- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.681
canım benim bebişin sana tutunmuştur bi yere gitmez kız korkutma kendini hem annesini bıraakıp nereye gidecek benim yengem hamile olduğunda hep yre düşer ama çok şükür hiç bebeği gitmeddi hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşllah
slm kızlar nasılsınz bakem arada geliyorm ama kimse uğramıyo bomboş kaldı topik
melikeciğm güsel haberlerle dönersn inş dualarım sizinle
merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım?
rahatsızdım giremiyordum nete. ee ne var ne yok anlatın bakalım.
ben bugün doktora gittim meleğimi gördüm. kalbini gördük :) 8 haftalık oldu bebeğim...
doktordan geldim ayağım halıya takıldı düştüm... çok korktum bişey olcak diye hala diken üstündeyim. gerçi bileklerime yüklendim hemen ama...
hayırlısı olsun cnım benim allhın izniyle bebişinin güzel haberlerini bekliyoruzöpüyorum seni ii bak kendine
ben yeni işten ayrıldım evde oturuyorum,iş bakıyorum.henüz bebek düşünmüyorum
iim bıtanemm bı bakıyım dedım bızım taze anne nasılmıs
ayyyy canımsın çok soal aslı teyzosu az önce doktordan geldik kalp atışlarını dinledik rabbime şükürler olsun rabbim herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu
ay ne heycanlıdır yaa darısı basıma evlenınce ne diim kız sende amin de tez zamnda hamılelrın duası kabul olurmusmaaşallah kuzuyaa
merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım?
rahatsızdım giremiyordum nete. ee ne var ne yok anlatın bakalım.
ben bugün doktora gittim meleğimi gördüm. kalbini gördük :) 8 haftalık oldu bebeğim...
doktordan geldim ayağım halıya takıldı düştüm... çok korktum bişey olcak diye hala diken üstündeyim. gerçi bileklerime yüklendim hemen ama...
slm kızlarrrrrr biz geldikkkkkkk
kuzumun rabbime şükürler olsunkikalp atışını dineldik kocişimleee çok güzel bi duygu ya allahım herkese yasatsınn
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bişe olmaz allahın izniyle içini ferah tut
maşallah bebiler büyüyo hızlaaa
canım gözün aydın yazdıklarını okuyunca kendimi hatırladm ilk kalp atışlarını duyduğumda ağlamamak için kendimi zor tutmuştum ben
rabbim kıpırdağı tekmelerini hissettirdiği günleride görmeyi nasip etsn inş
sağol canm içim biraz olsa da rahatladı.insan ister istemez korkuyor.
bu arada yeni geldin sanıırm hoşgeldin
çok teşekkürler tatlım benimmm çok saol geldim cok şükür kuzusum ebnde seni çok öptümmm
merhba kızlar hayırlı akşamlar melıkecım gozun aydın canım katre sanada geçmış olsun tıkkat et bışe olmamışştır ınşallah.
benımde bugun bıraz belım ağrıyo yolun yarısına geldık çok şukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?