hiç farkında değilim Pelinden rica etmiştim o hazırlamıştı. Bu arada senin doğum nasıl oldu merak ettim son zamanlarda akupunktur falan yaptırmıştın.bebeğin nasıl??adı ne ??
benim dogumum oldukca surpriz oldu. biliyorsunuz aylardir burda bar bar normal dogum normal dogum diye bagirdim. tabii ki kendimi normal doguma hazirladim. epiduralsiz, evet.
bebegim gununu 5 gun gecirdi. akupunktura gittim sonunda ve dogum sancilarini baslatti, ise yaradi yani. son 9 saati siddetli olmak uzere 48 saat dogum sancisi cektim. ama sancilar duzenli araliklarla girmedi. 5 dk.da bir, 10 d.da bir filandi. baktik olacak gibi degil, doktorumu aradim, hastaneye gittik. biraz da hastanede sanci cektim. dogum bir turlu baslamayinca suni sanci almak zorunda kaldim. acilma 4 cm.de kaldi. o vakit dancilar dayanilmaz oldu tabii, hala dogum baslamayinca epidural aldim ve biraz daha bekledik acilma olmasini. hic olmadi. bu arada kizimin kalp atislari zayiflamaya basladi ve acil sezaryana alindim.
yaaaaa nosnormal dogumum boyle oldu iste:)) allahtan cok cabuk bir iyilesme sureci gecirdim. ertesi gun ayaktaydim. ama yine de cok buyuk hayalkirikligi tabii.
kizimin adi Alin.