2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sağol canm içim biraz olsa da rahatladı.insan ister istemez korkuyor.

bu arada yeni geldin sanıırm hoşgeldin

slm kızlarrrrrr biz geldikkkkkkk
kuzumun rabbime şükürler olsunkikalp atışını dineldik kocişimleee çok güzel bi duygu ya allahım herkese yasatsınn

slm canımm benimm aman dikat et kusum alah korusun inşallah melekelerimizi senle aynıyız

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

melike_ecesuu Asli+

hoşgeldin yawrriiiii naber nasılsın kusummm

iim bıtanemm bı bakıyım dedım bızım taze anne nasılmıs

ayyyy canımsın çok soal aslı teyzosu az önce doktordan geldik kalp atışlarını dinledik rabbime şükürler olsun rabbim herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu

Son düzenleme:
ayyyy canımsın çok soal aslı teyzosu az önce doktordan geldik kalp atışlarını dinledik rabbime şükürler olsun rabbim herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu

ay ne heycanlıdır yaa darısı basıma evlenınce ne diim kız sende amin de tez zamnda hamılelrın duası kabul olurmusmaaşallah kuzuyaa

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bişe olmaz allahın izniyle içini ferah tut
maşallah bebiler büyüyo hızlaaa

slm kızlarrrrrr biz geldikkkkkkk
kuzumun rabbime şükürler olsunkikalp atışını dineldik kocişimleee çok güzel bi duygu ya allahım herkese yasatsınn

canım gözün aydın yazdıklarını okuyunca kendimi hatırladm ilk kalp atışlarını duyduğumda ağlamamak için kendimi zor tutmuştum ben
rabbim kıpırdağı tekmelerini hissettirdiği günleride görmeyi nasip etsn inş

çok tesekkürler bitanem benim evet yaa önce cinsiyet inşallah sonra tekmelerrrr gelsin bebişim allahın iziniyle sonrada kucasıma inşallahhhhh

merhba kızlar hayırlı akşamlar melıkecım gozun aydın canım katre sanada geçmış olsun tıkkat et bışe olmamışştır ınşallah.
benımde bugun bıraz belım ağrıyo yolun yarısına geldık çok şukur:)

çok tesekkürler bitanem benimmmm sende dikkat et bebişine ve kendinee yaa bi gün toplanalımmmm olurmuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…