2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

zaten ezdirmicen kendini biz bir aradayız hep mecburen susacaksın biraz bende kaynanamla cok ii anlasıım oda aynı cekiştimek istiyor eşim dediklerini duysa bende oralı olmuyorum o zaman da surat bi karıs cok ta umumda sankiiiiiiiiiiiii

canım benim eşim taa evlenmeden önce anlatıyodu zaten yengem söle böle uzak dur diye bende yok bişi olmaz dedim ama hakkatten cok hak verdim sonrada eşimi dinlemedim diye kendime kızdımmm

dogru tatlım haklısın hemen söylenmez nazarlardan kousun Allah olsun tatlım gögsünü gere gere söyle sen yanlış birşey yapmadın ki anne olacaksın dünyanın en kutsal seyisin suan bosver herkezi:13:

masallah masallah masallahhh... allah ne zaman nasıpp ettıyse o zman senın zamanın gelmıs demekkı cook sevındım kız sankıı kardesıme tanıdık bırıne sevınır gıbıı allah kucagına almayı nasıpp etsın ınss.. bende bugun dru aradım tup bebek ıcın bayramdan sonra sanırım ılk hafta gıdıcezz..

neyse canlar belim agrıyo ben kactım kendinize cok iyi bkın emiii bizede dua edin teyzeleri biliyosunuz belim cok agrıyoooo hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrrrr

hadi inşallah canımm yaaaa senden duyarız artık hayırlı haberlerini almayı nasip etsin yüce rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhh

insallah rabbim nasip eder cnm sanada banada herkeze Allah yardımcın olsun

seymaaaaaaaaaaa sende bel agrısı oluyomu bacımmmm:44:

arada sancıyo çok gezinceee sadece
öyleee belim ağırmıyo
ağrı vurup geçiyo

dogru tatlım haklısın hemen söylenmez nazarlardan kousun Allah olsun tatlım gögsünü gere gere söyle sen yanlış birşey yapmadın ki anne olacaksın dünyanın en kutsal seyisin suan bosver herkezi:13:

dimiii tatlım söyleyelim hıhhhh
kariyerimide yaparım çocuğumudaa:44:

Merhaba Kızlar...
Benide alın aranıza. Bende 2009 da evlendim.. 26 Temmuzda. Allah hepimizin Mutluluğunu daim etsin inşallah. Evli Mutlu ama henüz çocuksuzum. O da olucak Allahın izniyle..

hoşgeldin canım. Rabbim nasip etsin hayrlısyla...

yaa kızlarrr benim belim agrıyo oturdugum an sizce normal mi çok korkuyom yaaaaa

kuzum normalmiş, benimde çok ağrım var. geçer 3 ayı atlatınca dedi doktor.

merhaba..bende 2009 temmuz geliniyim:80:..5 temmuz..20 nisanda da oğluşumu dünyaya getirdim..ev hanımıyım..

hoşgeldin canım. oy yerim oğluşunu :) Rabbim bağışlasın.

geçmiş olsun canım aynı durumdayız bende mandalina yiyorum.

kolay gelsin işlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…