- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.081
vardaaa bana bi kaç yamuk yaptı yenge yenge diyen banaaa bende kestim irtibatıııı yılan gibi sokayım hep diyo kayınvalideyle arası kötü eee bende cok iyi anlaşıyom ters düştük istiyoki oturalım onları cekiştirelim heç işim olmazzzzzz bana uzak allaha yakın olsunnnn
zaten ezdirmicen kendini biz bir aradayız hep mecburen susacaksın biraz bende kaynanamla cok ii anlasıım oda aynı cekiştimek istiyor eşim dediklerini duysa bende oralı olmuyorum o zaman da surat bi karıs cok ta umumda sankiiiiiiiiiiiii
ıyı aksamalr melıke ben geldımm....
m
hoşgeldin kuşummm nasılsınnn
:))))
öyle doğrudur cnm hamileyim diye böyle
bizimkisi hehehehe
aaa senmiydin cnm bende sheker sandım
geçmiş olsun
dikkat et kendinee korkutma kendinide kıyamam
ah cnm yaaaaaa
üzüldüm yaa
bende bugün çok kötü oldum saabah ama
çıkarmadım
umarım geçer allah şifa versin cnmm inş. yardımcın olurrr
ay kızlar kafam çok karışık herkes öğrendiğinde bebişi 5 haftalık bana neden
doktorum
3 haftalık dediyaa
şimdi sora olursa daha bir ay bile olmadımı dicem
ne kötü çok erken
daha söylenirmi böyle
1 buçuk dicem artık
keşke 2 aylık olsaydı düz söyleseydim
ıyıımm canım butun gun temızlıkk yaptımm yoruldumm bırazcıkk.. sen napıysnn hayır haberın varmıı hepp aklımdasın hadıı mujdele benııı...
kolay gelsin tatlım benim nasıl bi haberr kuşumm:26:
gebelik testtii yapıcaktın yaa yanlısmıı hatırlıyrmm acaba...
cook sevındımm kız annemıı oluysnn...
masallah masallah masallahhh... allah ne zaman nasıpp ettıyse o zman senın zamanın gelmıs demekkı cook sevındım kız sankıı kardesıme tanıdık bırıne sevınır gıbıı allah kucagına almayı nasıpp etsın ınss.. bende bugun dru aradım tup bebek ıcın bayramdan sonra sanırım ılk hafta gıdıcezz..
neyse canlar belim agrıyo ben kactım kendinize cok iyi bkın emiii bizede dua edin teyzeleri biliyosunuz belim cok agrıyoooo hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrrrr
masallah masallah masallahhh... allah ne zaman nasıpp ettıyse o zman senın zamanın gelmıs demekkı cook sevındım kız sankıı kardesıme tanıdık bırıne sevınır gıbıı allah kucagına almayı nasıpp etsın ınss.. bende bugun dru aradım tup bebek ıcın bayramdan sonra sanırım ılk hafta gıdıcezz..
seymaaaaaaaaaaa sende bel agrısı oluyomu bacımmmm:44:
dogru tatlım haklısın hemen söylenmez nazarlardan kousun Allah olsun tatlım gögsünü gere gere söyle sen yanlış birşey yapmadın ki anne olacaksın dünyanın en kutsal seyisin suan bosver herkezi:13:
arada sancıyo çok gezinceee sadece
öyleee belim ağırmıyo
ağrı vurup geçiyo
dimiii tatlım söyleyelim hıhhhh
kariyerimide yaparım çocuğumudaa:44:
Merhaba Kızlar...
Benide alın aranıza. Bende 2009 da evlendim.. 26 Temmuzda. Allah hepimizin Mutluluğunu daim etsin inşallah. Evli Mutlu ama henüz çocuksuzum. O da olucak Allahın izniyle..
yaa kızlarrr benim belim agrıyo oturdugum an sizce normal mi çok korkuyom yaaaaa
merhaba..bende 2009 temmuz geliniyim:80:..5 temmuz..20 nisanda da oğluşumu dünyaya getirdim..ev hanımıyım..
iyi akşamlar kızlar maalesef şifayı kaptım sinizüt var bide başım ağrıyor felaket malum ilaçda kullanamıyorum limon yiyorum bol bol bide taşınma zamanı zor oldu çok şükür annem yardım ediyor bugün ben işteyken geldi evi baya toplamış bugün işteki son günümdü ama işimi bitiremedim yarında bir kaç saatliğine gideceği artık geldikten sonra yapacağım işler var pazar günü taşınacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?