksa bende yurutecte buyumusum biseyimde yok cok sukur ama :)

emecegım ama gezerek dıyor
pc ye bakrken emzrmk ylan oldu
hem emmek için aglyr hemde oturunca emmem dıye
daha nlr grecegım

Ben dört aylıktan beri oturtuyorum kucakta. Hafif yatar vaziyette bile olsa asla durmuyor. Sürekli de dik tutamıyorum derman kalmıyor kollarda ben de kucağımda destekli olarak oturtuyorum ne yapayım

daha nlr grecegım

Eylülde yeni huy edindi meme acik kalcak 1 firt alcak tv seyretcek 1 firt alcak tv seyretcek seklinde yada camin kenarini istiyor ama ic organlarimi komsulara gostermeye niyetim yok .

Ben doktorumda bir profu izledim o yasak dedi iste anlatti neden yasak oldugunu bi de abd pediatri birligi sigara gibi yasak diyor artik filan dedi o kafami karistirdi . Yoksa bende yurutecte buyumusum biseyimde yok cok sukur ama :)
Tabii bunları duyunca tereddüt ediyor insan haklı olarak.
Aklima bi fkir geldi ebru : )

Anakucagi Pelinde gormustuk , sonraaa oyun halisi bende :) Bil bakalim sirada deneme kimde :)
Amanın bendee :1ninca:

daha nlr grecegım
Her gün yeni bir huy çıkıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…