smyrnada 650 ytl alıuorlar aşılama için. Ama pazarlık payıda yok değil 550 ye falan iniyorlar.
Bu arada ben bugün sonucumu aldım (+)hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hayırlısı olsun inşallah.... Hepimiziçin
ben de merional kullandım. Günde 2 tane yaptım aynı anda. klomenle başlamıştık 5. gün merional e başladık. senin de böylemiydi canım.
çok sevindimmm...inş bebeğini sağlıklı bir şekilde eline almak nasip olur..aynı gün aşılama olduk ama nasibin vardı senin oldu ama bende bu nasip bu seferlik kapalıydı.bizede dua et hamilelerin duaları kabul olur......
Teşekkür ederim. Aşılama günü hariç 1 hafta 2 günde bir:))nazlıozger mrhb canım.hayırlı uğurlu olsun allah sağ sağli kucağına almanı nasip etsin inş.canım aşılamadan sonra ilişki oldumu
Arkadaşlar tahlil günü yaklaştıkça çok korkuyorum.Sanki yine hamile değilmişim gibi geliyor.Bazen de 'kızım kesin hamilesin' diyorum kendi kendime.Benim aşılamam 12 ocakta yapıdı.Doktoruma dün sordum 22 sinde test yaptırayımmı diye yaptırabilirsin dedi.Ama test yaptırmaya çok korkuyorumSonuç negatif olur diye ödüm kopuyo ve böyle düşününcede çok üzülüyorum.Arkadaşımın başına gelenlerde beni iyice gerdi.Allah'ım inşallah hamileyimdir.
arkadaşlar merhaba bende 21/01/09 da aşılama yaptırdım yani 3 gün oluyo göğüslerim acıyo ve midem çok bulanıyo hayırlısı ger çi ben aşılama ile 2 kere hamiş kaldım ama düşükle sonuçlandı hayırlısı diyorum ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
evet progesteron desteği aldım ama ben pko rahatsızıyım ilkinde kanamam oldu ve kanama alanı küçülmedi düşük yaptım 2 cisi ise gelişmedi bebek ondada düşük yaptım şimdi destorex diye bir ilaca başladım progestan da alıyorum hayırlısı bakalım 3 şubatı bekliyoruz allah tüm isteyenlere bebiş nasip etsin :))):ecrin_bebek:Hayırlısı olsun. Düşüklerin sebebi belli mi? ve o aşılamalarında progesteron desteği almışmıydın??
canım sakın moralini bozma moral çok önemli düzelir değilmi dr nediyo bu konuda belki dizelince kendiliğinden hamiş kalısın birde bu yönden bak:ecrin_bebek:hihoyyyt:dance:Rahim filminde rahimin ters olduğunu öğrendik.......Moralim bozuldu beeeee
Sanki eşeledikçe hep problem çıkıyo...
stres yapma bence benimde aşılamamın 3 günü diyer aşılama gebelşklerimde benimde göğüslerim şişti ve dokunamıyodum şimdikide biöyle kan testim 3 şubatta ozamana kadar stres yapmamak istiyorum önce hayırlısı diyorum senin ki aşılamamı kaçıncı ? kendine iyibak hihoyyytArkadaşlar ya benim göğüslerim aşılama gününden birkaç gün önce şişmeye ve acımaya başlamıştı.Hala aynı belirtiler devam ediyor.Acaba ilaçların etkisimi boşa ümitlenmeyim.Ama bazı arkadaşlar sadece göğüslerinin şişliğinden hamile olduklarını anlıyorlar.Üfffffffffffffffffffffffffffffffff çok bunaldım.
canım sakın moralini bozma moral çok önemli düzelir değilmi dr nediyo bu konuda belki dizelince kendiliğinden hamiş kalısın birde bu yönden bak:ecrin_bebek:hihoyyyt:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?