2009 Aralık Anneleri

kızlar merhaba yine bi dolu sayfa yazılmış okuyamadım bi ara okumaya çalışırım benim büyük kızdan bu seferde bana bulaştı gözdeki mikrop gözüm oldu balon.Yanıyor,batıyor bide acayip kızardı şişti ama böyle acayip çekici oldum-tatlicadiarzu- doktora gittim damla ve pomad verdi bakalım ne zaman geçicek.

slm kızlar sinirlerim tepemde öğlen 1de eşimin teyzesi geldi akşamada kalcaklar 2buçuk yaşında oğlu var yaramaz fenaa bişey öğlen teyzesi kızımı kucaına aldı sinir oldu gerizekalı çocukta gelip kızımın kulağına patlatmazmı zaten kıskanç biliosun çocunu ne alıosun nasıl ağladı yavrum yaa heryeri duman ettiler bide dün temizlik yaptım sözde bide akşama kalcaklar eşim ngeç ngelio 10da ZATEN NE KALIONUZ ama bnm hatam ben demiştim dün ölesine olmassa akşama kalıırız die bugünde pişman oldum doktora gitcem dedim hiç halim yok çünkü yine geldiler bide kalcaz dediler ooofff yaa sonrada dioki işin varsa engel olmualım off ya delircem mahvoldum ben yaaaklava:

mehtap yazık ya allah korusun aman dikkat et güneşi bırakma kjucağınbdan bn öle çoçuklu gelince çayt bile yapmıom valla çoçukla şaka olmaz:s

valla bilmiom senem havada mikrop varmş dikkat edin falan yaszmış facede cepten bağlanmış
mikrop kağpmş sanırım
haberlerde grmüştüm gecenlerde türkiyede salgın vartmş beta virüsü o mu acaba

ben geldiiimmm... bi ablama gittim geldim, ablamı ikna etmeye çalışıyorum ben işbaşı yapınca minişime baksın diye.. ee turtalar bugün püre yapmış sizi kaydirigubbakcemile3 benimkide hiç uyumadı allahtan ablamdaydım. ee baktınızmı albümüme :ecrin_bebek:

senem kötüyüm diyordu üzüldüm inşallah hemen atlatır Allah korusun hepimizi bebekle hasta olmak çok zor fazla okuyamadım geçmişi

benimki durmuyo hala tam takip edemiyorum sizi kızlar
seneme üzüldüm ya ne olmuş tam olarak bilen varmı?

baktım mükemmel olmuş bayıldım ben valla canım

Fotolar süper olmuş, tüm annelerin dili olmuşşun yorumlarınla.

ççok güzel kaç aya kadar yıkanabilecek bunda gerçi ben filede ilk banyosunu bile tek başıma yaptırdım biraz cesaret tabii bol bol dikkat şimdi ama çok hareketlendiler zaptetmek zorlaşıyor

ilk 3 ay filede yıkadık bizde iyice hareketlenip durduramadığımızda bide bunu deneyelim dedik ilk aylarında icinde kayboluyodu 3 aydan sonra tam cuk oturdu içine çok hoşuna gitti oturur pozisyondaya hafif yatay pozisyonuda var bizi seyrediyo bizde onu hiç hereket etmiyo içinde büyük bişey ayakta durmayı becerene kadar yaklaşık 1 yaşına kadar falan kullanılır diye düşünüyorum ondan sonra ayakta yıkanır yada keyif yapmak için otururda oyuncaklarıyla oynar içinde tabi bisüre sonra suyun tadını çıkarmak için suyun içinde olmak isteyecek onuda işte fazla abarmamak lazım kız çocukları enfeksiyon kapma riski var

selam kızlar
eve yeni geldim babam ve erkek kardeşim beni apar topar götürdüler işte tahlil falan muayane derken
biliyordumzaten başıma geleceği...çok istifrağ ettim çünkü
kanıma mikrop mu ne girmiş hay ben o mikrobun dedim
iki şişe serum yedim daha da takıcaklardı da aklımda nehirimde kaldı ama ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun iye düşündüm...neyse şimdi evdeyim annem ynaımda kalkamıyorum kalkarsam başım dönüyor midem bulanıyor halsizlik hat safhada...uslu duurp dinlenmezsem ve su içmezsem yine serum takcaklarmış...bende söz dinliyorum:)
beni soran herkese teşekkürler...çok şükür iyiyim daha da toparlarım yarına falan inş

sizlerde dikkat edin kendinize...zaten bağışıklığımız zayıf bebelerden ne k adar olsayoruluyoruzz emziriyoruz falan....lütfen dikkatedin kızlar...
geçmişe bir gözatarım şimdi iyi olursammmmmm:)

fotolara yorum için teşekkür ederizzzzz:)

Cok gecmis olsun ya Allah beterinden korusun . Aricaktim ama dinleniyorsundur diye rahatsiz etmiyim dedim.

saol canım...amin hepimizi...est ne rahatsızlığı...telim susmadı zaten hiç saolsun duyan arıyor....
sende dikkat et kendine bak ev taşıcaksın burcu..yorgun düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…