- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.041
Hoşbuldum Canım..hosgeldin zeyno mutluluklar bende henüz cocuksuzum istiyormusun sende
merhaba..bende 2009 temmuz geliniyim:80:..5 temmuz..20 nisanda da oğluşumu dünyaya getirdim..ev hanımıyım..
Merhaba Canım..merhaba..bende 2009 temmuz geliniyim:80:..5 temmuz..20 nisanda da oğluşumu dünyaya getirdim..ev hanımıyım..
Hoşbuldum Canım..
Ben 29 Yaşındayım.. Zonguldaklıyım. Almanyada doğup büyüdüm. Evlendikten sonra Ailemi İşimi gücümü bıraktım ve Ankarada yaşamaya karar verdik Eşimle. Ama Eşim artık ikna oldu ve Allahın izniyle Almanyaya dönücez hayırlısıyla Vizesi çıkarsa. Evet canım bende çocuk istiyorum ama PCO var bende..İlaç kullanmadan olmayacak galiba.
İnşallah canım.. Rabbim çocuk isteyen bütün Arkadaşların kucağını boş bırakmasın inşallah.bbende öyle cnm annemi babamı bırakıp geldim evlenince öyle oluyor aslında bilecikliyim bursada otuuyorum insallah dönersin insallah ta bebiş sahibi olursun
Merhaba Canım..
Oy Oy Maşallah Oğluşuna..
Ay Canım siz ilk geceden turnayı gözünden vurmuşunuz..
Ay ben öyle yazdım ama Arkadaş alınmaz inşallahevet canımya maaşallah
İnşallah canım.. Rabbim çocuk isteyen bütün Arkadaşların kucağını boş bırakmasın inşallah.
Bi ara bayağı bir kafama takıyordum Çocuk konusunu ama artık fazla düşünmemeye çalışıyorum.
yaa kızlarrr benim belim agrıyo oturdugum an sizce normal mi çok korkuyom yaaaaa
hoşgeldin tatlım benim naber nasılsınn rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin canımmmMerhaba Kızlar...
Benide alın aranıza. Bende 2009 da evlendim.. 26 Temmuzda. Allah hepimizin Mutluluğunu daim etsin inşallah. Evli Mutlu ama henüz çocuksuzum. O da olucak Allahın izniyle..
kızla ben geldim kismecikler yok
inşallah canım yhaaa belim agrıyoo niye acaba üstüne yatınca daha cok anlıyommm bide oturuncaaakokma tatlımya stres yapma o kadar merak etme Allahın izniyle alacaksın bebişinikucagına ama dikkat et kendine yorma fazla agır işler yapma sakın ilk 3 ay çok önemli biliyorsun
hoşgeldin canım allah bagsılasın kuzusunudaamerhaba..bende 2009 temmuz geliniyim:80:..5 temmuz..20 nisanda da oğluşumu dünyaya getirdim..ev hanımıyım..
Kızlar hayırdır niye beliniz ağrıyor sizin?? Yoksa siz hamilemisiniz??ya canım benımde belım çok ağrıyo hele bıraz ış yapıyım kopacak gıbı oluyo neden bılmıyorum bende o yuzden çok ış yapamıyorum zorlamıyım dıye.
bu arada bayram yaklaştı herkescıkler telaşta heralde temızlıkdı alışverışdı yolculuktu forum boş kaldı kızlar yarında biz yola çıkcaz allahın ıznıyle.
ya canım benımde belım çok ağrıyo hele bıraz ış yapıyım kopacak gıbı oluyo neden bılmıyorum bende o yuzden çok ış yapamıyorum zorlamıyım dıye.
bu arada bayram yaklaştı herkescıkler telaşta heralde temızlıkdı alışverışdı yolculuktu forum boş kaldı kızlar yarında biz yola çıkcaz allahın ıznıyle.
Tşk ederim Canım. Çok şükür iyiyim.. Ayyy şimdi gördümmm sen hamilesinhoşgeldin tatlım benim naber nasılsınn rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin canımmm
inşallah canım yhaaa belim agrıyoo niye acaba üstüne yatınca daha cok anlıyommm bide oturuncaaa
hoşgeldin canım allah bagsılasın kuzusunudaa
]
kızlarrrrrr hosgeldinizzzzzzzzzzzzz
Kızlar hayırdır niye beliniz ağrıyor sizin?? Yoksa siz hamilemisiniz??
Tşk ederim Canım. Çok şükür iyiyim.. Ayyy şimdi gördümmm sen hamilesin
Rabbim sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Rabbim korusun sizi.
Aminnnn inşallah.. Hatırladım ben şimdi seni başka bir topicten.. Bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah.hoşbuldukkk kuşummmm
evet canımm ama benimki cok yeni rabbime şükürler olsun bende cok istiyodum ilki düşük olmustu şimdi yeniden hamileyim rabbimin izniyle darısıda size olsun inşallahh bol dua edin ve cok calışın yumurtlama günlerinizde
ya canım benımde belım çok ağrıyo hele bıraz ış yapıyım kopacak gıbı oluyo neden bılmıyorum bende o yuzden çok ış yapamıyorum zorlamıyım dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?