2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

güle güle git canım anneni görürüsün negüzel benim annedm uzakta yazın gitmiştimBebişinde güle güle bgiysin inşllh cicilerini alışveriş yapması negüzel olur küçücük şeyler sag salim kavuşursun inşllhkib canım

güle güle giysin simdiden tatlım yawrun darısıda bize olsun inşallah canım benim zaten bende alırsam böle kolsuz cıt cıtlı alırım yaz ya ancak onu giyer sonra bi kaç kıyafet sapkalı ne zaten hediye felanda gelir fazla almam yane hakkımızda hayırlısı olsun kusummm

inşllh canım darısıda sana ogünlerde gelir alırsaın bebişine küçücük şeyler negüzel hepsde güle güle giysinler şimdiden

sağol canım ınşallah sende gıdersın kısa zamanda canım ya gurbetlık olmak zor ben bayramda gıttım bıde şımdı ama daha gıdemem heralde eşım gıtmeme bışe demııyoda sadece uzun kalmamı ıstemıyo o yuzden 4 guncuk olcak ama olsun bunada şukur.

ayy bende bazen şukredıyom bebem çok guzel bı zaman denk gelcek mayıs gıbı doğcak benım bu evımde doğalgaz yok elektrık sobasıyla ısnıyoz soğuk oluyo bıraz yazın ıyı olur en azından kış gelene kadar toparlanır bırazda gerçı yazıda çok sıcak oluyo bu ızmırın ama olsun napalım bebışler sağlıklı olsunda bı şekılde geçer

evet yaa bende cok severim mayıs ayını hemde boga burcu olsun cok istedim ben gibi ama yengec olucak saglıklı olsuna rtık ne diyelim kusum eve bende öle düşündüm burasıda soguk oluyo hemencecik benimkide 5-6 aylık olur sanırım soguk kışlar gelmeden inşallahhh rabbim korusun canım bebişlerimizi ve bizi inşallahhh

canım benim üzülme sen Allah yardımcısı olsun.haklısın ama napıcan her işin bi zorlugu vardır canım aklına kötü şeyler getirme Allahım korusun hepsini hayırlı görevler olsun inşllh canım benim sende öylesin sennde başımızdan eksik olma emi hep burda ol canım arkadaşım benim

allah razı olsun tatlım benimm inşallah burdayım kuzusumm benim çok saol canımsınızzz

aynen bende sen gibiyim canımm evet yaa azra akının peşindeymiş tarkan bileee kıskandıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…