2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hosgeldin zeyno mutluluklar bende henüz cocuksuzum istiyormusun sende
Hoşbuldum Canım..
Ben 29 Yaşındayım.. Zonguldaklıyım. Almanyada doğup büyüdüm. Evlendikten sonra Ailemi İşimi gücümü bıraktım ve Ankarada yaşamaya karar verdik Eşimle. Ama Eşim artık ikna oldu ve Allahın izniyle Almanyaya dönücez hayırlısıyla Vizesi çıkarsa. Evet canım bende çocuk istiyorum ama PCO var bende.. İlaç kullanmadan olmayacak galiba.

bbende öyle cnm annemi babamı bırakıp geldim evlenince öyle oluyor aslında bilecikliyim bursada otuuyorum insallah dönersin insallah ta bebiş sahibi olursun

bbende öyle cnm annemi babamı bırakıp geldim evlenince öyle oluyor aslında bilecikliyim bursada otuuyorum insallah dönersin insallah ta bebiş sahibi olursun
İnşallah canım.. Rabbim çocuk isteyen bütün Arkadaşların kucağını boş bırakmasın inşallah.
Bi ara bayağı bir kafama takıyordum Çocuk konusunu ama artık fazla düşünmemeye çalışıyorum.

biz ilk zamanlar düsünmedik borclar falan vardı yeni başladık daha 15 gün oldu ama adet oldum illk zamanlar korununca hemen olmuyormus galiba adet olnca cok üzüldüm ama rabbim insallah verecek aratmasın

yaa kızlarrr benim belim agrıyo oturdugum an sizce normal mi çok korkuyom yaaaaa

ya canım benımde belım çok ağrıyo hele bıraz ış yapıyım kopacak gıbı oluyo neden bılmıyorum bende o yuzden çok ış yapamıyorum zorlamıyım dıye.

bu arada bayram yaklaştı herkescıkler telaşta heralde temızlıkdı alışverışdı yolculuktu forum boş kaldı kızlar yarında biz yola çıkcaz allahın ıznıyle.

Merhaba Kızlar...
Benide alın aranıza. Bende 2009 da evlendim.. 26 Temmuzda. Allah hepimizin Mutluluğunu daim etsin inşallah. Evli Mutlu ama henüz çocuksuzum. O da olucak Allahın izniyle..
hoşgeldin tatlım benim naber nasılsınn rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin canımmm
kızla ben geldim kismecikler yok

kokma tatlımya stres yapma o kadar merak etme Allahın izniyle alacaksın bebişinikucagına ama dikkat et kendine yorma fazla agır işler yapma sakın ilk 3 ay çok önemli biliyorsun
inşallah canım yhaaa belim agrıyoo niye acaba üstüne yatınca daha cok anlıyommm bide oturuncaaa
merhaba..bende 2009 temmuz geliniyim:80:..5 temmuz..20 nisanda da oğluşumu dünyaya getirdim..ev hanımıyım..
hoşgeldin canım allah bagsılasın kuzusunudaa
]

Kızlar hayırdır niye beliniz ağrıyor sizin?? Yoksa siz hamilemisiniz??

zehracımmaman dikkat et sende canım ama bana göre normal mi simdi canım sence????:26:

Tşk ederim Canım. Çok şükür iyiyim.. Ayyy şimdi gördümmm sen hamilesin
Rabbim sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Rabbim korusun sizi.

kızlarrrrrr hosgeldinizzzzzzzzzzzzz

hoşbuldukkk kuşummmm
Kızlar hayırdır niye beliniz ağrıyor sizin?? Yoksa siz hamilemisiniz??

evet canımm ama benimki cok yeni rabbime şükürler olsun bende cok istiyodum ilki düşük olmustu şimdi yeniden hamileyim rabbimin izniyle darısıda size olsun inşallahh bol dua edin ve cok calışın yumurtlama günlerinizde

Tşk ederim Canım. Çok şükür iyiyim.. Ayyy şimdi gördümmm sen hamilesin
Rabbim sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Rabbim korusun sizi.

aminnnnnnnnn canım aminnn rabbime emanetizzz rabbim onu bana bagışlasın hayırlısıyla inşallahhhh bu defa sımsıkı tutunur inşallahhh kuzum yaaaaaaa

Aminnnn inşallah.. Hatırladım ben şimdi seni başka bir topicten.. Bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah.
Vallahi çok çalışıyoruz ama demekki henüz zamanı değil. Hayırlısıyla olucak inşallah.
Canlar benden bu akşamlık bu kadar.. kocaman öpüldünüz.
Sevdim ben burayı..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar maalesef şifayı kaptım sinizüt var bide başım ağrıyor felaket malum ilaçda kullanamıyorum limon yiyorum bol bol bide taşınma zamanı zor oldu çok şükür annem yardım ediyor bugün ben işteyken geldi evi baya toplamış bugün işteki son günümdü ama işimi bitiremedim yarında bir kaç saatliğine gideceği artık geldikten sonra yapacağım işler var pazar günü taşınacağız inşallah

zehracım dikkat et kendine zorlama evet kismecikler yoktu hayırlı yolculuk canım ii bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…