- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.801
sagol canım sendende Allah razı olsun inşllh cnım aminnn görüşürüz öptüm
hb cnm iyiyim hamdolsun işte arada bi oluyo sıkılıyorum herşeyden nete girmiyorum komşular dışında kimseyle görümez oldum .
sen napıyosun bebiş nasıl?
sağol cnm, yok işte depresif oldum kuşum yaherşeye alınıyorum tek kaldığım anda ağlamaya başlıyorum.
sen nasılsın?
selam herkese
kızlar aslında ben 2007de evlendim ama melikecimin topiğine bi uğrayayım dedim.
nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
hoşgeldin zuzummm sefalar getirdinnnnn canım arkadasım benimmm
naber nasılsın kusummmm benimmm
slm kızlarr
melıkecım nasılsın :)))
iyidir valla canım işte.. her zamanki gibi.. ama bi süredir üzerimdeki yorgunluktan, depresyon halinden kurtuldum çok şükür. kendimi iyi hissediyorum.
slm tatlışım benim hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnn
oh kusum ohh maşallah sana inşallahhhh hep böle devam eder canımın içiii rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhh
benzer dıurumlar bende de var kuzum sorma yaa iyiyiz canım cok sükür canımız sıkılıyo arada oturuyoz şimdide tv ye bakıyoz bakalım babamızda gece göreve gidicek uyuyo halaa hakkımızda hayırlısı olsun bakalım canımm napalım bugünlerde gecer elbet
ilk üç ay olur diyo herkes, komşum doğum yaptı bebeğin yanındaydım yeni geldim ağlamaktan telef oldum :) kuşum çok tatlı bi oğlan bebişi. allahım bizede nasip etsin o günleri.
herşeyden o kadar huzursuz oluyorum ki başım çatlayacak gibi bişi yapasım gelmiyo. geçsin şu günler bi an önce de tatlı tatlı geçirelim hamileliğimizi inşaAllah.
sheker doğum yaptı mı? var herhalde gününe daha. ben nete bile girmekten bunaldığım için takip edemedim :)
yok canım daha dogum yapmadı ama onada az kaldı rabbim kurtarsın saglıcakla gelsin inşallah onunda kuzusu
ayy bende belim agrıyo bugün hayırdır inşallah bende çok pimpirikliyim canım bi yerim agrısa bişi olucak sanıyom skaınan göze çöp batar derler yaa
inşallah canım hayırlısıyla bizimde yawrularımız gelir yaaaaa
geçmiş olsun canım normal ağrıması artık takma o kadar.
gerçi sana diyorumda benimde mide bulantılarım azaldı ilkten geçti şimdi eşime diyorum ki "bişi mi oldu? niye bulanmıyo" eşim de bir sürü kızdı :)
olanları geçtim olmayanlara da dertlendiğimden anlıyorum seni :) ama işte keyifli geçirmek için takmamak lazım.
kızlar nasılsınız?
canım çok sıkkın, sürekli melankolik dolaşıyorum ortalıkta. keyfimin yerinde olması gerek ama olmuyo
inşallah tatlım benim allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip eder en kısa zamanda inşallahhhh
slm canım hoşgeldin naber nasılsın öylemi kolay gelsin tatlışım bende seni göremeyince dedim dogum mu yaptın acaba canım benim kendine ve bebişine cok ii bak bende seni çok öptümmm
slm canım hoşgeldin naber nasılsın tatlışım kolay gelsin bizde bugün dısardan yedik eşim yemege götürdü saolsun mutfaga fazla giremiom arada dısardan yiyoruz oh canım maşallah bebişine benim bebegiminde kafası gövdesi ve ayagı artık oluşmaya baslamış minicik dahaa yaa rabbim korusun inşallah meleklerimizi tatlım benimm kendine ve bebişine cok ii bakkk
slm canım hoşgeldin naber nasılsın hayırdır tatlışım neyin var bende öle oluyom arada sorma nete de giresim gelmiyo rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kendine ve bebişine cok ii bak kusum
Allah sanada kolaylık versin canım umarım iyisindir saglıklı bir şekilde seninde bebişini kucagına alman dilegiyle kib aeo öptüm görüşürüz
evet yaa niyeyse hamile oldugumuza bile sevinemedik gel söle bi halay cekelimde sıkıntımız dagılsın kusummmmm hopppaaaaa
iyi cnm sen iyice psikopata bağlamışsın
olmaz öyle amaa
yerim ben onu ay
oynuyordu benimki gözümün önünden gitmiyor yaa
melike sanki kıza benzettim ben
ne alaka diyiceksin amaa
kafası elleri ayakları duruşu kız gibi geldi
doktorda sordu hatta
çok komikti
amin cnm bnm nasılsın sen neerelerdesinnn
ay herkes gitti topikten gelinde konuşalım bol bol
parmaklarımız ağırsın yazı yazmaktan
hoooooooooooooooooo
bu ne yaa katre psikopata bağlamış melike 2-3 gün uğramaz
bahar gelmez
sheker doğuramadı gitti
gülcan kayıplardaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydey,n gelin halay başı kim çekerrrrrrr
ay ben bu aralık ayı nasıl geçti anlamadım yahuu
benim netim olmasa kafayı yerdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?