2009 Aralık Anneleri

GÜNAYDINNNNNNN,

biz 4. ay aşılarımızı olduk bugün...inş. sorunsuz geçer...oğlanın boyu kısalmış :))) rota aşısı yapılan hastanede 69 çıkmıştı 67 ye düşmüş :))))

sırnaşık şey çok güldürdün beni, alışmış zaten belliki kokuna başlamana gerek yok :)))))

kaydirigubbakcemile3 ya benimde son kontrolde kafası küçülmüştü delikafadulden ateşsiz ağrısız bi gün diliyorum size yerimseniben

çok tşkler canım, şu anda vara yoğa ağlama modunda ama hayırlısı ....eyvahedigeldismile

enteresan bi durum biri yanlış yapıyo ama hangisi sağlık ocağımı, özel hastanemi?

geçmiş olsun burcu inşallah rahatsızlık yapmaz aşı
senemcim aman dikkat et kendine dinlen diyosa doktor dinlen
haktanın boyuda her gidişimde farklı, sağlık ocağında ölçmüyolar ama, tartmıyolarda
hemşire hanım özel bir yetiye sahip
kendileri bana "gözüm tartı gibidir dur bakayııım o 5 kilo var " dediğinden beri orda tartılmıyo yavrum

günaydınlar
ömerciğe geçmiş olsun kıyamam ona bizimde aşımız geliyor haftaya bakalım neyapıcaz babamızda görevde olacak o hafta inş izin alabilir
yasemin hayran kaldım hemşirene yani nasıl sağlık ocağıymış o aslında bütün sağlık ocaklarında bakıyorlar öyle göz kararı işmi olur be :S

senem geçmiş olsn tekrar nasıl oldun daha iyimisin

bizde bugün hastaneye gidicez eşim gelir birazdan ultrason isticem kalça için boy kilo falan bakalım kaç olmuş kızım inş kilo almıştır ya kilo alımı yavaşlamıştı biliosunuz

çok tşkler canım...ne komilkler yaaaa ayrı bir boyutta yaşıyo teyzeler resmen :)))

günaydın kızlarrrrr

günaydın canım nasıl oldun?

canan yasemin burcu:)
teşekkür eederim kzılar
biraz daha iyiyim ama üstümden kamyon geçmiş gibi oldum ya resmen
çok mikropsun derlerdi de inanamazdım:) kanımda çıkınca anladım

belim ağrıyor sanırım ahstalığın etkilerinden bel korsemi taktım
baş hemşire mother yanımda ...:)
iyi olcaz allahın izniyle...
sizler de iyisiniz dimi kızlar bebişler nasıl?
ömere geçmiş olsun annnesi tekrardan öpyüroum onu çok:)

kzıalr doktordan dip not düşüyorum sizlere:

bu havalara aldanıpta bebeği uzun süreli yürüyüşlere çıkarmayın
mikrop havada...dikkat edin

artı

rotateks aşısı önmüzdeki hafta onaylanacakmış bizde ikinci dozu diğer markadan oalcağız sanırım doktorla konuştum

öyledir son teknoloji bizim hemşire
iiiiiiiiiinşallah hayırlı haberlerle dönersiniz canım valla aklıma geldikçe dua ediyorum yağmur kısımızın kalçasında bişey olmasın diye
kilo alımları hepsinin azaldı onu dert etme en kötü ihtimal ek mamaya başlarsın bu arada 4. ayınız kutlu olsun kaydirigubbakcemile3

naz 3 ay boyunca her ay 850 gr aldı sadece anne sütüyle besleniyo. bu ay bana sütüm azalmış gibi geliyo. ayda kaç gr altında alırsa dr ek bişeylere geçiriyo.

saol cnm ya allah razı olsun
mamaya başladım zaten ama mama denirmi bilmem günde 40cc yedirebiliyorum en fazla yemiyor cadı emmek istiyor ille saol cnm büyüdükçe daha bi şekerleşiyolar ya :)allahım sağlık sıhhat versin bebeklerimize

pelin aklıma geldi ya kuran ne zaman okutacaktın sen bugünmüydü ya elbise giydircenmi minaya bizde 6 aylık kınası derler yazın yapcaz biz kızıma gelinlik alıcam bide kelebek kanadı aldım onu takıcam :)
sende eğer giydirceksen kanat al dicektim çok şeker oluyorlar :)

naz 3 ay boyunca her ay 850 gr aldı sadece anne sütüyle besleniyo. bu ay bana sütüm azalmış gibi geliyo. ayda kaç gr altında alırsa dr ek bişeylere geçiriyo.

500 gr altındaydı sanırım ama bu değşir çünkü bebeklerimiz büyüyo artık her ay kilo deil gram almaya başlıcaklar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…