herkes 100 lira versın sırayla kullanalım 1 ay mina-canberk-eylul ay sırasına göre
sonra satar bska bşey alırz :)))))))))))
Ben dört aylıktan beri oturtuyorum kucakta. Hafif yatar vaziyette bile olsa asla durmuyor. Sürekli de dik tutamıyorum derman kalmıyor kollarda ben de kucağımda destekli olarak oturtuyorum ne yapayım
Amanın bendee :1ninca:
.
züpper 14 doğru, daha fazlasıda çıkar inşallah, vereceksin bu sene sen :Saruboceq:şimdi bktm sorulae acıklnmış
14 dgru kesın var hatırladıgım nılgun
gçkay nasıl
hedıye lıstesının çe kılşni ypcaz bu hafta
maşallah kuzucuğa çok tatlıheyoo resim ekleyebildim bakarsınız albüme. benim kız uyudu ben hemen yanına süzüliim. zaten 2 gündür sütüm azaldı;( belki uyursam iyi gelir. yarın görüşürüz kızlar... herkese bol uykulu sakin geceler...
süpper fikir ben bunu daha önce niye hiç düşünmedim ki kaydirigubbakcemile5 gerçi bizim bey bana bayağı yardım ediyor ama yine de tuttum bu fikrihepimiz sıyırdık iyice canım ben karar verdim ikinci çocuğun babası ben olmak istiyorum anlamam iyi iş
:1shok: amanııın 2miiiiiiiiiiiii annem gibi ya 3 ya hiç der hepaklinialirimsmile ben 2tane istiyordum kara kara düşünmeye başladım.ama kardeşsiz de olmaz.hem kız istiyorum bir tane de Allah biliyor yayerimseniben Ama çok zor yaaaaaaa
walla ben yaptım 2.yi Burcudada var, yaşınız genç daha yaparsınız bende kızımda öyle diyordum am a zorlukları unutuyorsunuz güzellikler kalıyor aklınızda zemuszemus
sanada günaydınnn hemde geçmiş olsun, hemde kolay gelsin hepsi bir arada hihoyyytöncelikle herkese günaydın
güzel bir gün dilerim...
birazdan öğrencilerim gelicek bana derse onları bekliyorum
ama ya yorgunluktan yada başka bişden bilmiyorum tansiyonum iyi değil...
elim ayağım titriyo bişiler yedim geçmedi olmazsa annemi çağırcam...
sanada canımmmhihoyyytgünaydın herkese sempatiksalakcinni
ne içtin Öznur, advil bayağı iyi geliyorgünaydınlar herkese..
dünden beri hala başım ağrıyor 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi..
bakalım bugün nasıl bi gün bekliyo bizi....
walla ben hatırlıyorum bu sahneyi, o zaman yedekte bekliyordum yazmamıştım dahaDun gibi 7 Kasimda beni aradigin :)
Burcuuuu ben dogurdum diyisin :) Ne yap ne et icinde tut demistin . Aha Sat arkadasim dogurdu diyip solugu kuaforde alip cantami hazirlamistim .
günaydın kızlar,
hoppala için biraz erken daha bizimkilere çünkü basabilmeleri gerekiyo ve bel kemiğinin falan tam dümdüz durması lazım...oturtulmuyo bebek ayakta duruyo ama basıp yerden güç alıp kendini zıplatması lazım...duru 8 aylıkken falan koymuştum ben, inanılmaz eğleniyodu kahkahalar atarak...
burcu sende olmasan opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
valla biz alıpkullanıyoruz eğer bebiş sevmezse geri veriyoruz ya değiştiriyolar yada yerine hediye çeki veriyolar. bir yıl geçerli hediye çeki e mutlaka bişeye ihtiyaç olur bir yıl içinde. yürüteç için doktor kesinlikle kullanmayın dedi. hoppala içinde 4. aydan sonra kullanabilirsiniz dedi. ayağının üstüne basmasını öğreniyomuş. benimki daha ufak ama kucakta hafif oturur pozisyonda duruyo. yatmıyoki sıpa. illa oturcak. ayağa kaldırıncada fıldır fıldır zıplıyo kolum kopuyo onu tutmaktan.
burcu valla dun gıbı senı arayışım dogrusun
nılgun fınalden tırsıyorum ya
şimdiden bakmam lazım
cuma kuran var benim iş yapasım yok hiç
5.ayımızı kutlayanlara ve foto yorumlarına tskkurler
dogumgunu kutlasak hepberaber burcu otelde bir partı versek ya süperr olur valla
burcu valla dun gıbı senı arayışım dogrusun
nılgun fınalden tırsıyorum ya
şimdiden bakmam lazım
cuma kuran var benim iş yapasım yok hiç
Mina çok büyümüş ben yerim onu yaaaaaaa......
hakkaten ne güzel olurrrrrrr......ortak bi tarih belirleyip süslesek balonlarla falan...olmıcak bişi deil...bizim burdan 3 kişi var...sen ist ekibini toplıcan....yada kışa denk geliyo die zor olursa 6. aylarında yani haziranda yarı doğumgünü partisi yapabiliriz bir hafta sonu...hihoyyyt
tırsma be ya elindeki sorulara çalış hepsi onlardan çıkıyor zati
ne kuranı şekerim
şimdi sizleri yürüteç konusunda aydınlatmak istiyorum:)))))))))))))) birisi modunda anlayan anlar :)))))))))))))
ben duruyu yürüteçe 5 aylıkken koydum, ömeride koyucam...çünkü yürüteç şahane bir olay ilk koyduğun zamanlarda geri geri gider sevgili yawrularımız :)))))) daha sonra ileriyi keşfederler.....
o zamanda yasaktı fakat yasak olma sebebi bebeğin herhangi bir tümseğe takılıp düşmesi ve ondan doğacak sonuçlarla ilgiliydi...bizim kontrolümüzde olduğu sürece ben kesinlikle taraftarım....
BURCU ABLANIZ ......lmaz:
şimdi sizleri yürüteç konusunda aydınlatmak istiyorum:)))))))))))))) birisi modunda anlayan anlar :)))))))))))))
ben duruyu yürüteçe 5 aylıkken koydum, ömeride koyucam...çünkü yürüteç şahane bir olay ilk koyduğun zamanlarda geri geri gider sevgili yawrularımız :)))))) daha sonra ileriyi keşfederler.....
o zamanda yasaktı fakat yasak olma sebebi bebeğin herhangi bir tümseğe takılıp düşmesi ve ondan doğacak sonuçlarla ilgiliydi...bizim kontrolümüzde olduğu sürece ben kesinlikle taraftarım....
BURCU ABLANIZ ......lmaz:
öğrencilerim yeni gittiler...
midem bulandı başım döndü ateş bastı kustumne oldu bana böyle
öğrenciler ortada kalamsın diye tamamdaldım dersimi ama iyi değilim
saolsun velilerim çok iyidirler ilgilendiler annem gelicek şimdi...
Evet yani Senem bu belirtiler pek hayra alamet değil :)öğrencilerim yeni gittiler...
midem bulandı başım döndü ateş bastı kustumne oldu bana böyle
öğrenciler ortada kalamsın diye tamamdaldım dersimi ama iyi değilim
saolsun velilerim çok iyidirler ilgilendiler annem gelicek şimdi...
Ya benimde gunde 2-3 kere burnum kaniyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?