gğnaydın akannehir
sanada gnaydın canımmmm , bilgisayrlamı yatıyosun yavlülülülülülü
yatsam bilgisayarla yatacağım ama yatamıyorum ki :))))))))))
bu arada kızlar demin kızımla karşılıklı kahkaha atıyorduk resmen kahkahalarla güldü maşallah ama kamerayı aldım elime sustu agu bile yapmadı gıcık
hoşgeldin hayırlı olsun bebiş
mama verıyrsan 4.ayda basla ek gıdaya tavsıye edılen o
kaç kılo aldın hamılelıkte kacını verdın :roflol:
hımm herkes gezmelerde heralde, bende haftasonunu iple çektim kızla babası ilgilenir ben dinlenirim. dışarı çıkar hava alırız koştur koştur eve gelmek zorunda kalmayız diye ama babamız işe gittimafoldumben
naz yeni bi huy çıkardı dün akşamdan beri birden bi ağlamaya başlıyo sanırsın biyeri koptu hemen meme filan veriyorum almıyoda sakinleştirene kadar canım çıkıyo. sonra yine hiçbişey yokmuş gibi devam. anlamadım gitti.
senin ki neyse işe gitmiş ben hft içi beraber kahvaltı yapamıyoruz diye kvt hazırladım yarıma kadar uyudu sonra baktım giyiniyor hayırdır dedim arabanın aynayı yaptırıyım dedi kahvaltı dedim siz yapın ben çıkıyorum dedi sinir oldum yarın bulur o kahvaltı hazırlamayacağım Çok üzgünüm çoook
bizim babamız hala uyuyo
sanki gece gündüz onlar uykusuz kalıyor
Herkese selamlar kimseler yok galiba hafta sonu e havada güzel normaldir . .
ya ben neyi merak ediyorum bebekleriniz dönmeye başladımı yani sırt üstü yatarkan felan yüzüstü duruyolarmı artık yada ne zaman döncekler . .benimkinde bi ilerleme göremiyorumda bu konuyla ilgili . . tembelmi benim oğlum yoksa erkenmi??? .))kafamçokkarıştı
selam nasılsınız
bn yine yalnızım kociş dün geldi bugün yne gitti c.tesi döneceklermiş 1 hafta daha yalnızım kızımla
bnde temizlik yaptım biraz pek keyfim yok nedense içim sıkılıyo çok üşengecim
kızımın kalçası içöin ultrason çektirdik dün hala devam ediyormuş ama doktor belirgin bir iyileşme söz konusu dedi çift bezin faydası olmş dedi (söylemedende edemicem bazı şeyleri abartmak lazım ben 4 doktora götürdüm yok bişeyi dediler 5. götürdüğüm doktor hemen çift beze başlıyosun dedi bunların 3ü çoçuk 2 si ortopedi )
pavlik bandajı yada alçı tedavisi gerekirmi dedim yok dedi düzelmiş maşallahı var dedi minumum bişy kalmış nerdeyse dedi kendide düzelebilir ama sen bi süre daha çift bez tak dedi içim rahatladı iyiki çift bez takmışım yoksa yavrum daha kötü olabilirmiş allaha şükür ki iyileşiyor
hee melike ,nilgün ben maison evine başladım farmville oyununda malzemelere yardımcı olursanıoz sevinirim kimse malzeme atmıo bana
selam nasılsınız
bn yine yalnızım kociş dün geldi bugün yne gitti c.tesi döneceklermiş 1 hafta daha yalnızım kızımla
bnde temizlik yaptım biraz pek keyfim yok nedense içim sıkılıyo çok üşengecim
kızımın kalçası içöin ultrason çektirdik dün hala devam ediyormuş ama doktor belirgin bir iyileşme söz konusu dedi çift bezin faydası olmş dedi (söylemedende edemicem bazı şeyleri abartmak lazım ben 4 doktora götürdüm yok bişeyi dediler 5. götürdüğüm doktor hemen çift beze başlıyosun dedi bunların 3ü çoçuk 2 si ortopedi )
pavlik bandajı yada alçı tedavisi gerekirmi dedim yok dedi düzelmiş maşallahı var dedi minumum bişy kalmış nerdeyse dedi kendide düzelebilir ama sen bi süre daha çift bez tak dedi içim rahatladı iyiki çift bez takmışım yoksa yavrum daha kötü olabilirmiş allaha şükür ki iyileşiyor
hee melike ,nilgün ben maison evine başladım farmville oyununda malzemelere yardımcı olursanıoz sevinirim kimse malzeme atmıo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?