2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiyim canım kahvaltıya komşuya çıktım yeni geldim. bebişimle vakit geçiriyoruz :) sen napıyosun bebiş nasıl? rahatsızlıkların var mı?

iyiyim canım kahvaltıya komşuya çıktım yeni geldim. bebişimle vakit geçiriyoruz :) sen napıyosun bebiş nasıl? rahatsızlıkların var mı?

yok canım çok şükür kalp atışlarını dinledik dün darısı herkese olsun inşalah bizde aksam gezmeye gidicez bakalım öptük sisi teyzesiii

Slm kızlar nasılsınız
kimse gelmiyor artık konusamıyoz
melike çok sevindim bebişin için
gamze sen nasıl cnm benim ilkem hnm nasıl
seyma sende nasıl durumlar
zehracığım sen nasıl cnm
gelin bir akşam toplanıp muhabbet edelim yawwww
öptüm sizi ve bebişlerinizi

slm gülcancım hoşgeldin kusum naber nasılsın çok teskekürler fıstıgım benimmm evet ya toplanalım artıkkkkkkk

Gerçi biraz daha var çocuk için su arabanın
borcu bitsin ondan sonra artık onunda daha
17 ay var bitmesine bakalım gelecek bize neler gösterecek
1 yılda daha bitiyor heeee
ne çabuk geçti hiçbirsey anlamadım valla
sanki hep evliymişim gibi sorun olmayınca evlilik çok güzel
allah nazarlardan korusun hepimizi

iiyiz tatlım 2mizde umarm sende iisindr gün sayıyoruz işte 10 gün sonra anneme kawuşuyorm allahın izniyle ama kocacğımdan ayrı kalacağım içinde kendimi kötü hissediyorum rüyalarıma giriyo ne yapacağm onsuz bilmiyorm
buarada oruç tutuyomuşsn allah kabul etsn benim bu sene ki tüm orucum duruyo seneye tutuacağım inş

buarada ewet ben bakıp çıkıyorm sürekli siteye ama kimse gelmiyo melike yazıp çıkıyo ara ara şeyma zaten günlerdr uğramıyo bişe mi oldu die merak etmeye başladm bende

amin canım benim inanki bizde araba için kredi cekmiştik onunda bitmesine okadar varmış ayda 488 kesiliyo maastan saglık olsun kusummm
Cnm doktorundan memnun musun nasıl ilgileniyor mu
güzel hamiş
Fotonu gördüm çok güzelsin
ayyy çok tesekkür ederim bitanem benim o senin güzelligin
Işteyim kitap okuyorum bende
oruç tutuyorum kazalarımı
bugün 6 gün bakalım 10 tutmayı düşünüyom

allah kabul etsin bitanem benim bende bu yıl doguma denk geliyo bakalım kazaya kalıcaz sanırım saglık olsun kusummm

evet ya seyma yok hayırdır insallah canlar bu arada ogün aksamda dedik toplanalımm kimse yoktuuu haydi gelin gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…