2009 Aralık Anneleri

kızlar ben doktora gidiyorum
serum yemessem iyi
çakıldım kaldım y atağa görüşrüz
hbr ver gelince geçmiş olsun

sabır hepimize ya sabırrrrrr

Ne oluyor bunlara ya . Oyun parkina koyuyorum bagriyor tv karsisina koyuyor basiyor cigligi ne yapsam yaranamadim ua

Kızlar ben Çıkıyorum kendınıze Çok ıı bakın of ya tam takıp edemıyorum yazıları sınır oluyorum ya.hep kaÇırıyorummm yazdıklarınızı. Önemlı bıŞeyler olursa Özelden yazarsanız sevınırım.Özledım Çok sızıııı vallahıı hamıleyken daha Çok katılıyordum .ıŞler Çok yoĞun Şımdı zor oluyor..bebeklerı kocaman ÖpÜyorumm

Acaba disleri mi ya . Surekli agzinda elleri . Salya cok fena . Bi de cok derinden kesmisim tirnagini boyle dolama gibi olmus parmagi allam ya valla sabrim kalmadi al beni gezdir beni .

Acaba disleri mi ya . Surekli agzinda elleri . Salya cok fena . Bi de cok derinden kesmisim tirnagini boyle dolama gibi olmus parmagi allam ya valla sabrim kalmadi al beni gezdir beni .

piskopata bağlandık cümleten delikafadulden
al beni gezdir beni! hiç gülcem yoktu hay allah :roflol:
ne ettin çocuğun parmağını öyle ne dolaması!
tırnağı uzadıkça kes annesi toptan yapıp tembelliğe kaçma

piskopata bağlandık cümleten delikafadulden
al beni gezdir beni! hiç gülcem yoktu sırnaşık şey
hay allah ne ettin çocuğun parmağını öyle ne dolaması!
tırnağı uzadıkça kes annesi toptan yapıp tembelliğe kaçma

artık bööööle çift çift yascam msjları vaaaaamı itirazı olan guclubacismile Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava:

söylene söylene uyudu 10 dk sonra kalkar
vallahı bende anlamıyorum bırden ne oluyorda çıglık çıglıga aglıyorsun gezdırmek emmek hiçbirşey kesmıyor
dişetı ya kesın bunların sorunu jel surdum hemen

yok tüy falan değil böle küçük beyaz bi halka gibi

banyo yaptırsan uyur belki

Tek başıma hiç yıkamadım daha Canan. Babasıyla yıkıyoruz mecbur bekliyorum akşam yıkarız. Belki banyo filesi falan alırsam yıkayabilirim yalnızken. CADIARZU

artık bööööle çift çift yascam msjları vaaaaamı itirazı olan guclubacismile Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy yavrum ya nasl acıyor kim bilir

pelin bn kahve içince yağmur kola kolay uyumuyor etkileniyor sanırım :)

yemınle mınayı tarıf edıyrsun
çıglık çıglık şuan

Gazıda var herhalde benimkinin. İçeri yatak odasına götürdüm demin emerek uyudu beş dk sonra kıvranarak uyandı ben de meme vermek istemedim gazı artmasın diye yeri göğü yıktı mecbur verdim ama memede bile sakinleşmedi. Neyse güç bela uyudu şimdi yüz üstü yatırdım bakalım ne zaman ciyaklayacak.

Tek başıma hiç yıkamadım daha Canan. Babasıyla yıkıyoruz mecbur bekliyorum akşam yıkarız. Belki banyo filesi falan alırsam yıkayabilirim yalnızken. CADIARZU

bn alştım yanlız yıkamaya ee mecburen :)

bizim filemiz yere kadar değiyo artık küvetini eşyalarıyla dolduruyorum bnde

ayyy Burcu sen çok yaşa emi :) gözümden yaş geldi gülmekten annem okudum oda aynı gülmekten cevap yazamadım valla, al beni gezdir beni ha süpermişşşşdelikafadulden

o gaz varya o gaz önceki akşam canıma yetti benim, ne kolum kaldı ne belim, 4. ay bitti gaz bitmediklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…