2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım evet uslu kız ol güzel güzel dinlen

Niyekiisenağlama
şakaaaa canım benim olumunekankayizsmile

tabii yap kız çocukları öyle anneleri güzel olsun istiyor, gerçi sen her halinle güzelsin amma opuyorumnanaktan

ayyyy çok teşekkürler canımmmm :kedi:

canım annem olmasa biraz zor yaparımda annem sayesinde haftada 2 kere kuaföre gidiyorum makyaj neyin yapabiliyorum Allah razı olsun anacımdan...opuyorumnanaktan

çok çok geçmiş olsun...umarım hemen toparlanırsın....

Senem çok geçmiş olsun canım gerçekten uykusuzluk ve yorgunluk yüzünden bağışıklık sistemimiz çok zayıf. Dikkatli olmak lazım. Neyse ki annen falan yanında herhalde
bolca dinlenmeye çalış.

ayy ne çok yazmışsınız şöyle bi üstünden geçtim hepsinin detaylı okuyamadım ama
bide bebişler durmuyo diyosunuz sositososito
senemcim çoook geçmiş olsun dinlen bol b ol biran önce topla kendini nehirin sağlıklı bi anneye ihtiyacı var..
realist arkadaşın(kusura bakma ismini hatırlayamadım) fotolar çok güzel ve çok anlamlı bizim için:)
burcucum ev işi ollmuş çok sevin dim hayırlısıyla taşınma işide biterse misler gibi kendi evinde oturacaksın bundan sonra.
burcu ereğlide toplanma işi süper valla bütün kuzular yanyana çok eğlenceli gibi görünüyo :))

ablam ve kardeşim bendeydi bugün kızı aldık dışarı çıktık önce şu benim para için postaneye gittik ordan gidip kahvelerimizi içtik dedikodu eşliğinde:) ordanda yemek yemeye gittik sonrada beşiktaşta dolaştık açıkhavada acaip iyi geldi sağolsun kızımda pek zorluk çıkarmadı annesine bugün dünkü huysuzluğundan sonra hatasını anladı herhalde rahat bıraktı beni:))))

senem geçmiş olsun tekrar dınlen o zaman ne şanslısınkı annen yanında
kıymetını bıl fırsatın varkende dinlen guzelce

iyi gelmiştir sanada öznur
aman ordan gulsun sansımız gezmeyı sevmelerı geçmesın ınşallah
alır alır çıkarız hıçolmazsa

ütü bitti çok şukur ütü bitince tüm iş bitmiş gibi hissediyorum
çok yoruldum her seferınde bu kadar bırıktırmeyecegım dıyorum ama ne mumkun mınayla yapmak
zaten 2 sepetın ütünün 1 sepetı mına hanımın 1 sepetı eşimin benımde arada 2-3 parca bişeylerim var işte kıyafetım yokkı utuleyım

iyi gelmiştir sanada öznur
aman ordan gulsun sansımız gezmeyı sevmelerı geçmesın ınşallah
alır alır çıkarız hıçolmazsa

aynen öyle artık bikaç saat dışarı çıksak bile sevindirik oluyorum:)
ahhh ahhhh ben bu hallere düşecek ihatunmuydum haftasonu kimse tutamazdı beni evde iş çıkışı akşamlarımı bile boş b ırakmazdım..hele bekarken..
canları sağolsun kuzuların napalım..

aynen öznur
ben yatar iigeceler olsun

oh oh maşallah hamaratlıkta başka bişey..
benimde bi çokki ütü sorma çoğaldıkçada yapasım gelmiyo..aslında ben kurur kurumaz yapmaya çalışıyorum çok çabuk bitiyo öyle sıkılmadan yapıyorum ama bu sefer miskinlik yaptım kardşim bendeyken yarın girişeyim ütüye bende bari.. zaten ipin ucu kaçtı ev işlerinde p.tesi kadın gelip yapacak yoksa benim yapmam mümkün değil zeyneple..mutfağı temizleyip ütüyü bitirsem o gelene kadar başka bişey istemicem.

Aferin sana iyi iş yapmışsın, benim eşimin gömlekleri yetiyor bana sıra hiç gelmiyor. Oğlanın kıyafetlerini de giydireceğim zaman ütülüyorum. Ardiye gibi kullandığım salonumda ütü masası sürekli açık duruyor.

Ah o bekarkenki performansımı ben de şimdi hayretle anıyorum.
Sabahın köründe işe gidecek olmamıza rağmen gece iki üçe kadar dışarda kaldığımız olurdu hafta içi bile gençlik tabee ah ah

evet haklsın cnmda ne mümkün oturmak yemeğe geldiler bide öğlen 1de geldiler gece 12buçukta gittiler deli olcakım çocuma yapmadıklarını bırakmadı pislik çocuk onlarda mal gibi baktı öldüm ya bebek kokudan ağlayıp durdu çığrıyo çocuğa kafa atmaya çalışıo bağırıo korkutuo deli oldum ya

duzeldımı kıznın yeme sorunu

düzeldi canım.yeme sorunu yoktu kilo sorunu vardı.ama maşallah şimdi almaya başladı.

tüp bebek bölümünü okudum da, çok üzüldüm yaa, kimi insan ne kolay hamıle kalıo, kımısıde bebek özlemiyle yanıp tutuşuyo, bide dogurup çöpe atanlar var mafoldumben söylencek söz yok yani bu duruma, bu dünyanın adaletsizliğ bu da.

iyi çok şukur gıtmışler ne kadar söylensen az valla
sınır oluyorum birde derler ya yerınden kalkmadan kızım gel oglum yapma geld ıyorum yapma dıyorum sana beyın özurlu o çocuk bellı ki laftan anlamıyor kalk peşinde dolaş çocugunun

günaydın herkese.. dün nazı beşiğinde yatırdım ve ne oldu bilin bakalım. sabaha kadar uyumadık!sempatiksalakcinni yorgunluktan uykusuzluktan başağrısından ölüyorum.. beşik dediysem odasında değil ha yatağımın dibindeki beşikte. bugün alcam yanıma yatcam ya başlarım böle işe alışırsa alışsın.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…