- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.721
evet ya seyma yok hayırdır insallah canlar bu arada ogün aksamda dedik toplanalımm kimse yoktuuu haydi gelin gariii
Slm kızlar nasılsınız
kimse gelmiyor artık konusamıyoz
melike çok sevindim bebişin için
gamze sen nasıl cnm benim ilkem hnm nasıl
seyma sende nasıl durumlar
zehracığım sen nasıl cnm
gelin bir akşam toplanıp muhabbet edelim yawwww
öptüm sizi ve bebişlerinizi
iiyiz tatlım 2mizde umarm sende iisindr gün sayıyoruz işte 10 gün sonra anneme kawuşuyorm allahın izniyle ama kocacğımdan ayrı kalacağım içinde kendimi kötü hissediyorum rüyalarıma giriyo ne yapacağm onsuz bilmiyorm
buarada oruç tutuyomuşsn allah kabul etsn benim bu sene ki tüm orucum duruyo seneye tutuacağım inş
buarada ewet ben bakıp çıkıyorm sürekli siteye ama kimse gelmiyo melike yazıp çıkıyo ara ara şeyma zaten günlerdr uğramıyo bişe mi oldu die merak etmeye başladm bende
evet ya seyma yok hayırdır insallah canlar bu arada ogün aksamda dedik toplanalımm kimse yoktuuu haydi gelin gariii
tatlışlarım ben akşamları giremiyorm eşim ewde oldğu için zamanımı onunla geçirmeyi tercih ediyorum 10 gün sonra ayrı kalcaz çünkü affedin beni o yüzden
melıke burdaq da karşılaştık:))
bende 2009 şubat gelınıyım:))
şuanda dünyalar tatlısı prensesımı büyütüyorum...senın de hayırlı olsun bu arada tebrık ederım....:81:
iyiyiz cnm herşey yolunda çok şükür
sen nasılsın
nasıl gidiyor
cnm bnmmmmmmmmmm
ben geldim 3 gündür annemde kaldım anneciğim baktı banaa
annem,in pc format atılması gerekiyor kk ya gelemedim ondan
yeni geldi evime
:))
sen nasılsın bakalım
burdayıimmmmm
:))))
annemdeydim cnm geldim
3 gün kaldım
baktırdım kendimee
ah ne güzeldi yaaa
eve gelmek istemedim amaa
fazlada kalmak istemedim eşim evde kaldı
bir buçuk sattlik uzaklıkta annem bana
amaa kavuştukmu kalıyos bikaç gün işte
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyorr
pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
randevum varrr:))))
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
çatlaklar için ne kullanıcaksınız yyaa
ben bugidişle badem kakao kayısı kullanıcam bu gidişle
cıvık cıvık yaa
doktor öyle dedi napim
tatlışlarım ben akşamları giremiyorm eşim ewde oldğu için zamanımı onunla geçirmeyi tercih ediyorum 10 gün sonra ayrı kalcaz çünkü affedin beni o yüzden
kızlar uzun zamandır giremedim kusuruma bakmayın hergün fırsatım olmuyor girmeye.nasılsınız inşllh bir sorun yoktur.hepinizi çok özledim benimde geçen pazartesi 29 u evlilik yıldönümümdügeçmişi okudum az çok iyi oldugunuza çok sevindim katre canım inşllh önemli bişey yoktur tatlım dikkat et melikecim bebişinin kalp atışını dinlemişisn çok sevindim iyi olmana umarım hepinniz iyisnizdir.bende iyiyim şimdilik bi sorun yok misafirlerim vardı komşulara gidip geliyoruz vs gün yapmaya karar verdik bakalım hayırlısı.ya bursasan severhan dı galiba ondanda ses seda yok haberi olan varmı kızlar hepinzi çok çok öpüyorum Allaha emanet olun sık sık görüşrüüz inşllh
ayy nerdesiniz baharcım ya inanınki hepinizi cok özlüyom ben tekrar gelseniz sohbete deva etsek ne güzel olurrr
evlilik yıldönümünüz kutu olsun canım eşinle nice mutlu senelere inşallah yeni yıla bebişinle girersinizzz
çok tesekkürler fıstıgım benim darısıda size olsun hayırlısıyla inşallahhhh
evet canım yaa artık görüşelimmm allahın inziyle inşallah inanki severhanı bayramdan beri görmedim yanlış hatırlamayosam inşallah iyidirrr:26:
Günaydın... :80:
Bende varım artıkın... :81:
iyiyiz cnm herşey yolunda çok şükür
sen nasılsın
nasıl gidiyor
cnm bnmmmmmmmmmm
ben geldim 3 gündür annemde kaldım anneciğim baktı banaa
annem,in pc format atılması gerekiyor kk ya gelemedim ondan
yeni geldi evime
:))
sen nasılsın bakalım
burdayıimmmmm
:))))
annemdeydim cnm geldim
3 gün kaldım
baktırdım kendimee
ah ne güzeldi yaaa
eve gelmek istemedim amaa
fazlada kalmak istemedim eşim evde kaldı
bir buçuk sattlik uzaklıkta annem bana
amaa kavuştukmu kalıyos bikaç gün işte
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyorr
pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
randevum varrr:))))
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
çatlaklar için ne kullanıcaksınız yyaa
ben bugidişle badem kakao kayısı kullanıcam bu gidişle
cıvık cıvık yaa
doktor öyle dedi napim
tamam kusumm sen izinlisinnnncanım benim sen rahatına bak kusunlaa
Slm canım nasılsın benimde eşim akşamları eve gelince internte giremiyorum çok sık.umarım iyisindir canım bebişin ne durumda çok öptüm seni görüşürüz
Günaydın... :80:
Bende varım artıkın... :81:
amn ii olunda girmen önemli diil tatlım annen ii bakmıştr sana benimde 9 günüm kaldı bi aksilk çıkmazsa 9 gün sonra gidiyorum annemin yanına
ben kasılmaları we ağrıları saymazsak iiyim dua ediyorm bol bol kızım gelmek için acele etmesn die sizde dua edin bize olur mu az kaldı gerçekten
ben çatlaklarım içinde awonun solutions serisinden çatlak kremi war onu kullanıyorm
saol tatlım
slm canım benim iiyiz biz sen nasılsn yoktun uzun zamandr ben 9 gün sonra memlkete gitcem yaa o yüzden eşimin yanında oturmak istiyorm bol bol
bebişte ii sanırım ayın 20sinde gitcez dr a çatı muayenemiz war bende seni öptm kib
h.geldim tatlım aramıza
hım haklısın caım hayırlı haberler olur inşallah memleketine gidip hasret giderirsin negüzel.kib aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?