selam kızlar
eve yeni geldim babam ve erkek kardeşim beni apar topar götürdüler işte tahlil falan muayane derken
biliyordumzaten başıma geleceği...çok istifrağ ettim çünkü
kanıma mikrop mu ne girmiş hay ben o mikrobun dedim
iki şişe serum yedim daha da takıcaklardı da aklımda nehirimde kaldı ama ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun iye düşündüm...neyse şimdi evdeyim annem ynaımda kalkamıyorum kalkarsam başım dönüyor midem bulanıyor halsizlik hat safhada...uslu duurp dinlenmezsem ve su içmezsem yine serum takcaklarmış...bende söz dinliyorum:)
beni soran herkese teşekkürler...çok şükür iyiyim daha da toparlarım yarına falan inş
sizlerde dikkat edin kendinize...zaten bağışıklığımız zayıf bebelerden ne k adar olsayoruluyoruzz emziriyoruz falan....lütfen dikkatedin kızlar...
geçmişe bir gözatarım şimdi iyi olursammmmmm:)
fotolara yorum için teşekkür ederizzzzz:)
şakaaaa canım benim olumunekankayizsmileNiyekiisenağlama
tabii yap kız çocukları öyle anneleri güzel olsun istiyor, gerçi sen her halinle güzelsin amma opuyorumnanaktan
geldin caddelerde gezdınde bir kahve içelim demedın utanmıycnmı ben ereglıye glnce de bklm lülülülülülü
eyvahedigeldismile ımmmm şeyyyyyyyyy bilmiyorumkismile
inşallah ama pek heveslenme dengesız bu modeller heran cayabilir
makyajmı o da ne :))))))))
iyisin ha burcu
makyajlar falan
hadi nazarım deymesın tutuuuu masallah
selam kızlar
eve yeni geldim babam ve erkek kardeşim beni apar topar götürdüler işte tahlil falan muayane derken
iki şişe serum yedim daha da takıcaklardı da aklımda nehirimde kaldı ama ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun iye düşündüm...neyse şimdi evdeyim annem ynaımda kalkamıyorum kalkarsam başım dönüyor midem bulanıyor halsizlik hat safhada...uslu duurp dinlenmezsem ve su içmezsem yine serum takcaklarmış...bende söz dinliyorum:)
beni soran herkese teşekkürler...çok şükür iyiyim daha da toparlarım yarına falan inş
sizlerde dikkat edin kendinize...zaten bağışıklığımız zayıf bebelerden ne k adar olsayoruluyoruzz emziriyoruz falan....lütfen dikkatedin kızlar...
Senem çok geçmiş olsun canım gerçekten uykusuzluk ve yorgunluk yüzünden bağışıklık sistemimiz çok zayıf. Dikkatli olmak lazım. Neyse ki annen falan yanında herhaldeselam kızlar
ayy ne çok yazmışsınız şöyle bi üstünden geçtim hepsinin detaylı okuyamadım ama
bide bebişler durmuyo diyosunuz sositososito
senemcim çoook geçmiş olsun dinlen bol b ol biran önce topla kendini nehirin sağlıklı bi anneye ihtiyacı var..
realist arkadaşın(kusura bakma ismini hatırlayamadım) fotolar çok güzel ve çok anlamlı bizim için:)
burcucum ev işi ollmuş çok sevin dim hayırlısıyla taşınma işide biterse misler gibi kendi evinde oturacaksın bundan sonra.
burcu ereğlide toplanma işi süper valla bütün kuzular yanyana çok eğlenceli gibi görünüyo :))
ablam ve kardeşim bendeydi bugün kızı aldık dışarı çıktık önce şu benim para için postaneye gittik ordan gidip kahvelerimizi içtik dedikodu eşliğinde:) ordanda yemek yemeye gittik sonrada beşiktaşta dolaştık açıkhavada acaip iyi geldi sağolsun kızımda pek zorluk çıkarmadı annesine bugün dünkü huysuzluğundan sonra hatasını anladı herhalde rahat bıraktı beni:))))
iyi gelmiştir sanada öznur
aman ordan gulsun sansımız gezmeyı sevmelerı geçmesın ınşallah
alır alır çıkarız hıçolmazsa
aynen öyle artık bikaç saat dışarı çıksak bile sevindirik oluyorum:)
ahhh ahhhh ben bu hallere düşecek ihatunmuydum haftasonu kimse tutamazdı beni evde iş çıkışı akşamlarımı bile boş b ırakmazdım..hele bekarken..
canları sağolsun kuzuların napalım..
ütü bitti çok şukur ütü bitince tüm iş bitmiş gibi hissediyorum
çok yoruldum her seferınde bu kadar bırıktırmeyecegım dıyorum ama ne mumkun mınayla yapmak
zaten 2 sepetın ütünün 1 sepetı mına hanımın 1 sepetı eşimin benımde arada 2-3 parca bişeylerim var işte kıyafetım yokkı utuleyım
ütü bitti çok şukur ütü bitince tüm iş bitmiş gibi hissediyorum
çok yoruldum her seferınde bu kadar bırıktırmeyecegım dıyorum ama ne mumkun mınayla yapmak
zaten 2 sepetın ütünün 1 sepetı mına hanımın 1 sepetı eşimin benımde arada 2-3 parca bişeylerim var işte kıyafetım yokkı utuleyım
aynen öyle artık bikaç saat dışarı çıksak bile sevindirik oluyorum:)
ahhh ahhhh ben bu hallere düşecek ihatunmuydum haftasonu kimse tutamazdı beni evde iş çıkışı akşamlarımı bile boş b ırakmazdım..hele bekarken..
canları sağolsun kuzuların napalım..
mehtap yazık ya allah korusun aman dikkat et güneşi bırakma kjucağınbdan bn öle çoçuklu gelince çayt bile yapmıom valla çoçukla şaka olmaz:s
valla bilmiom senem havada mikrop varmş dikkat edin falan yaszmış facede cepten bağlanmış
mikrop kağpmş sanırım
haberlerde grmüştüm gecenlerde türkiyede salgın vartmş beta virüsü o mu acaba
duzeldımı kıznın yeme sorunu
kızın nasıl oldu canım, iyimisiniz?
iyiyiz canım çok sağol..
ah canan biliyorum uyku saati geçince huysuzlaşıyo ağlasada sallıyorum uyuyo ama bu sefer sökmedi
ayağımda kolumda beşiğinde salıncağında salladım en son ağlasanda sallayacam dedim 35 dakika ayağımda ağladı en son yaşlar akmaya başlayınca kaldırdım
hastamı sancısımı var diycem ama yok kalkıp ayakta gezince susuyo!
:Saruboceq: allah sen sabır güç ver tüüüüüüüüüüüüüm annelere!!!!!!! :Saruboceq:
aynen canım benimkide öyle..uykusu var ama dalamıyor.sallıyorum olmuyor,gezdiriyorum olmuyor.en son bu saat oldu yeni uyudu eşim sağolsun uyuttu kucağında..ben o kadar uğraştım uyumadı babasının kucağında uyuduakannehir
evet haklsın cnmda ne mümkün oturmak yemeğe geldiler bide öğlen 1de geldiler gece 12buçukta gittiler deli olcakım çocuma yapmadıklarını bırakmadı pislik çocuk onlarda mal gibi baktı öldüm ya bebek kokudan ağlayıp durdu çığrıyo çocuğa kafa atmaya çalışıo bağırıo korkutuo deli oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?