2009 Aralık Anneleri

canan meyve sebze filesi geldi bugun yollayacaktım hemen ama belki tlfn numarası ısterler dıye kaldı sen özelden eşinin nosunu yazsana

Alinti yapmistim gitti.

Babami surekli diyalize aliyorlar . Bir yandan kemoterapi basladi . Diyalize aldiklarda kan istiyorlar bizden . 4-5 diyaliz oldu esim isyerinden arkadaslarini goturuyor ama surekli istiyecekler . O yuzden sorayim dedim .

bizde benim b+ bulamazsanız verebilirim

aşkolsun bi benim kızıma geçmiş olsun yok niyekine senağlama

annemle erkek kardeşim nehiri doktora götürdüler ilk defa ayrı gitti benden doktora kızım
kendimi iyi hissetmediğimden gidemedim
dilerim çok sıkıntılanmaz

pazara çıktık daha pazara girmemizle benimkinin kendini yırtması bir oldu. nasıl bi ağlamak katıla katıla. geri geldim eve kucağıma aldım sustudelikafadulden kafayı yicem ya bu kız öyle benim kucağımda durmak istiyo.

yoruldum artık. ne tek, ne onunla dışarı çıkamıyorum. evdede sürekli kucağımda. belim sırtım kolum ölüyorum ağrıdan. hiçbişey yapamıyorum. zoraki yemek ye wc ye git hayatım bundan ibaret. o uyuyuncada ev işi yap duş al.... akannehir delirmeme az kaldı.kafamçokkarıştı

evet nehirde yapıyor onu çok zaman
bebek arabasına alıştırmaya çalışıyorum bende mümkün oduğunda kucağuma almıyorum
uyanıyor emdikten sonra kendi halinde biraz takılıyor gözükmüyorum pek sonra biraz seviyorum sonra oyun barını koyuyorum yanına biraz da onla takılıyor sonra mzııldanınca bebeka rabasına alıyorum
ordan da skılınca ee artık haklı olarak geziyoruz biraz evin içinde sevişiyoruz biraz:)
ondan sonra mama veriyorum ben ve uyku...
artık ağırlaştılarda taşımak çok zor bende fıtık var iki tane yeminle ikisi de tavan yaptı:)

canım çok sordum ama :kedi: elektrik fat.aşağı yukarı ne kadar farketti???

selam kızlar bişey sormak istiyorum.ben sütümü bu akşam gece sağsam yarın vermek için buzdolabında tutsam bozulur mu yarına kadar? sonra su içinde ılıtıp veriliyo di mi bebişe?

canım çok sordum ama :kedi: elektrik fat.aşağı yukarı ne kadar farketti???

canım realist online değil galiba yada misafir gözüküyo bende kullanıyorum kurutma benimkide arçelik bacasız 550 tl ye aldım ben 5 ay önce bunlar c sınıfı olduğu için bende 20 tl falan farketti bazen 30 da olduğu oluyor

selam kızlar bişey sormak istiyorum.ben sütümü bu akşam gece sağsam yarın vermek için buzdolabında tutsam bozulur mu yarına kadar? sonra su içinde ılıtıp veriliyo di mi bebişe?

bir şey olmaz canım sıcak suyun içinde ısıtır verirsin ben öyle yapıyorum

Melikeeeee,

sen işe başladınmı??? kim bakıyo zeynepe?? nerde çalışıyosun sen? başka sorum yok tşkler guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…