- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.641
ççok saol cnm benim inşllah görüşmek nasip olur misafirim olursunuz
melikeeeeeeeeeeee
cnm siyah saçlarına sarı balyaj atan resimdeki senmisin ayyy
ne güsell
maşallah
merhaba kızlarrr bılgısayarım tamıre gıttıde sadece akşamları eşimin bılgısayardan gırıyorum benım bebışş artık kendını hıssettırıyo ıçımde bı balık varmış gıbı sabah akadar uyutmadı benı kızçemyirim ben onu kuzuşum.
slm tatlım naber nasılsın oy oyyy yerim ben onu yaa bende istiyorumm hadi tekmele yawrimmmm beniiiiii
aslında ılk başta hoşuma gıttı ama sonradan hep bole devam edınce ınsan ne zaman durcak dıye beklıyo
kısss ne siyahıııben küçükkende sarımışım ama büyüdükçe kızkardeşimde öle şimdikk renk koyulaşıoo bacımm ayy koptum leeee
kumralım kusumm evet sarı röfleli saclarımmm
çok tesekkürler kuzum benim o senin kalbinin güzelligiii
merhaba kızlarrr bılgısayarım tamıre gıttıde sadece akşamları eşimin bılgısayardan gırıyorum benım bebışş artık kendını hıssettırıyo ıçımde bı balık varmış gıbı sabah akadar uyutmadı benı kızçemyirim ben onu kuzuşum.
tmmm tmmm o sendin iştee :)))
uçları sÇININ SARI İŞDE
inkar etmee
aaaaaaaa
aüper yaa ne güzel
balıkmı ay çok hoşş
ne güzel yaa bende hissetmek istiyorum biran önceeee
çok heveslendim yaaaaaa
ayyy bende istiyorummmmmm
mrb nasılsın hamileymiş çok sevindim ne kadarlık
tmmm tmmm o sendin iştee :)))
uçları sÇININ SARI İŞDE
inkar etmee
aaaaaaaa
aüper yaa ne güzel
balıkmı ay çok hoşş
ne güzel yaa bende hissetmek istiyorum biran önceeee
çok heveslendim yaaaaaa
az kaldı kızlar hıssedersınız ınşallah bız 18 haftalık olduk şımdık hıssettık sızd ezamanı gelınce hıssedersınız ınşallah:))
mrb kızlar nasılsınız
sheker_cat
inaşşlh yolun düşerde tanışırız 1 30 satlik yol gelin ya çok sevinirim
ahhhh canım benim kıyamam ben sana yaa amin kuzusum aminnnn
aslında ılk başta hoşuma gıttı ama sonradan hep bole devam edınce ınsan ne zaman durcak dıye beklıyo
az kaldı kızlar hıssedersınız ınşallah bız 18 haftalık olduk şımdık hıssettık sızd ezamanı gelınce hıssedersınız ınşallah:))
gıcıksınnn seymoooo kıskandın dimiiii ondannn büle yapıyon seni gacıı seniiiiiiiii sende koyda senide görekkkkk baqalımmm
slm kızlar nasılsınz biz meleğimle iiyiz teyzeleri ksra bakmayın dün buraya uğrayamadm bebiş topiğindeki arkadaşlar tek tek doğuma gidince onlardan haber almak için hep ordaydım buraya gelmek aklıma bile gelmedi günü benimle aynı bi arkadaş doğum yaptı tabi bende inanılmaz bir stres sormayın gitsn memlekete giddene kadr doğurmasaydım bariii
cnm bnmmmmmmmmmmm ben iyiyim çok şükür sende iyisin inş.
ay paniklerin başladı dimi inş. herşey gönlünce olsun cnm ne kadar kaldı şimcik
seninn son zamanlarınn
duA ET bol bol cnm bnmmm
inş tatlım yakın olduğunu biliyorm duymuştm burda kuzenim war onun eşide kızıltepeli o da dio bigün gidelim die kısmetse olur inş
:) saol tatlım yaaaa
zehracım gözün aydın emin ol hareket etmedğinde dha kötü oluyo insan bunu bizzat yaşamış biri olarak sölüyorum aranızdaki en güçlü iletişim bebişinin hareketleri inan ben çok mutlu oluyorum kızım kıpırdadıkça we hiç durmasn istiyorum
inş. cnm inş.:)))
maş.nazar değmesin ....
bol bol tekmele anneyi teysecimm
hehehhe evet boyatamıyorumya kısakndım
cnm ben resmimi face bile koymuyorum
eşimm feci kısaknıyoo bende
ona koydurmuyorum
ii olmanıza sewindim canım benim bizde iiyiz dr un werdiği tarihe göre tam 40 gün kaldı bugün ama benim içimde dha önce olacakmış gibi bi his war we hislerimde yanılmam tek dileğim ne olacaksa memlekete gittikten sonra olsun yoksa ne yaparım ben burdaaa tek başıma yaaaa annemlere de dedim hazırlıkları ben gelene kadr bitirin die cicilerini yıkayıp ütüleyecekler minişimin işte eksikleri falan alacaklar hayırlısı ile bekliyoruz artık az kaldııı bende de stres çoğaldı ama
buarada benimde kocacğım çok kıskanç benim bi face m bile yok o kadr wahim durum buraya girmemi bile istemiyo ama ben giriyorm o da bakıyo arada merakından ama bişe diyemiyo burda arkadaşım olmadğı için
ii olmanıza sewindim canım benim bizde iiyiz dr un werdiği tarihe göre tam 40 gün kaldı bugün ama benim içimde dha önce olacakmış gibi bi his war we hislerimde yanılmam tek dileğim ne olacaksa memlekete gittikten sonra olsun yoksa ne yaparım ben burdaaa tek başıma yaaaa annemlere de dedim hazırlıkları ben gelene kadr bitirin die cicilerini yıkayıp ütüleyecekler minişimin işte eksikleri falan alacaklar hayırlısı ile bekliyoruz artık az kaldııı bende de stres çoğaldı ama
buarada benimde kocacğım çok kıskanç benim bi face m bile yok o kadr wahim durum buraya girmemi bile istemiyo ama ben giriyorm o da bakıyo arada merakından ama bişe diyemiyo burda arkadaşım olmadğı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?