Baktirmam lazim hic kanamaz benim normalde. Bugun emzirirken eylülün ustune damladi o kadr cok kaniyor bi de .
la nasil ?
valla telefon etti hangi rengi olsun diye akşama gelir. pilsanın müziklisinden. gelsin bakim naı bişey, naz sevcekmi yazarım sonra.
hoppala için erken değilm idaha kızlar...
bacakların iyice oturması kemiklerin sağlamlaşması gerek mantığımca ama sanki 6-8 ay arası daha iyi gibi
araştırmak gerek sanırım
hadi hayırlı olsun hoppalanız:)
eminim sever
Ya Eylülün saginda solunda hep biseyler cikiyor gibi . Tirnaginin kenarindan bisey cikmis simdi baktim gozunun kenarinda var .
bişey derken kabarıklıkmı, kızarıklıkmı
kizlar babam icin b rh + kana ihtiyacim var . Saginizda solunuzda var midir kan verecek kimse
Yazık yaa.mesajının başını göremedim kimdi onlar anlamadım ama..benim görümcemin oğlu tam anlattığın türden.çok sesli ve huysuz kavgacı,sürekli ağlak bir çocuk.bahane de vermek istemiyorum ama..ben her hafta çekiyorumevet haklsın cnmda ne mümkün oturmak yemeğe geldiler bide öğlen 1de geldiler gece 12buçukta gittiler deli olcakım çocuma yapmadıklarını bırakmadı pislik çocuk onlarda mal gibi baktı öldüm ya bebek kokudan ağlayıp durdu çığrıyo çocuğa kafa atmaya çalışıo bağırıo korkutuo deli oldum ya
GÜNAYDINNNNNNN,
biz 4. ay aşılarımızı olduk bugün...inş. sorunsuz geçer...oğlanın boyu kısalmış :))) rota aşısı yapılan hastanede 69 çıkmıştı 67 ye düşmüş :))))
Kizlar babam icin B rh + kana ihtiyacim var . Saginizda solunuzda var midir kan verecek kimse
GÜNAYDINNNNNNN,
biz 4. ay aşılarımızı olduk bugün...inş. sorunsuz geçer...oğlanın boyu kısalmış :))) rota aşısı yapılan hastanede 69 çıkmıştı 67 ye düşmüş :))))
züpermiş sizin hemşire manyak mı ne ????????????????????????geçmiş olsun burcu inşallah rahatsızlık yapmaz aşı
senemcim aman dikkat et kendine dinlen diyosa doktor dinlen
haktanın boyuda her gidişimde farklı, sağlık ocağında ölçmüyolar ama, tartmıyolarda
hemşire hanım özel bir yetiye sahip
kendileri bana "gözüm tartı gibidir dur bakayııım o 5 kilo var " dediğinden beri orda tartılmıyo yavrum
günaydınnnnn biraz geç oldu ama ptt ye gitmiştim rapor paramı almaya, okuduğuma göre daha iyiymişsin, çabucak atlatırsın umarımgünaydın kızlarrrrr
maşallah canan maşallah nice 4. aylaraayy 4 aylık olduk bbugün ohh maşalah bize :))))))))
bize 600 gr'mın altında olursa demişti doktor ama sanırım buda büyüdükçe değişiyornaz 3 ay boyunca her ay 850 gr aldısadece anne sütüyle besleniyo. bu ay bana sütüm azalmış gibi geliyo. ayda kaç gr altında alırsa dr ek bişeylere geçiriyo.
Burcu ihmal etmesen bu kadar sık kanaması normal mi? bebek var bide , gerçi yorgunluk, birde moral bozukluğu belki onlardandır ama sen yinede ihmal etmeHerkese gunaydin . Bugun 5.5 da kalkti eylül bitirdi beni valla ya. Burnumda surekli kaniyor tirstim ama malum dr gidecek durumda da degilim
beslenmeden dolayı yüzünde çıkıyor, parmağı içinde tırnağını derin kestim demiştin ondan olmasın ??????????????????Parmaginda kizariklik var bi de ufaktan sismis gibi hani dolama cikar ya onun gibi bisey olmus .
Gozunun altinda 2-3 tane pitir pitir bisey var.
Kizlar babam icin B rh + kana ihtiyacim var . Saginizda solunuzda var midir kan verecek kimse
beslenmeden dolayı yüzünde çıkıyor, parmağı içinde tırnağını derin kestim demiştin ondan olmasın :uhm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?