- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.781
slm kızlar ben de 2009 ocakda evlenmiştim 2 sene olucak artık cocuk düşünmeye başlayalım dioruz
slm sekerlerrrrr naber nasılsınızz
a.s canım iyiyim ben.sende nevar ne yok?
slm kızlar ben de 2009 ocakda evlenmiştim 2 sene olucak artık cocuk düşünmeye başlayalım dioruz
iyiyim valla kusumcok sükür napayım eşim göreve gitti kuzumla yalnız kaldık haberleri izliyoruzz sen napıyosun kusumm
canım benim kıyamam Allah kolaylık versin.iyi izleyin bakalım annesibende napim valla evdeydim bugün hava yagmurlu kombiyi açtırmakla ugraşıyoruz haber izliyoruz bizde kendine dikkat et canım seni ve bebişini öptüm cinsiyeti nezamn belli oluyor?
4 .cü ayda belli olur diolar ya kusum inanki bende merkalardayım sorma hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh
shekerr hemşom nerelerdesin canım benim dogum mu yaptın yoksaaa haberdar et bizi gülümmmm
şeymacım sen napıyosun nasılsın kusumm bebiş nasıl
katrecim naber nasılsın kusummm bebiş nasıll
diger arkadaslar sizler napıyosunuz nasılsınızzzzz
shekerr hemşom nerelerdesin canım benim dogum mu yaptın yoksaaa haberdar et bizi gülümmmm
şeymacım sen napıyosun nasılsın kusumm bebiş nasıl
katrecim naber nasılsın kusummm bebiş nasıll
diger arkadaslar sizler napıyosunuz nasılsınızzzzz
tatlım doğurmadm buarada doğurmaya niyetim yok 2 gündür elektirk kesik sabahtan akşama kadr ewi taşıyacağz ew bakıştırıyorz bi yandanda ew topluyorm pek zamanım olmuyo çıkmam gerek şimdide kendinize iii bakın dua edin bana bol bol
inşllh canım benim Allahtan saglıklı hayırlı evlat olarak gelsinde sorun degil kız erkek gönlünce olur inşllh
tatlım doğurmadm buarada doğurmaya niyetim yok 2 gündür elektirk kesik sabahtan akşama kadr ewi taşıyacağz ew bakıştırıyorz bi yandanda ew topluyorm pek zamanım olmuyo çıkmam gerek şimdide kendinize iii bakın dua edin bana bol bol
iyiyim cnm bnm sağollll
oturuyorum valla birazcık evi süpürttüm temizledim
misafirlerim vardı
5 gündür gitt
bugünde yemeğe çıkıyoruz eşimle yılbaşı yemeği
öyle yaşamaya devam çok şükür cnm
bu arada doktora gittim
ay sonu tekrar 2 li test için çağırdı
ay bebeğimin el ayak tomurcukları oluşmuştu ve oynuyordu çok tatlıydı ya maşallah
sen nasılsın cnm doktora gittin mi
ah cnm benim allah kolaylık versin son zamanları birde evlemi uğraşıyorsun
taşınmak çok zor yaaa
allah yardımcın olsun cnm bnm yaaa
hayırlısıyla al sağlıkla yavrunu kucağına inş.
kızlar nasılsınız?
canım çok sıkkın, sürekli melankolik dolaşıyorum ortalıkta. keyfimin yerinde olması gerek ama olmuyo
iyiyim cnm bnm sağollll
oturuyorum valla birazcık evi süpürttüm temizledim
misafirlerim vardı
5 gündür gitt
bugünde yemeğe çıkıyoruz eşimle yılbaşı yemeği
öyle yaşamaya devam çok şükür cnm
bu arada doktora gittim
ay sonu tekrar 2 li test için çağırdı
ay bebeğimin el ayak tomurcukları oluşmuştu ve oynuyordu çok tatlıydı ya maşallah
sen nasılsın cnm doktora gittin mi
ah cnm benim allah kolaylık versin son zamanları birde evlemi uğraşıyorsun
taşınmak çok zor yaaa
allah yardımcın olsun cnm bnm yaaa
hayırlısıyla al sağlıkla yavrunu kucağına inş.
kızlar nasılsınız?
canım çok sıkkın, sürekli melankolik dolaşıyorum ortalıkta. keyfimin yerinde olması gerek ama olmuyo
inşallah tatlım benim allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip eder en kısa zamanda inşallahhhh
slm canım hoşgeldin naber nasılsın öylemi kolay gelsin tatlışım bende seni göremeyince dedim dogum mu yaptın acaba canım benim kendine ve bebişine cok ii bak bende seni çok öptümmm
slm canım hoşgeldin naber nasılsın tatlışım kolay gelsin bizde bugün dısardan yedik eşim yemege götürdü saolsun mutfaga fazla giremiom arada dısardan yiyoruz oh canım maşallah bebişine benim bebegiminde kafası gövdesi ve ayagı artık oluşmaya baslamış minicik dahaa yaa rabbim korusun inşallah meleklerimizi tatlım benimm kendine ve bebişine cok ii bakkk
slm canım hoşgeldin naber nasılsın hayırdır tatlışım neyin var bende öle oluyom arada sorma nete de giresim gelmiyo rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kendine ve bebişine cok ii bak kusum
slm canım hoşgeldin naber nasılsın hayırdır tatlışım neyin var bende öle oluyom arada sorma nete de giresim gelmiyo rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kendine ve bebişine cok ii bak kusum
merhaba canım hayırdır inşllh kötü bi durum yoktur canını sıkıp üzme kendini inşllh moralin yerine gelir.kib canım aeo keyfin yerine gelsin takma bişeyi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?