2009 Aralık Anneleri

Baktirmam lazim hic kanamaz benim normalde. Bugun emzirirken eylülün ustune damladi o kadr cok kaniyor bi de .

la nasil ?

valla telefon etti hangi rengi olsun diye akşama gelir. pilsanın müziklisinden. gelsin bakim naı bişey, naz sevcekmi yazarım sonra.

valla telefon etti hangi rengi olsun diye akşama gelir. pilsanın müziklisinden. gelsin bakim naı bişey, naz sevcekmi yazarım sonra.

hoppala için erken değilm idaha kızlar...
bacakların iyice oturması kemiklerin sağlamlaşması gerek mantığımca ama sanki 6-8 ay arası daha iyi gibi
araştırmak gerek sanırım

hadi hayırlı olsun hoppalanız:)
eminim sever

internetten baktım 4. aydan itibaren diyo. doktora sorcam bi. zaten öyle saatlerce değil şöle bi 5 dk filan. egzersiz niyetine.yerimseniben

günaydın doktordan gldik 4.ay aşılarımızı olduk rota aşısını da yaptırdı doktorumuz sizler nasılsınız geçmişi okuyum dedim ama kızım durmuyo umarım herkes iyidir

Ya Eylülün saginda solunda hep biseyler cikiyor gibi . Tirnaginin kenarindan bisey cikmis simdi baktim gozunun kenarinda var .

Yazık yaa.mesajının başını göremedim kimdi onlar anlamadım ama..benim görümcemin oğlu tam anlattığın türden.çok sesli ve huysuz kavgacı,sürekli ağlak bir çocuk.bahane de vermek istemiyorum ama..ben her hafta çekiyorum(( çığlık çığlığa sürekli gülmesi bile.ben bile çekemiyorum sesini,oğlumda hep korkuyor onun sesinden.ağlıyor hemen dudak büzüpne bulsa fırlatıyo,annesi de kılını kıpırdatmıyor ya en çok ona sinir oluyourum.birde oğlumu uzattılar önüne sev diye ay deli oldum.birisinin kucağındaysa oğlum ayaklarına yapışıyo çekmeye çalışıyo kaç kez atladı üstümüze saldırıyor öf bu akşam gidecekmişiz yine
GÜNAYDINNNNNNN,

biz 4. ay aşılarımızı olduk bugün...inş. sorunsuz geçer...oğlanın boyu kısalmış :))) rota aşısı yapılan hastanede 69 çıkmıştı 67 ye düşmüş :))))

geçmiş olsun cnm.nerde ölçtürmüştün?ben anadoluya gidiyorum dr.tüm ölçümlerini yapıyor.ordan aşı varsa sağlık ocağına geçiyoruz orda ölçtürmüyorum tekrar.dr.kontrolünden geliyoruz yeni ölçtüler söyleyeilirim diyorum onlar da yazıyor sadece:)

GÜNAYDINNNNNNN,

biz 4. ay aşılarımızı olduk bugün...inş. sorunsuz geçer...oğlanın boyu kısalmış :))) rota aşısı yapılan hastanede 69 çıkmıştı 67 ye düşmüş :))))

inşallah sorunsuz atlatırsınız canım , bizde hem rotayı hemde 4. ay aşılarını cumartesi olcaz, bakalım nasıl geçecek

züpermiş sizin hemşire manyak mı ne ????????????????????????
günaydın kızlarrrrr
günaydınnnnn biraz geç oldu ama ptt ye gitmiştim rapor paramı almaya, okuduğuma göre daha iyiymişsin, çabucak atlatırsın umarım
ayy 4 aylık olduk bbugün ohh maşalah bize :))))))))
maşallah canan maşallah nice 4. aylara
naz 3 ay boyunca her ay 850 gr aldı sadece anne sütüyle besleniyo. bu ay bana sütüm azalmış gibi geliyo. ayda kaç gr altında alırsa dr ek bişeylere geçiriyo.
bize 600 gr'mın altında olursa demişti doktor ama sanırım buda büyüdükçe değişiyor
Herkese gunaydin . Bugun 5.5 da kalkti eylül bitirdi beni valla ya. Burnumda surekli kaniyor tirstim ama malum dr gidecek durumda da degilim
Burcu ihmal etmesen bu kadar sık kanaması normal mi? bebek var bide , gerçi yorgunluk, birde moral bozukluğu belki onlardandır ama sen yinede ihmal etme
Parmaginda kizariklik var bi de ufaktan sismis gibi hani dolama cikar ya onun gibi bisey olmus .
Gozunun altinda 2-3 tane pitir pitir bisey var.
beslenmeden dolayı yüzünde çıkıyor, parmağı içinde tırnağını derin kestim demiştin ondan olmasın ??????????????????

Son düzenleme:
beslenmeden dolayı yüzünde çıkıyor, parmağı içinde tırnağını derin kestim demiştin ondan olmasın :uhm

evt burcu ben yine çikolatayı abarttım zeynebin yüzü kırmızı lekeler oldu. tırnağındakide derin kestiğin içindir..vücuduna yayılırsa doktora götürürsün..

Alinti yapmistim gitti.

Babami surekli diyalize aliyorlar . Bir yandan kemoterapi basladi . Diyalize aldiklarda kan istiyorlar bizden . 4-5 diyaliz oldu esim isyerinden arkadaslarini goturuyor ama surekli istiyecekler . O yuzden sorayim dedim .

bende dr a gitsem ölçse bile sağlık ocağı tekrar ölçüyor hiç dr la aynı olmuyor boyu hastane doğunca 50 dedi sağlık ocağı 48 çektimi 1 haftada yıkamadım bile demiştim zaten kıyafetle tartıyor tam anlayamıyorum bu sefer 220 gr indi kıyafet için bazen 100 gr iniyor

Nazancım
Anadoluda yaptılar evet rotayı orda 69 çıkmıştı, sağlık ocağıda ölçsün bari dedim uşak kısalmış çıktı :)))

Nilgüncüm
saol canım umarım sizde problemsiz geçirirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…