iyi çok şukur gıtmışler ne kadar söylensen az valla
sınır oluyorum birde derler ya yerınden kalkmadan kızım gel oglum yapma geld ıyorum yapma dıyorum sana beyın özurlu o çocuk bellı ki laftan anlamıyor kalk peşinde dolaş çocugunun
canan yasemin burcu:)
teşekkür eederim kzılar
biraz daha iyiyim ama üstümden kamyon geçmiş gibi oldum ya resmen
çok mikropsun derlerdi de inanamazdım:) kanımda çıkınca anladım
belim ağrıyor sanırım ahstalığın etkilerinden bel korsemi taktım
baş hemşire mother yanımda ...:)
iyi olcaz allahın izniyle...
sizler de iyisiniz dimi kızlar bebişler nasıl?
ömere geçmiş olsun annnesi tekrardan öpyüroum onu çok:)
naz 3 ay boyunca her ay 850 gr aldısadece anne sütüyle besleniyo. bu ay bana sütüm azalmış gibi geliyo. ayda kaç gr altında alırsa dr ek bişeylere geçiriyo.
canım ben drun mua.sinde 5 aylık bi bebek gördüm bayaa zayıftı 400 gr almıştı ayda...kadın çok net bi dille anne sütüne devam ediyoruz demişti...bide 3 aydan sonra gelişiminde belli bir duraklama oluyo....850 gr da çok iyi
ay inşallah 6. aya kadar anne sütüyle devam edebiliriz. sırf bu yüzden ücretsiz izin kullanıyorum şuan. yoksa iznim 1 mart itibariyle bitmişti.
bugün çok sessiz buralar herkes nerelerde... benim çamaşır ve bulaşık makinesi durdu beni beklio ama kız kucağımda uyudu kıpırdayamıyorum. bulaşıklar neysede çamaşırlar kırış kırış olcek. kurutmaya atmam lazım,,
selam kızlar
eve yeni geldim babam ve erkek kardeşim beni apar topar götürdüler işte tahlil falan muayane derken
biliyordumzaten başıma geleceği...çok istifrağ ettim çünkü
kanıma mikrop mu ne girmiş hay ben o mikrobun dedim
iki şişe serum yedim daha da takıcaklardı da aklımda nehirimde kaldı ama ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun iye düşündüm...neyse şimdi evdeyim annem ynaımda kalkamıyorum kalkarsam başım dönüyor midem bulanıyor halsizlik hat safhada...uslu duurp dinlenmezsem ve su içmezsem yine serum takcaklarmış...bende söz dinliyorum:)
beni soran herkese teşekkürler...çok şükür iyiyim daha da toparlarım yarına falan inş
sizlerde dikkat edin kendinize...zaten bağışıklığımız zayıf bebelerden ne k adar olsayoruluyoruzz emziriyoruz falan....lütfen dikkatedin kızlar...
geçmişe bir gözatarım şimdi iyi olursammmmmm:)
fotolara yorum için teşekkür ederizzzzz:)
tüp bebek bölümünü okudum da, çok üzüldüm yaa, kimi insan ne kolay hamıle kalıo, kımısıde bebek özlemiyle yanıp tutuşuyo, bide dogurup çöpe atanlar var mafoldumben söylencek söz yok yani bu duruma, bu dünyanın adaletsizliğ bu da.
evet haklsın cnmda ne mümkün oturmak yemeğe geldiler bide öğlen 1de geldiler gece 12buçukta gittiler deli olcakım çocuma yapmadıklarını bırakmadı pislik çocuk onlarda mal gibi baktı öldüm ya bebek kokudan ağlayıp durdu çığrıyo çocuğa kafa atmaya çalışıo bağırıo korkutuo deli oldum ya
günaydınlar
bizde bugün hastaneye gidicez eşim gelir birazdan ultrason isticem kalça için boy kilo falan bakalım kaç olmuş kızım inş kilo almıştır ya kilo alımı yavaşlamıştı biliosunuz
giyinmiş kuşanmış geziyodur kızlar lülülülülülü
ya kurutma makinası bende düşünüyorum ama eskiden vardı içine 3 parça bişi konurdu
senink,i nasıl??memnunmusun??
kızlar ;
milupanın sitesine üye olmuştum...bugün bi zarf geldi büyükçe bi magnet ortasına bebeğin resmini koyuyosun altında da bebekler için yemek tarifleri var...sizde yapsanıza....:lepi:
valla ben çok memnunum; as topla derdi yok, ütü derdi yok (çok kırışan kumaşlar hariç) kurusun diye beklemiyorum. üstelik yumuşacık oluyo ve mis gibi kokuyo. hee en önemlisi bütün gereksiz tüyleri havları bölmesine ayırıyo. 7 kiloluk benimki. ben 450 ye almıştım şuan yine kampanyada 600 tl. çok elektrikte yakmıyo. o olmasa kızın kıyafetleriyle baş edemezdim..
7 kgmu ıslak halde 7 kgyu kurutuyomu?? kaç saatte kurutuyo çok iyiymiş ya....markası ne canım??
benim çam mak 6 kiloluk. bu yüzden kurutmanın 7 olması gerekiyo. kurutmayı tam doldurmuyosun çünkü. seçenekleri var. mesela bazadan yazlıkları çıkardın koy içine havalandırma seçeneği var. dolap kuruluğu var o kupkuru yapıyo. gömlelkeri ütü kuruluğunda kurutuyorum çünkü çıkınca hafif nemli oluyo ütülüyorum. en uzun prog 2 saat. 10 dk da var istersen. arçelik benimki. bacasız modeli çam mak üstünde duruyo yerde kaplamıyo.
Herkese gunaydin . Bugun 5.5 da kalkti eylül bitirdi beni valla ya. Burnumda surekli kaniyor tirstim ama malum dr gidecek durumda da degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?