2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

selam herkese
kızlar aslında ben 2007de evlendim ama melikecimin topiğine bi uğrayayım dedim.
nasılsınız hayat nasıl gidiyor?

benzer dıurumlar bende de var kuzum sorma yaa iyiyiz canım cok sükür canımız sıkılıyo arada oturuyoz şimdide tv ye bakıyoz bakalım babamızda gece göreve gidicek uyuyo halaa hakkımızda hayırlısı olsun bakalım canımm napalım bugünlerde gecer elbet

iyidir valla canım işte.. her zamanki gibi.. ama bi süredir üzerimdeki yorgunluktan, depresyon halinden kurtuldum çok şükür. kendimi iyi hissediyorum.

oh kusum ohh maşallah sana inşallahhhh hep böle devam eder canımın içiii rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhh

ilk üç ay olur diyo herkes, komşum doğum yaptı bebeğin yanındaydım yeni geldim ağlamaktan telef oldum :) kuşum çok tatlı bi oğlan bebişi. allahım bizede nasip etsin o günleri.

herşeyden o kadar huzursuz oluyorum ki başım çatlayacak gibi bişi yapasım gelmiyo. geçsin şu günler bi an önce de tatlı tatlı geçirelim hamileliğimizi inşaAllah.

sheker doğum yaptı mı? var herhalde gününe daha. ben nete bile girmekten bunaldığım için takip edemedim :)

yok canım daha dogum yapmadı ama onada az kaldı rabbim kurtarsın saglıcakla gelsin inşallah onunda kuzusu
ayy bende belim agrıyo bugün hayırdır inşallah bende çok pimpirikliyim canım bi yerim agrısa bişi olucak sanıyom skaınan göze çöp batar derler yaa
inşallah canım hayırlısıyla bizimde yawrularımız gelir yaaaaa

geçmiş olsun canım normal ağrıması artık takma o kadar.
gerçi sana diyorumda benimde mide bulantılarım azaldı ilkten geçti şimdi eşime diyorum ki "bişi mi oldu? niye bulanmıyo " eşim de bir sürü kızdı :)

olanları geçtim olmayanlara da dertlendiğimden anlıyorum seni :) ama işte keyifli geçirmek için takmamak lazım.

evet yaa niyeyse hamile oldugumuza bile sevinemedik gel söle bi halay cekelimde sıkıntımız dagılsın kusummmmm hopppaaaaa

kızlar nasılsınız?

canım çok sıkkın, sürekli melankolik dolaşıyorum ortalıkta. keyfimin yerinde olması gerek ama olmuyo

iyi cnm sen iyice psikopata bağlamışsın
olmaz öyle amaa

yerim ben onu ay
oynuyordu benimki gözümün önünden gitmiyor yaa
melike sanki kıza benzettim ben
ne alaka diyiceksin amaa
kafası elleri ayakları duruşu kız gibi geldi
doktorda sordu hatta
çok komikti

Allah sanada kolaylık versin canım umarım iyisindir saglıklı bir şekilde seninde bebişini kucagına alman dilegiyle kib aeo öptüm görüşürüz

amin cnm bnm nasılsın sen neerelerdesinnn
ay herkes gitti topikten gelinde konuşalım bol bol
parmaklarımız ağırsın yazı yazmaktan

evet yaa niyeyse hamile oldugumuza bile sevinemedik gel söle bi halay cekelimde sıkıntımız dagılsın kusummmmm hopppaaaaa

hoooooooooooooooooo
bu ne yaa katre psikopata bağlamış melike 2-3 gün uğramaz
bahar gelmez
sheker doğuramadı gitti
gülcan kayıplardaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydey,n gelin halay başı kim çekerrrrrrr
ay ben bu aralık ayı nasıl geçti anlamadım yahuu
benim netim olmasa kafayı yerdim heralde

rabbbim gönlüne göre versin canommmm ayy cok komiksin yaa koptum leeee nette olmasaa kafayı yerdşn demekk cadu senüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…