2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

bu arada bızımde hedıyelerımzı ulastı.cok tesekkur ederız aylıncım .dıde makınenın sarj aletını kırdı.en kıza zamnda eklıcem resımlerını

çiğdemcim iyi günlerde kullanın..inşallah beğenmişsinizdir...inşallah senin hediyende bedenine uygundur...ezbere aldım çünkü...

bizimde hediyelerimiz geldi.şengülcümm çook teşekkürler canım,efe bayıldı oyuncağına sürükleyip duruyor:)) cicilerimizde harika kesene bereket hayatım

ayy hülyaa süper yaa oyuncakk ciciler falan şengülcümm cok zevklimişsinnn cnm

sevcan sanırım ardanın hediyesi yasına küçük kalmış biraz.dikkatini cekmedigi gibi öyle görünüyor :S

aslına bakarsan bende hayal kırıklığına uğradım tamam kıyafeti öyle böyle es geçtim ama oyuncakta ayına uygun değil kusura bakma özlem hediye çekilişine katılan kişinin bana göre herkes gibi konuşuluna karara uyması lazımdı bana piyango böyle vurdu üzüldüm....

Semracıgım hepsı bırbırınden Şık benı de dusundugun ıÇın ..tekrar emegıne saglık kesene bereket tesekkurler tatlım.

bunlarda bır oncekı cekılışte bebiş arkadaşımın ogluma gonderdıgı hedıye o zaman computerda sorun vardı eklıyememıstım...bedrıyecıgım tekrar tesekkurler kesene bereket.

Hepsı bırbırınden gÜzel hepsı Çok cıcı.gÜle gÜle kullansın kuzularımız.gÖnderenlerınde ellerıne saglık keselerıne bereket.

Sibelcim eşim bugün kargoya vermiş hediyenizi..

Ben bu aralar ewden pek çıkamadıgım ve kişisel bazı nedenlerden dolayı geç kaldı hediyeniz..Bunun için çok üzgünüm..

Umarım begenir çınarcık cicilerini.. :1rolleyes:

Hülyacım cnm hediyelerin geldi az önce..Mektubuna çok duygulandım..Emin ol saklıycam..

Benim için uğraşıp yaptıgın takılar ve senin için önemli olan bilekliği bana göndermen.. İnanki diyecek bişey bulamıyoum..manewi degeri benim için paha biçilemez çok ama çok teşekkür ederim..

Oğlumun cicileride ayrı güzel..Giydirip resmini çekip ekliycem..

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…