2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hosgeldin canım gecmiş olsun canım ya dikkat et aman kendine cok yorma kendine kolay gelsin yeni evinize hayılı olsun

Kızlar hayırdır niye beliniz ağrıyor sizin?? Yoksa siz hamilemisiniz??

evet canım ıkımızde hamıleyız ben 3.5 aylık melıkenınde daha yenı ama heralde hamılelıkten ağrıyo hemen yoruluyom zaten.

zehracımmaman dikkat et sende canım ama bana göre normal mi simdi canım sence????:26:

benım ılk zamndan berı ağrıyo melıke ya azcık ış yapıyım otırıyım ağrıyo ama gun boyunca az ış yaparsam ağrımıyo ıstıyokı hep otırıyım.umarım doğumdan sonra geçer.

zehracım dikkat et kendine zorlama evet kismecikler yoktu hayırlı yolculuk canım ii bayramlar

saol canım sanada ıyı bayramlar.

yine gel kuzusum sizin için actım bu güzel ve ugurlu topigimiz umarım sizede ugur getirir yaaa nerden hatırladın bacımm söle bakalım bi sennn
çok gecmiş olsun canım aman kendine cok dikkat etttttt

ayyy canım inanki az da olsa moral oldun allah razı olsun kuzum yaaaaa çok saolllll

hosgeldin canım gecmiş olsun canım ya dikkat et aman kendine cok yorma kendine kolay gelsin yeni evinize hayılı olsun
sağol canım teşekkürler annem sağolsun bana iş bırakmıyor karnım kocaman oldu zaten zorlanıyorum
çok gecmiş olsun canım aman kendine cok dikkat etttttt

sağol canım bir kere kaptım şifayı inşallah erken atlatırım ama benim burnum bir başladımı kolay kolay durmaz

acil şifalar olsun bebegem yeni evin hayırlı olsun kuzusum güle güle kullanın
melikeciğim nasılsın cnm belin ağrıyormuş geçmiş olsun
kuzum
evet canım yaa bide korkuyom allah korusun dua edin bize teyzeleriiiiic
evettttttttttt yaaaaaaaaaaaa onu unttum aaaa ben

yaaaaaaaaaaaaa beyazzzzzz 1 numaraaaaa yarında okannnn varrrrrrrrrrrrrr

evet bende cokkkkk seviyorum onları izlemeyi kocam okanı sevmiyor ama izliyo mecbuen

ay inşallah canım biran önce iyileşirim teşekkür ederim ayrıca

sende aklına kötü şeyler getirme sakın Allahım bebeğini sana bağışlasın

kızlar eltileriniz var mı nasıl anlasıyo musunuz

vardaaa bana bi kaç yamuk yaptı yenge yenge diyen banaaa bende kestim irtibatıııı yılan gibi sokayım hep diyo kayınvalideyle arası kötü eee bende cok iyi anlaşıyom ters düştük istiyoki oturalım onları cekiştirelim heç işim olmazzzzzz bana uzak allaha yakın olsunnnn

Son düzenleme:
günaydın canım wayyy be ne kaynanalar var maşallah nazar değmesin benimki kendi halılarını sildirmeye çalışır elinden gelse

:))))
öyle doğrudur cnm hamileyim diye böyle
bizimkisi hehehehe

aaa senmiydin cnm bende sheker sandım
geçmiş olsun
dikkat et kendinee korkutma kendinide kıyamam

ah cnm yaaaaaa
üzüldüm yaa
bende bugün çok kötü oldum saabah ama
çıkarmadım
umarım geçer allah şifa versin cnmm inş. yardımcın olurrr

ay kızlar kafam çok karışık herkes öğrendiğinde bebişi 5 haftalık bana neden
doktorum
3 haftalık dediyaa
şimdi sora olursa daha bir ay bile olmadımı dicem
ne kötü çok erken
daha söylenirmi böyle
1 buçuk dicem artık
keşke 2 aylık olsaydı düz söyleseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…