- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.741
Günaydın... :80:
Bende varım artıkın... :81:
hoşgeldin kusum yaa nerdesin sennnnn
oh oh iyi yapmısın tamam affettim senüü annecinin yanındamıssın bende cok özledimm bizde 6-7 saatlik uzaktayız kalpler bir olsun napalımm
valla ben doktorun yanındaki avoncu kızdan aldım care catlaklar içinmiş onu kullanıyom bacımm :26:
inş canım benim sen nasılsnnnn
sende aeo kib
hoşgeldin canım...
baharcım seni ne zamandır görmüyordum kız :) özlemişiz...
ben bi türlü kendime gelemiyorum sürekli mayışık mayışık dolanıyorum ortalıkta.
komşum var hafta sonuna kadar doğumu olacak inş. ona hediye almaya gideceğim oto koltuğu- taşıma koltuğu var ya bebişler için ondan alcam hatta bebişime de almayı düşünüyorumbu arada istanbul kartala yakın olan varsa bebek reyonu açılmış kartal real de çok indirim var. kız ya da erkek bebeklerin ortak kullandığı oto koltuklar mama sandalyeleri vs. çok uygun fiyatlarda bebişime gelen hediyelerin fotolarını ekleyeceğim müsait vakitte bugün kendimi tutamaz bişiler alırsam onlarıda çeker koyarım :)
canım benim kusuruma bakmayın gremdim nete inşllh görüşücez bundan sonra çok teşk ederim canım iyi dileklerin için aminn inşllh gönlümüzce olur herşey eşim hastaneden randevu almış gidicez bebiş için artık tedaviye başlıcaz galibaAllah kimsenin emegini boşa çıkarmasın.seninde iyyi olmana çok sevindim canımcım maşllah diyelim inşllh rabbim saglıklı şekilde sonuçlandırır.sen neler yapıyorsun başka orda komşuların varmı gidip geldigin?bende sizleri çok özledim canım öptüm seni çok
Günaydın... :80:
Bende varım artıkın... :81:
:)))
evt cnm gönüller bir olsun evt napalımmm
hımm avona bir bakıyım cnm bnmmm
cnummm
allah hayırlısıyla annişinin yanında gelmesini nasip etsin bebeğinin tatlımm
herşey yolunda gider inş.
hayırlısıyla kucağına alll
avon kullanıyorsun sende hımm
bende bakıyom yaa:)
:)))
evt cnm gönüller bir olsun evt napalımmm
hımm avona bir bakıyım cnm bnmmm
cnummm
allah hayırlısıyla annişinin yanında gelmesini nasip etsin bebeğinin tatlımm
herşey yolunda gider inş.
hayırlısıyla kucağına alll
avon kullanıyorsun sende hımm
bende bakıyom yaa:)
şeymacım nasılsın canım?
saol canım benim hayırlısı artık
ayın 18de gitcektk ama şuan durumlar karıştı eşime izin wermiyolarmış sanrım tek başımada gitmeme eşim izin wermiyo bu halinle nasıl gitcen dio beklemedym ayın 15ne kadr eşim izin alamazsa babam gelip götürür olmazsa bakcaz artık duruma göre
ewet awon kullanıyorm ama bişe söleyim ne kullanırsan kullan çatlayacaksn çatlıyosn yani
hoşgeldin kuzusummm ayyy nohutum simdi sana bişi sölesem inanmazsın belki bugün seni gördüm ama sen yoktun baska kızlar yazıyodu bende sana yazıcaktım neyse dedim özelden yazarım onuda uykum geldi cıkmıstım kusum allah razı olsun oyy yerim ben onu darısıda bize olsun inşallah bitanem benimmmm allah bagıslasın kuzusunu inşallahhhh
cnm bnm iyiyim sen nasılsın
nerelerdesin
aa
bu poatronlar ne anlayışsız amann
neyse inş. hayırlısıyla gidersin cnm
evt herkes öyle diyor çatlıyacaksa çatlıyormuş benim annemde var çok
o krem kullanmamış amaa
korkuyorum bendee
zaten basenlerde var birazcık çatlak on dan çok tırsıyorum
hehe kalp kalbe karşıymış demekki:))
bende senın msn dekı iletilerini okudumda ordan annadım hamış oldugunu çok sevındım cnm....inşallah benım prensesım kadar güzel bi prensesın olur:)) çok mütevaziyim dimi...
yaa hiç sorma tatlım bakıcaz artık eşim izin alamazsa annemler gelip götürcekler sanırım
sen çok erken düştün onun derdineee dahaaaa çok war ben de war ama çok az sayılır yani ama 8. ay içinde olmaya başladı krem de kullandğım halde benim annemde öle çok yok
hayırlı akşamlar sekerlerrr :81:
hayırlısı olsun cnmm senin için
ben neyin derdine düşmüyorum ki şimdiden
tekmi ikizmi
erkekmi kızmı
merak etmediğim şey yokki benimmm
hayırlı akşamlar cnmmm
-----------nohutlu pilav-------- nickli arkadaşım
hamileler var burada yanee
cnm çok pis nohutlupilav çekti yaaa:84::44:
gelll canım ben sana yaparım kusumm
merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bılgısayarım tamırde gıremıyorum(
hepınızı çok ozledım
bebışlerın ı yı olmasına çok sevındım
hepınızı opuyorum hoşçakalın:))
merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bılgısayarım tamırde gıremıyorum(
hepınızı çok ozledım
bebışlerın ı yı olmasına çok sevındım
hepınızı opuyorum hoşçakalın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?