melike kuzum sen nasıl hem çalışıp hem çocuk bakıp hem face de oyun oynayıp hem buralarda takılıyosun heeee...sana kocamaaan alkisalkisalkis alkisalkisalkis
5 te gıttı herkes
Allah kabul etsın duası okunurken sızın bebişler içinde ettım kızlar
mına ilkönceçok huysuzlandı ciyak ciyak bagırdı 8 aylık 2 bebekte vardı onlar daha ıyı durdu mına cıyaklayınca yarım saat kayboldum ortadan :) uyuttum 20 dk uyudu Allahtan içim rahat ettı sonra durdu kucakta gezıp gtmelerıne yakın yıne huysuzlandı ama ilk geldikleri kadar degil neyse atlattık çok şukur 16 kişiydi gelmeyen 2 kışı oldu onlar daha sonra gelir o kötu oldu :)) RESIM ÇEKTIM ZATEN ONLAR GELDI GÖRDU 5 DK KALMADI USTUNDE KIYAFET ÇIKARDIM HEMEN SIKILDI MİNA BEN ONLAR GELMEDEN KIYAFETLE ÇEKTIM RESMINI BİRKAÇTANE EKLERIM AKŞAMA İNŞALLAH
Oğluşun popişi kızardı çok aşırı deil ama önüne geçmezsem çoğalırsa diye kafaya taktım.dün akşamdan beri pamuk ve su ile siliyorum.bepanthen yada trosyd sürüyorum bazen de karştırarak umarım düzelir biran önce.. çok ağladı bugün ya napsam durmadı birde bas bas bağıroypr ssanki birşey olmuş.bağırırken de tıkanıp kaldı kaç kez ağzı açık kıpkırmızı oldu ses yok aklım çıktı.çay kaşığıyla çok az calpol verdim.uyuyor şimdi.Allah bütün bebişlerimizi korusun...
Sen yine yeğenlerinin ismini söylüyormuşsun. Ben bizim kediyle karıştırıyorum ismini Cingöz e Canberk, Canberk e Cingöz diyorum.
gobegım o kadar kotu kı oznur ne olacak yaa ne yapsam etkı etmıyo
burcuuuuu sobe :))))
sana da sobe turtanın annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............hemide müdürüm :))))
Sen yine yeğenlerinin ismini söylüyormuşsun. Ben bizim kediyle karıştırıyorum ismini Cingöz e Canberk, Canberk e Cingöz diyorum.
kendi kendimin müdürü :)))))))))))) duruyu okudum canım üzüldüm ama yok işte kardeşini kıskanmayan çocuğu daha bilim alemi kaşfedemedi düşününce bütün gün onlarlayız burada tek muhabbet o çocuklar öyle değil ama ikinci planda hissediyorlar kendilerini duruyu kocaman öptüğümü söyle maşallah ona da sepete de öyle tatlı iki evladın olduğu için sanada kocaman maşallah
:))))))))))))))) canım benim güzel dileklerin için çok tşk ederim...bu arada benden senden acayip bi elektrik alıyorum....seninle sohbetin çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum ve bence zeynep te öle....hani bazı insanlarda şeytan tüyü olur ya öle bişiii...işteee öle bişiiiiii :))) duru işinide çözcez artık dayak kötek lülülülülülü
:))))))))))))))) canım benim güzel dileklerin için çok tşk ederim...bu arada benden senden acayip bi elektrik alıyorum....seninle sohbetin çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum ve bence zeynep te öle....hani bazı insanlarda şeytan tüyü olur ya öle bişiii...işteee öle bişiiiiii :))) duru işinide çözcez artık dayak kötek lülülülülülü
bende yok sanırım o tüyden daaha benle görüşmediğine göreebaşka tüyler var amasempatiksalakcinni
inş.... yolunuz bu taraflara düşer bigün belki kısmet :)))) bu arada soliterde geçemedin hala beni lülülülülülühmmmmmm kuzuyu pataklamayın ama kıyamam ben ona sağol canım bende seninle sohbeti seviyorum :)))))))))) insan hiç görmeden konuşmadan bile karşılıklı elektrik alabiliyor ne güzel birşey inşallah buluşup konuşmakta nasip olur olumunekankayizsmile
bende yok sanırım o tüyden daaha benle görüşmediğine göreebaşka tüyler var amasempatiksalakcinni
K I S K A N Ç gel canım kıyamam senide seviyoz biz :teselli:
Kıskandım vallahaa benim de ilgiye sevgiye ihtiyacım var bikerelülülülülülü ben de sizi seviyorummopuyorumnanaktanK I S K A N Ç gel canım kıyamam senide seviyoz biz :teselli:
inş.... yolunuz bu taraflara düşer bigün belki kısmet :)))) bu arada soliterde geçemedin hala beni lülülülülülü
:)))))) seni en sonunda kaydirigubbakcemile böle alıcam evinden olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
inş.... yolunuz bu taraflara düşer bigün belki kısmet :)))) bu arada soliterde geçemedin hala beni lülülülülülü
:)))))) seni en sonunda kaydirigubbakcemile böle alıcam evinden olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ayyyy çok iyi olur bir alaplı planı var eğer olmazsa otelde olurum...sen sahile inersen uğra sor mutlaka beni...boshayallersmile
tüm zamanda ben senden öndeyim bikelem :jeyyar:
Canım bakarız da hava kötü ya sırf sahil için inmeyiz oyüzden.başka yere gidersek uğrarız ozaman da sen yoksan tuhaf olur..
geçicen o işleri bugüne bak... :))) şimdi kocayı geçmeyi zorluyorum 2900000 küsürlu bişi yapmış ö..z(
en kötü ihtimal burda karşılaşırız haberleşiriz canım...
ben yapıyorum çok öptüM...Allah rahatlık versin hepimize inş..
Ben de yatıyorum iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?