canım realist online değil galiba yada misafir gözüküyo bende kullanıyorum kurutma benimkide arçelik bacasız 550 tl ye aldım ben 5 ay önce bunlar c sınıfı olduğu için bende 20 tl falan farketti bazen 30 da olduğu oluyor
canım realist online değil galiba yada misafir gözüküyo bende kullanıyorum kurutma benimkide arçelik bacasız 550 tl ye aldım ben 5 ay önce bunlar c sınıfı olduğu için bende 20 tl falan farketti bazen 30 da olduğu oluyor
ben oğluşumu sünnet ettirdim
salı günü oldu daha tam atlatamadı sağol canımaaa
süperrr
bende oglum olsaydı hemen yaptrcktım
hayırlı olsun erkek tamamen desene
geçtimi sıkıntısı
geçmedıyse çabuk atlatr inşallah
aaaaa hayırlı olsun...damatlığınıda görün :)) nasıl oldu operasyon sıkıntısı varmı?? azıcık anlatsana...çokda geçmiş olsun tabii...
ben oğluşumu sünnet ettirdim
geçmiş olsun küçük adama
nasıl kuzucuk? ağrı sızı rahatsızlık durumu nasıl?
bende istiyorum hemen yaptırmayı, ne kasar erken olursa o kadar estetik oluyomuş okadar çabuk iyileşiyomuş ama çok korkuyorum eyvahedigeldismile
derdini söyleyecek yaşta olmasını istiyorum
ya yürüyene kadar yaptırcan ya 5 yaşlarında
pisikolojik zararlar veriyo arası
ne yapcağımı bilmiyorum anlayacağın[/QUO....................canım erken yaptır yoksa çoçuklar problem çıkarıyor bezin içinde yarına bir şeyi kalmaz diye düşünüyorum
peki süreklı kullanıyormusun
birde obur arkadasın dedıgı gıbı teferruhatlımı senınkıde modelını yazsana
ay balıklama atladım ama :)
ay geçmiş olsun kurtuldun bende çok düşündüm yaptırmak için ama hala karar veremedim ya:uhm:salı günü oldu daha tam atlatamadı sağol canım
çoçuk cerrahı yapyı biraz narkoz verdiler çok kısa sürdü korktuğum kadar değilmiş tavsiye edilir hemen yaptırın
al benden de o kadar birde 1 haziranda işe başlıycam ben başlamadan yaptırsamda iyileşse zor işler zor zor
geçmiş olsun küçük adama
nasıl kuzucuk? ağrı sızı rahatsızlık durumu nasıl?
bende istiyorum hemen yaptırmayı, ne kasar erken olursa o kadar estetik oluyomuş okadar çabuk iyileşiyomuş ama çok korkuyorum eyvahedigeldismile
derdini söyleyecek yaşta olmasını istiyorum
ya yürüyene kadar yaptırcan ya 5 yaşlarında
pisikolojik zararlar veriyo arası
ne yapcağımı bilmiyorum anlayacağın
19.2. de başvurduk işgöremezlik parası için dün gittim hala yatmamıştı benim gibi hala alamayan var mı?
nehir hanımkarma aşısını vurulup gldi çok şükür iyi 600 gr almış
ama nezle olduk hafif şurup içicez...
rotayada 10 gün sonra karar vericekmişiz...
HFZ hayılrlı olsun bu arada:)
nehir hanımkarma aşısını vurulup gldi çok şükür iyi 600 gr almış
ama nezle olduk hafif şurup içicez...
rotayada 10 gün sonra karar vericekmişiz...
HFZ hayılrlı olsun bu arada:)
biz geldik
ultrason yarına kaldı sabah tekrar gdicez
kilomuz 6680 olmş 500gr almş norml dedi dr mama yediremiyrm dedim norml gdili zorlama çoçuğu dedi
rotayla ilgili doktorum az önce mail atmış onuda ekliycem şu cadı uyuyunca :)
Alinti yapmistim gitti.
Babami surekli diyalize aliyorlar . Bir yandan kemoterapi basladi . Diyalize aldiklarda kan istiyorlar bizden . 4-5 diyaliz oldu esim isyerinden arkadaslarini goturuyor ama surekli istiyecekler . O yuzden sorayim dedim .
yok cnm yaptrmadık bızslm mina nasıl aşılarını yaptırdınızmı dün
aşkolsun bi benim kızıma geçmiş olsun yok niyekine senağlama
netten mi adlın bende düşünüyorum kullanınca yazsana memnun olup olmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?