- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.841
hoşbulduk canım napıyım ıyıyım bende pazartesı gunu annemın yanına gıtcem ıstanbula bebemınde alışverışını yapcam ordan evet hatırladım cınsıyette soruyolar canım sende bellı olunca ıstersın.hamılelığın ıyı geçıyodur ınşallah canım
slm tatlım benim hoşgeldin naber nasılsın kusummm
Selam güzeller herkes burda oh ne güzel. nasılsınız?
benimde eşim elamanlara arabasını bırakmaya gitti. tekim şuan.
benım çok şukur pek bı yerım ağrımıyo karnım çıktı bıraz ıçıme çekemıyom:))5 kg aldımve çok yıyorum artık hala çok uyuyorum boyle topaç gıbı olcam en sonunda.bende şımdıye kadar bışe almamıştım 3 tane çıtçıtlı badı almıştım onlarda ara renkler banada alma demışlerdı ama tuttum kendımı almadım hatta daha benımkınıde erken ama ben annemle alıyım dıe ıstıyorum dahada gıdemem heralde gıtmışken kıyafet ıhtıyacını gıderıyım kımının cınsıyetı yanlış goruyo ya doktorlar umarım oyle olmaz kızçeme kırmızı pembe ciciler alcam ınşallah sağlıcakla gıycek yavruşum.
Selam güzeller herkes burda oh ne güzel. nasılsınız?
benimde eşim elamanlara arabasını bırakmaya gitti. tekim şuan.
güle güle giysin simdiden tatlım yawrun darısıda bize olsun inşallah canım benim zaten bende alırsam böle kolsuz cıt cıtlı alırım yaz ya ancak onu giyer sonra bi kaç kıyafet sapkalı ne zaten hediye felanda gelir fazla almam yane hakkımızda hayırlısı olsun kusummm
iyiyim balım senden?
güle güle git canım anneni görürüsün negüzel benim annedm uzakta yazın gitmiştimBebişinde güle güle bgiysin inşllh cicilerini alışveriş yapması negüzel olur küçücük şeyler sag salim kavuşursun inşllh kib canım
güle güle giysin simdiden tatlım yawrun darısıda bize olsun inşallah canım benim zaten bende alırsam böle kolsuz cıt cıtlı alırım yaz ya ancak onu giyer sonra bi kaç kıyafet sapkalı ne zaten hediye felanda gelir fazla almam yane hakkımızda hayırlısı olsun kusummm
inşllh canım darısıda sana ogünlerde gelir alırsaın bebişine küçücük şeyler negüzel hepsde güle güle giysinler şimdiden
sağol canım ınşallah sende gıdersın kısa zamanda canım ya gurbetlık olmak zor ben bayramda gıttım bıde şımdı ama daha gıdemem heralde eşım gıtmeme bışe demııyoda sadece uzun kalmamı ıstemıyo o yuzden 4 guncuk olcak ama olsun bunada şukur.
ayy bende bazen şukredıyom bebem çok guzel bı zaman denk gelcek mayıs gıbı doğcak benım bu evımde doğalgaz yok elektrık sobasıyla ısnıyoz soğuk oluyo bıraz yazın ıyı olur en azından kış gelene kadar toparlanır bırazda gerçı yazıda çok sıcak oluyo bu ızmırın ama olsun napalım bebışler sağlıklı olsunda bı şekılde geçer
haklısın canım bi an duygulandım kusuruma bakmayın ama her sabah onu beklerken kılı kırk yarıyom acabalarla bekliyom cok zormuş polis eşi olmak aklıma kötü şeler geliyo tutamıypm kendimi aglıyom rabbim korusun inşallah vatan bekçilerimizi ve herkesin eşini cocugunu canımsın allah razı olsun hepinizden sizde olmasanız naparım bilmiom rabbim basımdan eksik etmesin sizin gibi güzel dostlarımı inşallahhhh
canım benim üzülme sen Allah yardımcısı olsun.haklısın ama napıcan her işin bi zorlugu vardır canım aklına kötü şeyler getirme Allahım korusun hepsini hayırlı görevler olsun inşllh canım benim sende öylesin sennde başımızdan eksik olma emi hep burda ol canım arkadaşım benim
inşallah baharcımm darısıda sana olsun inşallah tatlım benimmmm
amin canım Allah razıolsun isteyen tüm herkeze olsun inşllh
iyi akşamlar herkese
nasılsınız bakalım
slmm hoşgeldin balım naber nasılsınn canımın içiiiiiiiiiii
iyi akşamlar herkese
nasılsınız bakalım
napiim canım yaa.. evde yalnız başıma oturuyorum eşim nöbetçi
birazcık da başım ağrıyo.. yok böyle dansı izliyorum. azra akın döktürdü yine çok güzel kadın yaaa..
kıskandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?