2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

şeymacım giremedim bende bayadır siteye bundan sonra görüşürüz inşllh senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim öptüm seni

hamilenin istegini yerine getirmek sevaptır hemen göndereyım

şeymacım giremedim bende bayadır siteye bundan sonra görüşürüz inşllh senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim öptüm seni

sağol cnm bnm gel gel arada özletme cnm bnmm
sen nasılsınnn

hamilenin istegini yerine getirmek sevaptır hemen göndereyım

evt bencede ama şuan cnm istemiyor
midem buantılarda
çok teşekkürler

sağol cnm bnm gel gel arada özletme cnm bnmm
sen nasılsınnn:21

evt bencede ama şuan cnm istemiyor
midem buantılarda
çok teşekkürler

olur canım gelirim özletmem:)sizde özletmeyin ama.Bugün çarşıya gidelim dedik çok soguktu:96:kar karışık yagmur manzara güzeldide donduru soguk var ve bulundugum yerde rüzgar çok fazla.kar yagmazmış benim mevkiye çok merkeze dogru yagmış baya.bogazım agrıyor biraz inşllh hasta olmamsizler neler yaptınız bakalım?Bugün çok kimsecikler girmemiş:97:kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

ay aman dikkat et cnm üşütme
valla fena soğuk hava gerçekten
evden mümkün olmadığınca çıkmamak lazım

ay aman dikkat et cnm üşütme
valla fena soğuk hava gerçekten
evden mümkün olmadığınca çıkmamak lazım

evet canım sagol.havalar soğudu baya bugünde kayınvaldemlere gittik sabahtan bu soguktakahvaltıya çagırdılar kıramadım üstelik yeni ev aldılar biraz orda yardımcı oldum yorgunum birazdan uyucam yine kimseler yok bugün.iyigeceler hepinize:18::79:

evt cnm buz gibi oldu havaa
artık kismelerde uğramaz oldu topiğee
benimde misafirlerim varr
pek giremiyorum netee
öptüm hepinizi

a.s canım iyiyim sen nasılsın kşmsecikler ugramaz oldu burayainşllh sende iyisindir kendine ve bebişine dikkat et görüşürüz canım :80:

slm baharcım evet yaa kimsecikler yokk iyiyiz teyzesi çok sükür rabbim korusun inşallah hepimizi sen napıyon nasılsın canımın içiiii

shekerr hemşom nerelerdesin canım benim dogum mu yaptın yoksaaa haberdar et bizi gülümmmm
şeymacım sen napıyosun nasılsın kusumm bebiş nasıl
katrecim naber nasılsın kusummm bebiş nasıll
diger arkadaslar sizler napıyosunuz nasılsınızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…