günaydın herkese.. dün nazı beşiğinde yatırdım ve ne oldu bilin bakalım. sabaha kadar uyumadık!sempatiksalakcinni yorgunluktan uykusuzluktan başağrısından ölüyorum.. beşik dediysem odasında değil ha yatağımın dibindeki beşikte. bugün alcam yanıma yatcam ya başlarım böle işe alışırsa alışsın.-tatlicadiarzu-
sırnaşık şey çok güldürdün beni, alışmış zaten belliki kokuna başlamana gerek yok :)))))
kaydirigubbakcemile3 ya benimde son kontrolde kafası küçülmüştü delikafadulden ateşsiz ağrısız bi gün diliyorum size yerimseniben
günaydın kızlarrrrr
geçmiş olsun burcu inşallah rahatsızlık yapmaz aşı
senemcim aman dikkat et kendine dinlen diyosa doktor dinlen
haktanın boyuda her gidişimde farklı, sağlık ocağında ölçmüyolar ama, tartmıyolarda
hemşire hanım özel bir yetiye sahip
kendileri bana "gözüm tartı gibidir dur bakayııım o 5 kilo var " dediğinden beri orda tartılmıyo yavrum
günaydın kızlarrrrr
ayy 4 aylık olduk bbugün ohh maşalah bize :))))))))
nehirin geniz akıntısı var bizde bugün doktara gidicez on u götürcez
günaydınlar
ömerciğe geçmiş olsun kıyamam ona bizimde aşımız geliyor haftaya bakalım neyapıcaz babamızda görevde olacak o hafta inş izin alabilir
yasemin hayran kaldım hemşirene yani nasıl sağlık ocağıymış o aslında bütün sağlık ocaklarında bakıyorlar öyle göz kararı işmi olur be :S
senem geçmiş olsn tekrar nasıl oldun daha iyimisin
bizde bugün hastaneye gidicez eşim gelir birazdan ultrason isticem kalça için boy kilo falan bakalım kaç olmuş kızım inş kilo almıştır ya kilo alımı yavaşlamıştı biliosunuz
öyledir son teknoloji bizim hemşire
iiiiiiiiiinşallah hayırlı haberlerle dönersiniz canım valla aklıma geldikçe dua ediyorum yağmur kısımızın kalçasında bişey olmasın diye
kilo alımları hepsinin azaldı onu dert etme en kötü ihtimal ek mamaya başlarsın bu arada 4. ayınız kutlu olsun kaydirigubbakcemile3
naz 3 ay boyunca her ay 850 gr aldısadece anne sütüyle besleniyo. bu ay bana sütüm azalmış gibi geliyo. ayda kaç gr altında alırsa dr ek bişeylere geçiriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?