bencede olmaması bazı zamanlarda daha iyi valla..benimkide önümüzdeki hafta kursa başlıyo program şöyle hafta içi işten sonra 22 ye kadar eve gelmesi 22.30 haftasonu c.tesi sabahtan 6 ya kada.aynı zamanda akşamına havuzu koydu pazar akşamıda var biz hiiç görüşemicez artık anlayacağın..onun bu mevzular bitene kadar zeynep yürümeye başlar herhalde:))
yaydım zati senemcim şimdi toplayamıyorum kendimi..mutfak bitti bugün neyseki tüllerimide yıkadım halılarıda yıkamaya verdim p.teside diğer işler yapılacak salı miss gibi evimde oturucam allahın izniyle bidahada böyle miskinlik yapmiicam:)))
gobegım o kadar kotu kı oznur ne olacak yaa ne yapsam etkı etmıyo
sorma benimkide öyle kilolarda yapıştı kaldı giyinikken yine kapatıyorumda önümüz yaz incecik tişörtler bikiniler hayal gibi görünüyo..bide öyle pis görünüyoki sünmüş gibi kendim bile bakmak istemiyorum..sorarsan gitmesi için napıyosun diye hiçbişey yapmıyorum habire yiyorum yiyorum doymuyorum..önceden tatlı yemeyen ben şimdi akşamları tatlı yemezsem uyuyamıyorum..
ama ama ama NEDEEENNN mafoldumben mafoldumben
imkanım olsa yazı çıkarcam bu sene 4 mevsimden::)))))
Bende hamıle kaldıgım kılodan tammmmm 15 kılo daha fazlayım oznurcum.benım kılolar oldugu gıbı duruyo,acık konusuyum hemen eskı kılosuna donenlere de uzaylı gozuyle bakıyorumm...
aman senem dört gözle yazın gelmesini bekliyorum ben bikini giyemesemde eşofman giyer gezerim kızımla çook sıkıldım evde benn..senin anneciiin yanıbaşında tabi rahatsın..
Şimdi cevap vereyim diye babasına verdim. Felaket kucakçı oldu. Ne oyun halısı tatmin ediyor, ne ana kucağı bütün gün kucak kucağa oturuyoruz oğluşumla.Ebruuu canberk nasıl ?
elbette canım yaz gibisi varmı bakma takılıyoruz işte...
nehirle denize gitmeyi çok sitiyorum bende...
minik ayakların ı denize soktuğumda yüzündeki tepkiyi görmek için sabırsızlanıyorum:):)
sende koşa koşa annenlere :)
allah eksik etmesin annelerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?