3. günden sonra başladı.Benimde ara ara karnımın alt kısmında hafif ağrılarım oluyor ama daha erken diye düşünüyorum.
Bircan arkadaşım ben aşılamamı özel gazi hastanesinde yaptırdım.Orayı seçmemin nedeni doktorum çok iyi.Tutsada tutmasada doktorumdan çok memnunum.Ne zaman arasam telefonu açık ve her soruma cevap bulabiliyorum.Bu arada pkos'lu olduğun için yumurtaların aşırı büyüyebilir haklısın.Ama inşallah herşey yolunda gider ve hamiş kalırsın.Benim hepsi birden büyüyünce sıkıntı oldu.Ama E2 hormonum düştüğü için aşılamam yapıldı.Yukardada anlatmıştım zaten.Şuda var doktorum aşılamadan 1 hafta sonra gel dedi.Yumurtaların daha fazla büyüsün istemiyorum,kontrol edelim dedi.Hala takipteyim yani.Eşimde hiçbir sorun yok tek sorun benim pkos'lu olmam canım.Seninde Allah yardımcın olsun.
merhaba, izmir bayraklı smyrna art tüp bebek merkezine gidiyorum.Dr'um evrim berberoğlu çok memnunum.
bende adet korkusundan hiç rahat uyuyamıyorum. ayrıca geçen sene kendili,ğinde oluşan gebeliğim düşükle sonlanmıştı. o yüzden korkularım daha fazla...[/QUOTE
bende smyrna'da yaptırdım dr.tayfun özçakır manisa celal bayarda bakıyor orayla anlaşmalı orda yaptı.bende memnun kaldım ilk aşılamam ve çok heyecenlıyım bu gece itibariyle 11.gün bitti inş tutar.sen tabi daha tedirginsin bir kere kaybetmeyi yaşadın.bende adet olursam nasıl tepki veririm bilmiyorum.sen smyrna'dakaçta yaptırmıştın?ben 14:30 ordaydım belkide karşılaştık.16:00 işlem yapıldı.seninle ağrılarımız aynı inş ikimizinde tutmuştur.tahlil yapınca bana haber verirsen sevinirim...
merhaba, izmir bayraklı smyrna art tüp bebek merkezine gidiyorum.Dr'um evrim berberoğlu çok memnunum.
bende adet korkusundan hiç rahat uyuyamıyorum. ayrıca geçen sene kendili,ğinde oluşan gebeliğim düşükle sonlanmıştı. o yüzden korkularım daha fazla...[/QUOTE
bende smyrna'da yaptırdım dr.tayfun özçakır manisa celal bayarda bakıyor orayla anlaşmalı orda yaptı.bende memnun kaldım ilk aşılamam ve çok heyecenlıyım bu gece itibariyle 11.gün bitti inş tutar.sen tabi daha tedirginsin bir kere kaybetmeyi yaşadın.bende adet olursam nasıl tepki veririm bilmiyorum.sen smyrna'dakaçta yaptırmıştın?ben 14:30 ordaydım belkide karşılaştık.16:00 işlem yapıldı.seninle ağrılarımız aynı inş ikimizinde tutmuştur.tahlil yapınca bana haber verirsen sevinirim...
benimde o saatlerde yapıldı. ciddi yağmur yağıyordu hatta. Hava kararmıştı hastaneden çıktığımda. Umarım tutar. Tabi hbr veririm. bugün nerdeyse hiç yok ağrım ama ii mi kötü mü bilemiyorum yaahayırlısını dilemekten başka bişi kalmadı.
benimde o saatlerde yapıldı. ciddi yağmur yağıyordu hatta. Hava kararmıştı hastaneden çıktığımda. Umarım tutar. Tabi hbr veririm. bugün nerdeyse hiç yok ağrım ama ii mi kötü mü bilemiyorum yaahayırlısını dilemekten başka bişi kalmadı.[/Q
merhaba,hergün sabah benimde sancım olurdu ama bugün bende sancı olmadı hadi hayırlısı inş.biraz ümitsiz gördüm oysa ben dün sizden hemşirem ağrılar iyiye işaret deyince ümitlenmiştim.bana sanki hamile olcakmışız gibi geliyor içime öyle bir duygu geliyor. birde o gün çok yağmur yağıyorduya eşimde bende çok dua ettik yağmur bereket demektir sanki o bereketle yapıldı ya tutacak gibi geliyor tabi her şey Allahın elinde hayırlısı demek lazım bu gün 12. gün hadi hayırlısı...siz ilaç kullanıyormusunuz?
benimde o saatlerde yapıldı. ciddi yağmur yağıyordu hatta. Hava kararmıştı hastaneden çıktığımda. Umarım tutar. Tabi hbr veririm. bugün nerdeyse hiç yok ağrım ama ii mi kötü mü bilemiyorum yaahayırlısını dilemekten başka bişi kalmadı.
merhaba,çookkk üzgünüm adet oldum.inş senin bebeğin olur.nasip değilmiş ne yapalım her şey allahın elindedir.((((((((
Arkadaşlar benim bir arkadaşımın aşılamadan 4-5 gün sonra kahverengi lekelenmesi oldu.Sonra kasığında çok ağrı oldu.Doktora gitti.Doktor yumurtalarının bazıları büyümeye devam etmiş demiş.Çatlayanda varmış ama bazıları çatlamadığı gibi dahada büyümüş.Pregnylin böyle bir etkisi varmış.Şimdi arkadaşımın hamile kalma olasılığı varmı sizce?
smyrnada 650 ytl alıuorlar aşılama için. Ama pazarlık payıda yok değil 550 ye falan iniyorlar.mrhb arkadaşlar smyrnada aşılama ne kadara mal oluyo acaba.hastanede ne kadar yatırıolar...
smyrnada 650 ytl alıuorlar aşılama için. Ama pazarlık payıda yok değil 550 ye falan iniyorlar.
Bu arada ben bugün sonucumu aldım (+)hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hayırlısı olsun inşallah.... Hepimiziçin
ii dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım ii sonuçlanır.
Belirtilerimi şöyle özetleyeyim. Kasığımda misket gibi bi yerde 3.günden sonra ciddi ağrım oldu. Şİmdi geçti. Göğüslermim şişliğide indi sayılır. Şu anda da devam eden adet agrısı gibi ağrılarım var ve çok gaz var karnımda. İnşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz. Dualara devam:)
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.dr un kimdi acaba...bide iğne olarak ne kullandın.bu ay nelere dikkat ettin.çok soru sordum kusura bakma...
rica ederim. İnşallah kucağımada alırım sağlıkla inşallah. dr.um smyrna ART tüp bebek merkezinden Evrim Berberoğlu. İğne olarak merional kullandım sonra çatlatmak için pregnyl. Dikkat çok fazla gerekmiyo ama ağrılarım oluna işe gitmedim yattım. umarım allah sizlerede gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?