senem hastaneydmiş serum takılmış
http://www.summerinfant.com/categories_products_view/63/Mother-s-Touch%AE-Deluxe-Baby-Bather.html
bende bu banyo zımbırtısı var çok rahatlık oluyo tekde yıkanır bebek bundada ben hiç denemedim daha kulağa su kaçması falan öyle tehlikelerde olmuyo keyfide yerinde oluyor
Nerden almistin
aynısı jokerdede satılıyomuş
http://joker.com.tr/urun.aspx?stkID=17710
ççok güzel kaç aya kadar yıkanabilecek bunda gerçi ben filede ilk banyosunu bile tek başıma yaptırdım biraz cesaret tabii bol bol dikkat şimdi ama çok hareketlendiler zaptetmek zorlaşıyor
ben geldiiimmm... bi ablama gittim geldim, ablamı ikna etmeye çalışıyorum ben işbaşı yapınca minişime baksın diye.. ee turtalar bugün püre yapmış sizi kaydirigubbakcemile3 benimkide hiç uyumadı allahtan ablamdaydım. ee baktınızmı albümüme :ecrin_bebek:
baktım mükemmel olmuş bayıldım ben valla canım
ben geldiiimmm... bi ablama gittim geldim, ablamı ikna etmeye çalışıyorum ben işbaşı yapınca minişime baksın diye.. ee turtalar bugün püre yapmış sizi kaydirigubbakcemile3 benimkide hiç uyumadı allahtan ablamdaydım. ee baktınızmı albümüme :ecrin_bebek:
ççok güzel kaç aya kadar yıkanabilecek bunda gerçi ben filede ilk banyosunu bile tek başıma yaptırdım biraz cesaret tabii bol bol dikkat şimdi ama çok hareketlendiler zaptetmek zorlaşıyor
selam kızlar
eve yeni geldim babam ve erkek kardeşim beni apar topar götürdüler işte tahlil falan muayane derken
biliyordumzaten başıma geleceği...çok istifrağ ettim çünkü
kanıma mikrop mu ne girmiş hay ben o mikrobun dedim
iki şişe serum yedim daha da takıcaklardı da aklımda nehirimde kaldı ama ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun iye düşündüm...neyse şimdi evdeyim annem ynaımda kalkamıyorum kalkarsam başım dönüyor midem bulanıyor halsizlik hat safhada...uslu duurp dinlenmezsem ve su içmezsem yine serum takcaklarmış...bende söz dinliyorum:)
beni soran herkese teşekkürler...çok şükür iyiyim daha da toparlarım yarına falan inş
sizlerde dikkat edin kendinize...zaten bağışıklığımız zayıf bebelerden ne k adar olsayoruluyoruzz emziriyoruz falan....lütfen dikkatedin kızlar...
geçmişe bir gözatarım şimdi iyi olursammmmmm:)
fotolara yorum için teşekkür ederizzzzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?