2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

merhaba,
çok teşekkür ederim arkadaşlar,inanın bizim boşanma nedenimiz ailesinin kaprisi!hayır madem oğulları bu kadar kıymetliymiş neden benim kanıma girdiler anlamıyorum.

Hani şu göğüsleri küçük olan ve eşi tahrik olmayan arkadaşımız var ya,bak arkadaşım kocan normal değilse istediğin gibi vücuda sahip ol,birşey değişmiyor.Benimde göğüslerim hem büyük hem dik olmasına rağmen benim eşimin gözü görmedi.Anası babasının derdine düştü.Madem öyle seninle sırf o iş için mi evlenmiş,yoksa bu kadın benim namusum karım olur düşüncesiyle mi?

neler oluyor yahu biz gelmeyeli konu nerelere tasinmis:)
merhaba arkadaslar herkese en son bayram oncesi bu topigi ziyaret etmistim
herkese sevgiler

öyle cnm ::)
dün diyo: ben yan profil resmi ekliyimmi face
bende dedim ttmm benimde yandan bir resmim var onu ekliyim
sonra vazgeçti

ben,m eşimde önce resimlerimi kaldırttı sonra tekrar cekilmiştim bi kaç tane onları koydumm onun face yok aslında vardı çok zaman önce dondurmustu ben demiştim ya banada acarsın yada kapatırsın simdi kendime actım eşim benim huyumu bilir güvende zaten bi problemimiz yok zaten onunla beraber giriyoz ben herseyimi gizledimmm

işte canım ailelerde bi problem olunca o evlilik hep sorunlu oluyo sonuıcuda ciftler muztsuz oluyo ve bosanıyolar.....
eşine kızıyom ben yani hiç mi iyi günlerin hatrı yokk evet sen bi kadınsın o erkek ona nolucak ki olan hep bize kadınlarımıza oluyo.....
inanki cok üzülüyom bende burda okuyunca rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahh hakkınızda hayırlısı olsun

ohh iyi
yapmışsın cnm kismeler bakamaz profiline
face güzel yaaa
eğlenceli oluyor yani

canım benim bu ayın 18nde gitcem inş allahtan bişe çıkmazsa 13 gün sonra yolcuyuz yani tek isteğim kızımın en az 14 gü dha dişini sıkması ayyyy o an aklıma gelirse yaparım tatlım paniklicekmişim gibi geliyo doğum anı dualarınızı eksik etmeyin olurmu

ay hadi hayırlısı cnm
ne güzel annenin yanına gidiceksin
korkma allahın izniyle birşey olmaz
amaa bi 15 gün kala git sen
ne olur ne olmaz
kıyafetleride hazır cicilerin, yesinler onun

saol tatlım 3 hafta önce gitcem zaten kontrollerimde war çünkü inş rabbim hepimize kolay doğum nasip eder

bugün kalp atışlarını dinlemeye gitcez rabbimin izniyle inşallah hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder yüce rabbim duanızı esirgemeyin lütfen bizden teyzeleriiiii

slm kızlar nasılsınz bakem arada geliyorm ama kimse uğramıyo bomboş kaldı topik

bugün kalp atışlarını dinlemeye gitcez rabbimin izniyle inşallah hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder yüce rabbim duanızı esirgemeyin lütfen bizden teyzeleriiiii

melikeciğm güsel haberlerle dönersn inş dualarım sizinle

merhaba kızlar...

nasılsınız bakalım?

rahatsızdım giremiyordum nete. ee ne var ne yok anlatın bakalım.

ben bugün doktora gittim meleğimi gördüm. kalbini gördük :) 8 haftalık oldu bebeğim...

doktordan geldim ayağım halıya takıldı düştüm... çok korktum bişey olcak diye hala diken üstündeyim. gerçi bileklerime yüklendim hemen ama...

canım benim bebişin sana tutunmuştur bi yere gitmez kız korkutma kendini hem annesini bıraakıp nereye gidecek benim yengem hamile olduğunda hep yre düşer ama çok şükür hiç bebeği gitmeddi hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…