Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde ara ara karnımın alt kısmında hafif ağrılarım oluyor ama daha erken diye düşünüyorum.

merhaba arkadaslar bugun asımın 14. gunu,ne olur bana dua edinnnn.tuvalete gitmeye korkuyorum karnımda falan hic ağrım yok goguslerim sismedi,sık sık tuvaletede gitmiyorum anlıycanız hiçbır belirti yok.tutmadıgını biliyorum ama istemeden ya tuttuysa diyo insan.kalbim durucak gibi oluyo.dusununce bile bituhaf oluyorum tuttugunu oğrensem bayılırım heralde.test almaya falanda cesaretim yok.tek cizgi gormekten bıktım artık,adet olana kadar bekliycem.allahım yardım et bizlere.

anladım canım en iyisi dru sevmen zaten.bende alsancak ömer sudekana gidiyorum ve dr umu çok seviyorum dediğin gibi ne zamn arasan cepten ulaşıyorum sorularıma cvp alıyorum ve ona çok güveniyorum.inş.canım aşılaman tutar bizide haberdar et olurmu.benimde bugün adet günümdü olmadım bakalım olayı gidicem aşılama için.birbirimizi takip edelim canım burdan.benimde eşimde sorun yok sadece bende pko var.inş. en yakın zamanda hamile kalırız tatlım...a.s.

[

merhaba,çookkk üzgünüm adet oldum.inş senin bebeğin olur.nasip değilmiş ne yapalım her şey allahın elindedir.(((((((([/QUOTE]

Çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki. Daha bende bişi yok ama açıkçası bu mesajdan sonra ümitlerimi kaybettim. cumartesi benim tahlillerim ama..Hayırlısını diliyorum artık...:1no2:

Çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki. Daha bende bişi yok ama açıkçası bu mesajdan sonra ümitlerimi kaybettim. cumartesi benim tahlillerim ama..Hayırlısını diliyorum artık...:1no2:[/QUOTE]

inş senin olur.ümitsiz olma...senin güzel haberlerini bekliyorum .yarın sonucu banada bildirirsen sevinirim.ben dün baya ağladım bu gün kendimi toparladım daha önümüzde uzun bir yol var kendimizi bitirmeyelim..dua edelim....

mrhb arkadaşlar smyrnada aşılama ne kadara mal oluyo acaba.hastanede ne kadar yatırıolar...

Arkadaşlar benim bir arkadaşımın aşılamadan 4-5 gün sonra kahverengi lekelenmesi oldu.Sonra kasığında çok ağrı oldu.Doktora gitti.Doktor yumurtalarının bazıları büyümeye devam etmiş demiş.Çatlayanda varmış ama bazıları çatlamadığı gibi dahada büyümüş.Pregnylin böyle bir etkisi varmış.Şimdi arkadaşımın hamile kalma olasılığı varmı sizce?

canım kalabilirde o çatlamayan yumurtalrın salgıladğı hormonları bebişin tutunmasına engelde olabilir tabii.
bendde böyle oldu ve düşük yaptım.:çok üzgünüm:

mrhb arkadaşlar smyrnada aşılama ne kadara mal oluyo acaba.hastanede ne kadar yatırıolar...
smyrnada 650 ytl alıuorlar aşılama için. Ama pazarlık payıda yok değil 550 ye falan iniyorlar.

Bu arada ben bugün sonucumu aldım (+)hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hayırlısı olsun inşallah.... Hepimiziçin

Arkadaşım çok sevindim hayırlısı olsun.Allah'ım inşallah bizimkide tutar.Nolur hemen belirtilerini yaz.Benim göğüslerim kaç günden beri şiş.Acaba bende mi hamileyim?Heyecan yaptım çok.

smyrnada 650 ytl alıuorlar aşılama için. Ama pazarlık payıda yok değil 550 ye falan iniyorlar.

Bu arada ben bugün sonucumu aldım (+)hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hayırlısı olsun inşallah.... Hepimiziçin

canım gözünaydın tebriklerhihoyyythihoyyythihoyyyt

ii dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım ii sonuçlanır.
Belirtilerimi şöyle özetleyeyim. Kasığımda misket gibi bi yerde 3.günden sonra ciddi ağrım oldu. Şİmdi geçti. Göğüslermim şişliğide indi sayılır. Şu anda da devam eden adet agrısı gibi ağrılarım var ve çok gaz var karnımda. İnşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz. Dualara devam:)

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.dr un kimdi acaba...bide iğne olarak ne kullandın.bu ay nelere dikkat ettin.çok soru sordum kusura bakma...

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.dr un kimdi acaba...bide iğne olarak ne kullandın.bu ay nelere dikkat ettin.çok soru sordum kusura bakma...

rica ederim. İnşallah kucağımada alırım sağlıkla inşallah. dr.um smyrna ART tüp bebek merkezinden Evrim Berberoğlu. İğne olarak merional kullandım sonra çatlatmak için pregnyl. Dikkat çok fazla gerekmiyo ama ağrılarım oluna işe gitmedim yattım. umarım allah sizlerede gösterir.

ben de merional kullandım. Günde 2 tane yaptım aynı anda. klomenle başlamıştık 5. gün merional e başladık. senin de böylemiydi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…