napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz
sence:)))))))))))))))))))
Alinti yapmistim gitti.
Babami surekli diyalize aliyorlar . Bir yandan kemoterapi basladi . Diyalize aldiklarda kan istiyorlar bizden . 4-5 diyaliz oldu esim isyerinden arkadaslarini goturuyor ama surekli istiyecekler . O yuzden sorayim dedim .
canan meyve sebze filesi geldi bugun yollayacaktım hemen ama belki tlfn numarası ısterler dıye kaldı sen özelden eşinin nosunu yazsana
sizi bilmem ama ben ingaaaaaaaaa gaaaaaaa anniiiiii dıye mınanın soylenmesını dınlıyorum şuan :)
napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz
inşallah sorunsuz atlatırsınız canım , bizde hem rotayı hemde 4. ay aşılarını cumartesi olcaz, bakalım nasıl geçecek
züpermiş sizin hemşire manyak mı ne ????????????????????????
günaydınnnnn biraz geç oldu ama ptt ye gitmiştim rapor paramı almaya, okuduğuma göre daha iyiymişsin, çabucak atlatırsın umarım
maşallah canan maşallah nice 4. aylara
bize 600 gr'mın altında olursa demişti doktor ama sanırım buda büyüdükçe değişiyor
Burcu ihmal etmesen bu kadar sık kanaması normal mi? bebek var bide , gerçi yorgunluk, birde moral bozukluğu belki onlardandır ama sen yinede ihmal etme
beslenmeden dolayı yüzünde çıkıyor, parmağı içinde tırnağını derin kestim demiştin ondan olmasın ??????????????????
napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz
aşkolsun bi benim kızıma geçmiş olsun yok niyekine senağlama
pazara çıktık daha pazara girmemizle benimkinin kendini yırtması bir oldu. nasıl bi ağlamak katıla katıla. geri geldim eve kucağıma aldım sustudelikafadulden kafayı yicem ya bu kız öyle benim kucağımda durmak istiyo.
yoruldum artık. ne tek, ne onunla dışarı çıkamıyorum. evdede sürekli kucağımda. belim sırtım kolum ölüyorum ağrıdan. hiçbişey yapamıyorum. zoraki yemek ye wc ye git hayatım bundan ibaret. o uyuyuncada ev işi yap duş al.... akannehir delirmeme az kaldı.kafamçokkarıştı
valla ben çok memnunum; as topla derdi yok, ütü derdi yok (çok kırışan kumaşlar hariç) kurusun diye beklemiyorum. üstelik yumuşacık oluyo ve mis gibi kokuyo. hee en önemlisi bütün gereksiz tüyleri havları bölmesine ayırıyo. 7 kiloluk benimki. ben 450 ye almıştım şuan yine kampanyada 600 tl. çok elektrikte yakmıyo. o olmasa kızın kıyafetleriyle baş edemezdim..
canım çok sordum ama :kedi: elektrik fat.aşağı yukarı ne kadar farketti???
selam kızlar bişey sormak istiyorum.ben sütümü bu akşam gece sağsam yarın vermek için buzdolabında tutsam bozulur mu yarına kadar? sonra su içinde ılıtıp veriliyo di mi bebişe?
bir şey olmaz canım sıcak suyun içinde ısıtır verirsin ben öyle yapıyorum
teşekkür ederim canım bişey daha ne kadar sağsam bi öğün için yeter ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?