2009 Aralık Anneleri

deniz yıldızı projektör benimki..fısherin 42 tlydi sanırım
link ver bakim seninkinin bakim bi

7 kg lık internette bulamadım arçelikte

selam kızlar bişey sormak istiyorum.ben sütümü bu akşam gece sağsam yarın vermek için buzdolabında tutsam bozulur mu yarına kadar? sonra su içinde ılıtıp veriliyo di mi bebişe?

3 saat oda sıcaklığında 3 gün buzdolabında 3 ayda buzlukta durabiliyo canım. ben hep verdiğim için. sıcak suda biraz bekletiyosun. ancak artar ve 3 saat için de bitmezse atman gerekiyo. pastorize olmadığı için çok çabuk bakteri oluşuyomuş.

24.5 nick niye? bizim oda derecesi hep 24.5 tu ondan aklıma geldi bugün:))

seneme bol bol geçmiş olsun valla hassas bi dönemdeyiz gerçekten kurutma makinelerinde 6 kiloya 7 kiloluk kurutma makinesi mi gerekiyomuş benim ikiside 7 kilo ne sakıncası oluyo ki merak ettim

24.5 nick niye? bizim oda derecesi hep 24.5 tu ondan aklıma geldi bugün:))

:))))) üye olurken onu yazıyorum olmuyo bunu yazıyorum olmuyo...o sırada da tam 24.5 haftalık hamileydim o yüzden...sizinde baya iyiymiş sıcaklık :))

seneme bol bol geçmiş olsun valla hassas bi dönemdeyiz gerçekten kurutma makinelerinde 6 kiloya 7 kiloluk kurutma makinesi mi gerekiyomuş benim ikiside 7 kilo ne sakıncası oluyo ki merak ettim

yok bi sakıncasıda kurutmayı çam. mak. gibi tıka basa doldurmayın demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…