2009 Aralık Anneleri

aynen öle cnm oturuyo yapma etme kalksada çocuu nsıl yaptıysa çocuk inadına gülerek daha beterini yapıo bu kadar olur 2buçuk yaşında evimin mahvolduunamı yanıyım kızımın canını yaktıınamı sinir edip düzenini bozduunamı valla bilemedim cnm delirdim yaa git böle insanlar ne gelsin ne gidiyim istemiyorum eşimde deli oldu valla bide bunun üstüne kızımnın telsizi yandı tam oldu yani uyuyamadım gece sinirden 3buçuktu yattımda off off alllhım yardım etsin ssabır versin hepimize:1shok:boshayallersmile

çok teşekkür ederiz teyzesi....Allahım annelerimize sağlıklı uzun ömür versin annem olmasa ben tam manasıyla b..u yemiştim :)))

naz 3 ay boyunca her ay 850 gr aldı sadece anne sütüyle besleniyo. bu ay bana sütüm azalmış gibi geliyo. ayda kaç gr altında alırsa dr ek bişeylere geçiriyo.

canım ben drun mua.sinde 5 aylık bi bebek gördüm bayaa zayıftı 400 gr almıştı ayda...kadın çok net bi dille anne sütüne devam ediyoruz demişti...bide 3 aydan sonra gelişiminde belli bir duraklama oluyo....850 gr da çok iyi

ay inşallah 6. aya kadar anne sütüyle devam edebiliriz. sırf bu yüzden ücretsiz izin kullanıyorum şuan. yoksa iznim 1 mart itibariyle bitmişti.

bugün çok sessiz buralar herkes nerelerde... benim çamaşır ve bulaşık makinesi durdu beni beklio ama kız kucağımda uyudu kıpırdayamıyorum. bulaşıklar neysede çamaşırlar kırış kırış olcek. kurutmaya atmam lazım,,

kızlar ;

milupanın sitesine üye olmuştum...bugün bi zarf geldi büyükçe bi magnet ortasına bebeğin resmini koyuyosun altında da bebekler için yemek tarifleri var...sizde yapsanıza....:lepi:

giyinmiş kuşanmış geziyodur kızlar lülülülülülü

ya kurutma makinası bende düşünüyorum ama eskiden vardı içine 3 parça bişi konurdu
senink,i nasıl??memnunmusun??

çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin..

bence adeletsizlik değil.herkesin sınavı farklı dünyada.evlatta bir sınav sonuçta.ileride neler yaşayacağı belli değil kimsenin.Allah korusun anne baba katili evlatlar var.Allah herkese hayırlısını versin.bazen çocuğun olmaması olmasından daha hayırlı olabilir.Allah her şeyi en iyi bilendir..

ah canım ya bilirim ne zordur.kızım daha 40 günlükken çok yakın arkadaşım geldi.üç tane çocuğu var boy boy.biride acaip öksürüyor.ya gelmiş çocuğun başına öpeceğim diye tutturuyor annesi hiç müdahale etmiyor gerçekten çok sinir bozucu..

günaydınlar
bizde bugün hastaneye gidicez eşim gelir birazdan ultrason isticem kalça için boy kilo falan bakalım kaç olmuş kızım inş kilo almıştır ya kilo alımı yavaşlamıştı biliosunuz

inşallah kilosu iyidir canım..

giyinmiş kuşanmış geziyodur kızlar lülülülülülü

ya kurutma makinası bende düşünüyorum ama eskiden vardı içine 3 parça bişi konurdu
senink,i nasıl??memnunmusun??

valla ben çok memnunum; as topla derdi yok, ütü derdi yok (çok kırışan kumaşlar hariç) kurusun diye beklemiyorum. üstelik yumuşacık oluyo ve mis gibi kokuyo. hee en önemlisi bütün gereksiz tüyleri havları bölmesine ayırıyo. 7 kiloluk benimki. ben 450 ye almıştım şuan yine kampanyada 600 tl. çok elektrikte yakmıyo. o olmasa kızın kıyafetleriyle baş edemezdim..

merhaba kzılarrrr nasılsınız bklm ben öğle yemeğine gidiyorum kendinize ii bakınn öpüyorum hepiniziii

7 kgmu ıslak halde 7 kgyu kurutuyomu?? kaç saatte kurutuyo çok iyiymiş ya....markası ne canım??

7 kgmu ıslak halde 7 kgyu kurutuyomu?? kaç saatte kurutuyo çok iyiymiş ya....markası ne canım??

benim çam mak 6 kiloluk. bu yüzden kurutmanın 7 olması gerekiyo. kurutmayı tam doldurmuyosun çünkü. seçenekleri var. mesela bazadan yazlıkları çıkardın koy içine havalandırma seçeneği var. dolap kuruluğu var o kupkuru yapıyo. gömlelkeri ütü kuruluğunda kurutuyorum çünkü çıkınca hafif nemli oluyo ütülüyorum. en uzun prog 2 saat. 10 dk da var istersen. arçelik benimki. bacasız modeli çam mak üstünde duruyo yerde kaplamıyo.

çok saol canım süpermiş alıcam bende....kaydirigubbakcemile5

Herkese gunaydin . Bugun 5.5 da kalkti eylül bitirdi beni valla ya. Burnumda surekli kaniyor tirstim ama malum dr gidecek durumda da degilim

oleeyyy babamız hoppala almışhihoyyyt

valla benim sürekli kanar burnum ama benim damarlarla ilgili sorun çok hassasmış iğne bile olamam akannehir

Baktirmam lazim hic kanamaz benim normalde. Bugun emzirirken eylülün ustune damladi o kadr cok kaniyor bi de .

la nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…