oh oh maşallah. hadi geçmiş olsun.
ya benimkide dönmüyo ki çok hareketli bi bebek ama sırt üstü yatırınca anca tekmeler savursun dönmeye dair bişi yok.
Herkese selamlar kimseler yok galiba hafta sonu e havada güzel normaldir . .
ya ben neyi merak ediyorum bebekleriniz dönmeye başladımı yani sırt üstü yatarkan felan yüzüstü duruyolarmı artık yada ne zaman döncekler . .benimkinde bi ilerleme göremiyorumda bu konuyla ilgili . . tembelmi benim oğlum yoksa erkenmi??? .))kafamçokkarıştı
Daha yeni yeni basliyolar,baslicaklar,,,benimki cok tehlikeli oldu yere yatiriyorum ..dun kanepeye destek koydugum halde ayaginin birini nasil atmis anlamadim,,,
bu sabahta yanima yatirmistim | bu sekilde yatarken ---- bu sekilde donmus ve yorganin altina girmis...Heran donebilir dikkat et!Yuzustu cok sinirlendigi zaman donmeye calisiyo...Dr umuzda yuzustu birakin aglasin ozaman doner ve emekleme hareketlerine baslar dedi,,,aynen dedigi oluyor ama sinirlendigi ve agladigi zaman bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ya ben neyi merak ediyorum bebekleriniz dönmeye başladımı yani sırt üstü yatarkan felan yüzüstü duruyolarmı artık yada ne zaman döncekler . .benimkinde bi ilerleme göremiyorumda bu konuyla ilgili . . tembelmi benim oğlum yoksa erkenmi??? .))kafamçokkarıştı
ya benimkide dönmüyo ki çok hareketli bi bebek ama sırt üstü yatırınca anca tekmeler savursun dönmeye dair bişi yok.
benimkide aynı durumda yattıgı yerde tepınıp duuryor ama dönme konusunda henuz bı faalıyet yok cevremde duyduklarıma gore donmesı gerekıyor ama bıızmkı bıraz tembel sanırım:)) bende hergun gözunun ıcıne bakıyorum dönsün dıye:)) yere yatırıyorum mutfaga gıdyorum geldıgımde dönmüş olarak bulmak ıstıyorum ama malesef..Benimkide hareketli maşallah bizi görünce tir tir titriyo kucaklarına alsınlar diye cok komik oluyo ama henüz dönmüyorda kafama takıldı demekki daha erken . .
e genelde 4 ayda dönerlermiş ben öle bılıyordum eger 6. ayda dönüyorlarsa kafama takmama gerek yok:) aynısını benımkıde yapıyor bıde bı tıtremesı var benı gorunce alıp tekrar içime sokasım gelıyor bebegımı:) herkesden kıskanır oldum cocgumu ya..daha erken kızlar 4 aylık bebeklerimiz bence 6-7 de dönmezler mi sırt üstü buırakınca tepine tepine kenara kadar geliyor ama dönemiyor
ben koydum adını canım,aslında denız ıstedım onu kabul ettıremedım abımın oglunun adıda denızmısteeeeene güzel.bu dorukların huylarıda aynımı acaba.benim eşim koydu ismi.siz niye bu ismi seçtiniz
ya benım oglum da dönmuyo kı hala ama ben anakucagında oturtuyom genelde yatakda tekkende hep mıncırıyom donmesıne fırsat kalmıyokı:kedi:e genelde 4 ayda dönerlermiş ben öle bılıyordum eger 6. ayda dönüyorlarsa kafama takmama gerek yok:) aynısını benımkıde yapıyor bıde bı tıtremesı var benı gorunce alıp tekrar içime sokasım gelıyor bebegımı:) herkesden kıskanır oldum cocgumu ya..
selam nasılsınız
bn yine yalnızım kociş dün geldi bugün yne gitti c.tesi döneceklermiş 1 hafta daha yalnızım kızımla
bnde temizlik yaptım biraz pek keyfim yok nedense içim sıkılıyo çok üşengecim
kızımın kalçası içöin ultrason çektirdik dün hala devam ediyormuş ama doktor belirgin bir iyileşme söz konusu dedi çift bezin faydası olmş dedi (söylemedende edemicem bazı şeyleri abartmak lazım ben 4 doktora götürdüm yok bişeyi dediler 5. götürdüğüm doktor hemen çift beze başlıyosun dedi bunların 3ü çoçuk 2 si ortopedi )
pavlik bandajı yada alçı tedavisi gerekirmi dedim yok dedi düzelmiş maşallahı var dedi minumum bişy kalmış nerdeyse dedi kendide düzelebilir ama sen bi süre daha çift bez tak dedi içim rahatladı iyiki çift bez takmışım yoksa yavrum daha kötü olabilirmiş allaha şükür ki iyileşiyor
hee melike ,nilgün ben maison evine başladım farmville oyununda malzemelere yardımcı olursanıoz sevinirim kimse malzeme atmıo bana
canancım maşallah düzelme varmış kuzunda çok sevindim
sağol öznur allaha şükür iyileşiyormuş
iyiki abartmışımda 4-5 doktor gezmişim boşverseymişim daha kötü olabilirmiş allaha şükrediyorum çift bez takmamın faydası olmuş :)
aaaa peliinnn
esra soru sormuşsun kılo takıp kısmına yazdım bak istersen
uykum varrrr eşim maçtan gelsede alsa bizi annemdeyız kardesım geldı yarın gıdıyor ama
ebru çok sagol herşey ıçın ama ben hiçbirşey anlamadım uyuz oldum beşiktasa mınayla araba kullanamama arabayı hamıleyken satmama hiç olmazsa yavas yavas dener alıştırırdım kendımı mınayla kullanmaya yakın yerlere gıde geleeşe mecbur olma kötu hemde çokkkkk keyfıne göre mecbur hareket edıyoruz artık onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?