2009 Aralık Anneleri

kızlar arda hep gülüyordu maşallah ama, bu hafta kahkaha atmayı öğrendi sanırım bül bül gibi resmen şakıyor kuşumm.. maşşallah

masallah ardaya buyuduler annesı daha nelerını görecegız ınşallah
gerçi mina daha çok sert sert bakıyor çok nadı rkahkaha atması sert olck benım kız

pelin minanın mevlüt kıyafetleriyle resmini koyarsın görürüz inş. çok tatlı oluyolar öyle. ben 2 tane resim zor çekmişim sinir harbinden (bayaaaa olaylı bi mevlüt olmuştu da bizimki)

yarın cnm
gıydırecegım teyzesı mevlud takımı almıştı oluyor hala Allahtan nasıl şeyse 40 ı içinde mevlut okunur bızım kıyafet 5 aylıkkende oluyor :)))))

kanat al minaya kelebek yap kızını :)) bn öle yapıcam yazınki mevlüdümüzde

senem sen nasıl bişey aldın puset oyuncağını verdiğin linke tıklıom ana sayfa açılıyor o sitenin

pelin minanın mevlüt kıyafetleriyle resmini koyarsın görürüz inş. çok tatlı oluyolar öyle. ben 2 tane resim zor çekmişim sinir harbinden (bayaaaa olaylı bi mevlüt olmuştu da bizimki)

ben birdaha gıydıremem dıye 40 .gununde hatıra olsun dıye 1 poz zor çekmiştim sınır olmuştu kıyafete bakalım nasıl duracak yarın içinde sanırım 10 dk sonra ustunu degiştiririz ama çeker koyarım poz yınede 1-2 pozda olsa

senem sen nasıl oldun daha iyi misin ?
pelin kuran ne zaman okutuyodun sen yazmştım geçmişte görmedin sanırım elbise gelinlik falan giydircenmi minaya

iyiyiiz canancım düne göre daha çok
pelin mevlüt mü yaptı bugün hımm hadi o zaman nice güzel günlerini gör dileriz pelincim daha daha:)
foto bekleriz o zaman

eyvahedigeldismilekız pelin valla haklısın da bu ara çok mız mız dı arda
masallah ardaya buyuduler annesı daha nelerını görecegız ınşallah
gerçi mina daha çok sert sert bakıyor çok nadı rkahkaha atması sert olck benım kız
mina çetin ceviz olacak galiba zor bir kız olacak ki bu çok iyi olur..

senem sen nasıl bişey aldın puset oyuncağını verdiğin linke tıklıom ana sayfa açılıyor o sitenin
iyi fikir hoş olur ama
mına o kanatları alır benım kafama atar :)))))
benım kız degişik model
ben elbısesını nasıl gydırırım dıye düşünüyrm kara kara tullu falan dıye

tatlım e bebekte aksesuar oyuncaklarda sayfa 3 te...
tiny love müzikli aslan tak çıkar diye geçiyor ismi güzel bişii
herşekle geliyor sevdi nehir:)

birde müzikli yıldız projeksiyon aldık onuda ben sevdim ben oynuyom

pelin sana gelcemiz erteşlenmişti hatırlarsan bizim kuran
, hala okutamadık.. ama yapcam illaki.. bir kere erteledinmi gerisi geliyor..

hasta hasta ama performans yerinde foto değişmiş yine : )

iyi fikir hoş olur ama
mına o kanatları alır benım kafama atar :)))))
benım kız degişik model
ben elbısesını nasıl gydırırım dıye düşünüyrm kara kara tullu falan dıye
hehee tatlı cadı
yağmurunda tutacağını sanmıyorum ama işte istiyporum 2 poz resim çeksem yeter o haliyle bana :)

aa biliyorum o aslan olanıo sana verdiğim linklerden birinde vardı
projeksiyon bnde istiyorum ama biraz daha büyüsün dedim öle alayım
tomy yıldızlı rüyalar var onu alıcam burda buldum 35 tl sen kaça aldın

pelin sana gelcemiz erteşlenmişti hatırlarsan bizim kuran
, hala okutamadık.. ama yapcam illaki.. bir kere erteledinmi gerisi geliyor..

aa ewt htrldm
benım nıytm yoktu mına kalabalıkta sıkılıyr dıye ama gelmek ıstyenler hbr vermeye basladı ve çogaldı birkerede çıksın dedım gelmişkende kuran okuyun kızıma dedım ok dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…