- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.821
rabbbim gönlüne göre versin canommmm ayy cok komiksin yaa koptum leeee nette olmasaa kafayı yerdşn demekk cadu senüüüüü
hayırlı akşamlar sekerlerrr
iyi cnm sen iyice psikopata bağlamışsın
olmaz öyle amaa
yerim ben onu ay
oynuyordu benimki gözümün önünden gitmiyor yaa
melike sanki kıza benzettim ben
ne alaka diyiceksin amaa
kafası elleri ayakları duruşu kız gibi geldi
doktorda sordu hatta
çok komikti
amin cnm bnm nasılsın sen neerelerdesinnn
ay herkes gitti topikten gelinde konuşalım bol bol
parmaklarımız ağırsın yazı yazmaktan
hoooooooooooooooooo
bu ne yaa katre psikopata bağlamış melike 2-3 gün uğramaz
bahar gelmez
sheker doğuramadı gitti
gülcan kayıplardaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydey,n gelin halay başı kim çekerrrrrrr
ay ben bu aralık ayı nasıl geçti anlamadım yahuu
benim netim olmasa kafayı yerdim heralde
hayırlı akşamlar canımcığım
merhabalar kızlarrr uzun suredır gıremıyodum bılgısayarım tamırdeydı sızde pek konuşmamışızın gerçı geçmışı okumam kolay oldu:))bebışımde kocaman oldu 5 aylık artık mınık danam bu arada kızlar ben promosyon ıstemıştım bı ıkı markadan ınternetten bugun ılkı geldı herobabyden bı tane kavanız meyve puresı bı paket normal mama bı pakette bebe bıskuvısı gondermışler kızlar sızde ısteyın zaten ınternetten ıstenıyo taş atıpta kolumuz yorulmuyo ya kargo ucretı falandsa yok beleş yanı aklınızda bulunsun:))sızlerde ıyısınızdır ınşallah kızlar bundan sonra buralardayım ınşallah:))
merhabalar kızlarrr uzun suredır gıremıyodum bılgısayarım tamırdeydı sızde pek konuşmamışızın gerçı geçmışı okumam kolay oldu:))bebışımde kocaman oldu 5 aylık artık mınık danam bu arada kızlar ben promosyon ıstemıştım bı ıkı markadan ınternetten bugun ılkı geldı herobabyden bı tane kavanız meyve puresı bı paket normal mama bı pakette bebe bıskuvısı gondermışler kızlar sızde ısteyın zaten ınternetten ıstenıyo taş atıpta kolumuz yorulmuyo ya kargo ucretı falandsa yok beleş yanı aklınızda bulunsun:))sızlerde ıyısınızdır ınşallah kızlar bundan sonra buralardayım ınşallah:))
hoşgeldin balım naber nasılsınnnnnnnnnnnn
slm tatlım benim hoşgeldin naber nasılsınnnnn
oh canım ohh maşallah kuzusuna darısıda bizim minik danalara
bende isticemde cinsiyet felan soruyo belli olsunda öle isteyeyim dedimm
hoşbulduk canım iyyim sen ve bebişin nasıl tekmisin evde yine
hoşbulduk canım napıyım ıyıyım bende pazartesı gunu annemın yanına gıtcem ıstanbula bebemınde alışverışını yapcam ordan evet hatırladım cınsıyette soruyolar canım sende bellı olunca ıstersın.hamılelığın ıyı geçıyodur ınşallah canım
maalesef canım yine tekim yarında tekim hep tekimmmm
üzülme kuzumm napcan ekmek parası sağlığınız yerınızde olsunda onemli olan o tatlım
maalesef canım yine tekim yarında tekim hep tekimmmm
canım benim kıyamam sanatek degilsin öyle hissetme öncelikle bebişin yanında eşinede hayırlı görevlker olsun çalışsınlar canım iş olsunda Allah saglık huzur versin tekte degilsin bizde burdayız bak canım benim :13:
iyiy çok şükür balım arada belim ve kasıgım agrıyo bide midem bulanıyo okadar kuzum sende ne var ne yok bende cok istiyom ya bebişime bişiler almak ama daha çok erken dio herkes kusum benimde hevesim kacıyoo
Selam güzeller herkes burda oh ne güzel. nasılsınız?
benimde eşim elamanlara arabasını bırakmaya gitti. tekim şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?