- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.061
iyi akşamlar kızlar maalesef şifayı kaptım sinizüt var bide başım ağrıyor felaket malum ilaçda kullanamıyorum limon yiyorum bol bol bide taşınma zamanı zor oldu çok şükür annem yardım ediyor bugün ben işteyken geldi evi baya toplamış bugün işteki son günümdü ama işimi bitiremedim yarında bir kaç saatliğine gideceği artık geldikten sonra yapacağım işler var pazar günü taşınacağız inşallah
Kızlar hayırdır niye beliniz ağrıyor sizin?? Yoksa siz hamilemisiniz??
zehracımmaman dikkat et sende canım ama bana göre normal mi simdi canım sence????:26:
zehracım dikkat et kendine zorlama evet kismecikler yoktu hayırlı yolculuk canım ii bayramlar
yine gel kuzusum sizin için actım bu güzel ve ugurlu topigimiz umarım sizede ugur getirir yaaa nerden hatırladın bacımm söle bakalım bi sennnAminnnn inşallah.. Hatırladım ben şimdi seni başka bir topicten.. Bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah.
Vallahi çok çalışıyoruz ama demekki henüz zamanı değil. Hayırlısıyla olucak inşallah.
Canlar benden bu akşamlık bu kadar.. kocaman öpüldünüz.
Sevdim ben burayı..
çok gecmiş olsun canım aman kendine cok dikkat ettttttiyi akşamlar kızlar maalesef şifayı kaptım sinizüt var bide başım ağrıyor felaket malum ilaçda kullanamıyorum limon yiyorum bol bol bide taşınma zamanı zor oldu çok şükür annem yardım ediyor bugün ben işteyken geldi evi baya toplamış bugün işteki son günümdü ama işimi bitiremedim yarında bir kaç saatliğine gideceği artık geldikten sonra yapacağım işler var pazar günü taşınacağız inşallah
evet canım ıkımızde hamıleyız ben 3.5 aylık melıkenınde daha yenı ama heralde hamılelıkten ağrıyo hemen yoruluyom zaten.
benım ılk zamndan berı ağrıyo melıke ya azcık ış yapıyım otırıyım ağrıyo ama gun boyunca az ış yaparsam ağrımıyo ıstıyokı hep otırıyım.umarım doğumdan sonra geçer.
saol canım sanada ıyı bayramlar.
kızlar bu aksam kavak yelleri var izliyormusunuz
sağol canım teşekkürler annem sağolsun bana iş bırakmıyor karnım kocaman oldu zaten zorlanıyorumhosgeldin canım gecmiş olsun canım ya dikkat et aman kendine cok yorma kendine kolay gelsin yeni evinize hayılı olsun
çok gecmiş olsun canım aman kendine cok dikkat etttttt
evet canımm tabiii sonrada beyaz showwwwwww varrrrrrrrrrrr:82: :92: :92:
deniz yeni evin hayırlı olsun dikkat yorma kendini bebeğine dikkat et ağır kaldırma cnm benim
acil şifalar olsun bebegem yeni evin hayırlı olsun kuzusum güle güle kullanınsağol canım teşekkürler annem sağolsun bana iş bırakmıyor karnım kocaman oldu zaten zorlanıyorum
sağol canım bir kere kaptım şifayı inşallah erken atlatırım ama benim burnum bir başladımı kolay kolay durmaz
evet canım yaa bide korkuyom allah korusun dua edin bize teyzeleriiiiimelikeciğim nasılsın cnm belin ağrıyormuş geçmiş olsun
kuzum
evettttttttttt yaaaaaaaaaaaa onu unttum aaaa ben
acil şifalar olsun bebegem yeni evin hayırlı olsun kuzusum güle güle kullanın
evet canım yaa bide korkuyom allah korusun dua edin bize teyzeleriiiiic
yaaaaaaaaaaaaa beyazzzzzz 1 numaraaaaa yarında okannnn varrrrrrrrrrrrrr
evet bende cokkkkk seviyorum onları izlemeyi kocam okanı sevmiyor ama izliyo mecbuen
acil şifalar olsun bebegem yeni evin hayırlı olsun kuzusum güle güle kullanın
evet canım yaa bide korkuyom allah korusun dua edin bize teyzeleriiiiic
yaaaaaaaaaaaaa beyazzzzzz 1 numaraaaaa yarında okannnn varrrrrrrrrrrrrr
ay inşallah canım biran önce iyileşirim teşekkür ederim ayrıca
sende aklına kötü şeyler getirme sakın Allahım bebeğini sana bağışlasın
kızlar eltileriniz var mı nasıl anlasıyo musunuz
günaydın canım wayyy be ne kaynanalar varmaşallah nazar değmesin benimki kendi halılarını sildirmeye çalışır elinden gelse
gunaydın kızlarrrrben daha yenı kalktımda)
ŞEYMA-------deprem bızım burda oldu ızmırde
gecede oplur dedı eşımde olmadı heralde ben
duymadım gunduzde olursa ne halt yerım
bılmıyom ama aşşağı ınemem bız 8.ci katta
oturuyozben ınene kadar yukarda durmam daha
mantıklı:))
merhaba canım ıyıyım sen nasılsın neler yapıyosun benım boğazlarım şışmış
eşım saolsun hep hasta ondan bana geçtı galıba burnum boğazım dolu
bayram ustu umarım geçer yarında yola çıkcaz ya napcam bılmıyom
bebışımızde 14 hafta 5 ggunluk teyzesi cınsıyetını merak edıyoz ama
bayramdan sonra oğrencez artıkın
kızlar slm nasılsnz
ben çok kötüyüm gecedn beri ne yesem ne içsem geri çıkıyo umarım yarına kadr geçer çünkü yarın akşam yola çıkcaz dua edin benim için şimdi biraz geçmişe bakcam yazabilirsem yazarım yine öptm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?