2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

şeymacım negüzel yazmışsın ya çok yaşa sen emiayrıca ben giriyorum burdayım canımcıgım biara yoktumda artık bakıyorum neler olmuş kızlar ne yazmış diye ama yazdıgın şey çok hoşuma gitti valla kib öptüm seni

merhabalar kızlarrr uzun suredır gıremıyodum bılgısayarım tamırdeydı sızde pek konuşmamışızın gerçı geçmışı okumam kolay oldu:))bebışımde kocaman oldu 5 aylık artık mınık danam bu arada kızlar ben promosyon ıstemıştım bı ıkı markadan ınternetten bugun ılkı geldı herobabyden bı tane kavanız meyve puresı bı paket normal mama bı pakette bebe bıskuvısı gondermışler kızlar sızde ısteyın zaten ınternetten ıstenıyo taş atıpta kolumuz yorulmuyo ya kargo ucretı falandsa yok beleş yanı aklınızda bulunsun:))sızlerde ıyısınızdır ınşallah kızlar bundan sonra buralardayım ınşallah:))

hoşgellllldin canımmmm seni burda görmek güzel iyyim ben kendi adıma inşllh sendeiyisindir canım görüşürüz bundan sonra inşllh kib öptüm canım

slm tatlım benim hoşgeldin naber nasılsınnnnn
oh canım ohh maşallah kuzusuna darısıda bizim minik danalara
bende isticemde cinsiyet felan soruyo belli olsunda öle isteyeyim dedimm

slm tatlım benim hoşgeldin naber nasılsınnnnn
oh canım ohh maşallah kuzusuna darısıda bizim minik danalara
bende isticemde cinsiyet felan soruyo belli olsunda öle isteyeyim dedimm

hoşbulduk canım napıyım ıyıyım bende pazartesı gunu annemın yanına gıtcem ıstanbula bebemınde alışverışını yapcam ordan evet hatırladım cınsıyette soruyolar canım sende bellı olunca ıstersın.hamılelığın ıyı geçıyodur ınşallah canım

iyiy çok şükür balım arada belim ve kasıgım agrıyo bide midem bulanıyo okadar kuzum sende ne var ne yok bende cok istiyom ya bebişime bişiler almak ama daha çok erken dio herkes kusum benimde hevesim kacıyoo

haklısın canım bi an duygulandım kusuruma bakmayın ama her sabah onu beklerken kılı kırk yarıyom acabalarla bekliyom cok zormuş polis eşi olmak aklıma kötü şeler geliyo tutamıypm kendimi aglıyom rabbim korusun inşallah vatan bekçilerimizi ve herkesin eşini cocugunu canımsın allah razı olsun hepinizden sizde olmasanız naparım bilmiom rabbim basımdan eksik etmesin sizin gibi güzel dostlarımı inşallahhhh

iyiy çok şükür balım arada belim ve kasıgım agrıyo bide midem bulanıyo okadar kuzum sende ne var ne yok bende cok istiyom ya bebişime bişiler almak ama daha çok erken dio herkes kusum benimde hevesim kacıyoo

benım çok şukur pek bı yerım ağrımıyo karnım çıktı bıraz ıçıme çekemıyom:))5 kg aldımve çok yıyorum artık hala çok uyuyorum boyle topaç gıbı olcam en sonunda.bende şımdıye kadar bışe almamıştım 3 tane çıtçıtlı badı almıştım onlarda ara renkler banada alma demışlerdı ama tuttum kendımı almadım hatta daha benımkınıde erken ama ben annemle alıyım dıe ıstıyorum dahada gıdemem heralde gıtmışken kıyafet ıhtıyacını gıderıyım kımının cınsıyetı yanlış goruyo ya doktorlar umarım oyle olmaz kızçeme kırmızı pembe ciciler alcam ınşallah sağlıcakla gıycek yavruşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…