2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

melıke burdaq da karşılaştık:))
bende 2009 şubat gelınıyım:))

şuanda dünyalar tatlısı prensesımı büyütüyorum...senın de hayırlı olsun bu arada tebrık ederım....:81:

iyiyiz cnm herşey yolunda çok şükür
sen nasılsın
nasıl gidiyor

cnm bnmmmmmmmmmm
ben geldim 3 gündür annemde kaldım anneciğim baktı banaa
annem,in pc format atılması gerekiyor kk ya gelemedim ondan
yeni geldi evime
:))
sen nasılsın bakalım

evet ya seyma yok hayırdır insallah canlar bu arada ogün aksamda dedik toplanalımm kimse yoktuuu haydi gelin gariii

burdayıimmmmm
:))))
annemdeydim cnm geldim
3 gün kaldım
baktırdım kendimee
ah ne güzeldi yaaa
eve gelmek istemedim amaa
fazlada kalmak istemedim eşim evde kaldı
bir buçuk sattlik uzaklıkta annem bana
amaa kavuştukmu kalıyos bikaç gün işte
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyorr
pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
randevum varrr:))))
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
çatlaklar için ne kullanıcaksınız yyaa
ben bugidişle badem kakao kayısı kullanıcam bu gidişle
cıvık cıvık yaa
doktor öyle dedi napim

melıke burdaq da karşılaştık:))
bende 2009 şubat gelınıyım:))

şuanda dünyalar tatlısı prensesımı büyütüyorum...senın de hayırlı olsun bu arada tebrık ederım....:81:

hoşgeldin kuzusummm ayyy nohutum simdi sana bişi sölesem inanmazsın belki bugün seni gördüm ama sen yoktun baska kızlar yazıyodu bende sana yazıcaktım neyse dedim özelden yazarım onuda uykum geldi cıkmıstım kusum allah razı olsun oyy yerim ben onu darısıda bize olsun inşallah bitanem benimmmm allah bagıslasın kuzusunu inşallahhhh

hoşgeldin kusum yaa nerdesin sennnnn
oh oh iyi yapmısın tamam affettim senüü annecinin yanındamıssın bende cok özledimm bizde 6-7 saatlik uzaktayız kalpler bir olsun napalımm
valla ben doktorun yanındaki avoncu kızdan aldım care catlaklar içinmiş onu kullanıyom bacımm :26:

kızlar uzun zamandır giremedim kusuruma bakmayın hergün fırsatım olmuyor girmeye.nasılsınız inşllh bir sorun yoktur.hepinizi çok özledim benimde geçen pazartesi 29 u evlilik yıldönümümdügeçmişi okudum az çok iyi oldugunuza çok sevindim katre canım inşllh önemli bişey yoktur tatlım dikkat et melikecim bebişinin kalp atışını dinlemişisn çok sevindim iyi olmana umarım hepinniz iyisnizdir.bende iyiyim şimdilik bi sorun yok misafirlerim vardı komşulara gidip geliyoruz vs gün yapmaya karar verdik bakalım hayırlısı.ya bursasan severhan dı galiba ondanda ses seda yok haberi olan varmı kızlar hepinzi çok çok öpüyorum Allaha emanet olun sık sık görüşrüüz inşllh

tatlışlarım ben akşamları giremiyorm eşim ewde oldğu için zamanımı onunla geçirmeyi tercih ediyorum 10 gün sonra ayrı kalcaz çünkü affedin beni o yüzden

Slm canım nasılsın benimde eşim akşamları eve gelince internte giremiyorum çok sık.umarım iyisindir canım bebişin ne durumda çok öptüm seni görüşürüz

ayy nerdesiniz baharcım ya inanınki hepinizi cok özlüyom ben tekrar gelseniz sohbete deva etsek ne güzel olurrr
evlilik yıldönümünüz kutu olsun canım eşinle nice mutlu senelere inşallah yeni yıla bebişinle girersinizzz
çok tesekkürler fıstıgım benim darısıda size olsun hayırlısıyla inşallahhhh
evet canım yaa artık görüşelimmm allahın inziyle inşallah inanki severhanı bayramdan beri görmedim yanlış hatırlamayosam inşallah iyidirrr:26:

canım benim kusuruma bakmayın gremdim nete inşllh görüşücez bundan sonra çok teşk ederim canım iyi dileklerin için aminn inşllh gönlümüzce olur herşey eşim hastaneden randevu almış gidicez bebiş için artık tedaviye başlıcaz galibaAllah kimsenin emegini boşa çıkarmasın.seninde iyyi olmana çok sevindim canımcım maşllah diyeliminşllh rabbim saglıklı şekilde sonuçlandırır.sen neler yapıyorsun başka orda komşuların varmı gidip geldigin?bende sizleri çok özledim canım öptüm seni çok

amn ii olunda girmen önemli diil tatlım annen ii bakmıştr sana benimde 9 günüm kaldı bi aksilk çıkmazsa 9 gün sonra gidiyorum annemin yanına
ben kasılmaları we ağrıları saymazsak iiyim dua ediyorm bol bol kızım gelmek için acele etmesn die sizde dua edin bize olur mu az kaldı gerçekten

ben çatlaklarım içinde awonun solutions serisinden çatlak kremi war onu kullanıyorm

tamam kusumm sen izinlisinnnn canım benim sen rahatına bak kusunlaa

saol tatlım

Slm canım nasılsın benimde eşim akşamları eve gelince internte giremiyorum çok sık.umarım iyisindir canım bebişin ne durumda çok öptüm seni görüşürüz

slm canım benim iiyiz biz sen nasılsn yoktun uzun zamandr ben 9 gün sonra memlkete gitcem yaa o yüzden eşimin yanında oturmak istiyorm bol bol
bebişte ii sanırım ayın 20sinde gitcez dr a çatı muayenemiz war bende seni öptm kib

Günaydın... :80:
Bende varım artıkın... :81:

h.geldim tatlım aramıza

hım haklısın caım hayırlı haberler olur inşallah memleketine gidip hasret giderirsin negüzel.kib aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…