- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.861
hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım valla karışığım bu aralar.. sen nasılsın? :79:iyiakşamlar canım hoşgeldin teşkler sen nasılsın?
aynen bende sen gibiyim canımm evet yaa azra akının peşindeymiş tarkan bileee kıskandıkkk
hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım valla karışığım bu aralar.. sen nasılsın? :79:
öyle miymiş bak ben bunu yeni duyuyorum. kız dünya güzeli boru mu yaa.. ama dansa da yetenekliymiş anladık
uykum da yok kız nasıl geçecek bütün gece bilmiyorum :44: sabahlarız artık burda
evet yaa neyse bizimde öle güzel kızlarımız olsun inşalah anacım baksana her hafta birinci okanım baslasaydı ona bakayım diom ama yine uyuruz heralde bacımmm
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hurrem,
ben geldim herkes kaçtı yaa
sağolun kızlar iyi herşey yolunda çok şükür. eşim geldi çıkıyorum öptüm sizi.
inşallah inşallah
valla benim başımın ağrısı çok rahatsız ediyo beni nasıl uyucam bilmiyorum ki.. iyi ki şu internet var yoksa ne yapardık
hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım valla karışığım bu aralar.. sen nasılsın? :79:
öyle miymiş bak ben bunu yeni duyuyorum. kız dünya güzeli boru mu yaa.. ama dansa da yetenekliymiş anladık
uykum da yok kız nasıl geçecek bütün gece bilmiyorum :44: sabahlarız artık burda
kalkta dans edek kusumm waka wakaaaa cıktıııııııııı
inşallah inşallah
valla benim başımın ağrısı çok rahatsız ediyo beni nasıl uyucam bilmiyorum ki.. iyi ki şu internet var yoksa ne yapardık
canım onceden bı ara banada oldu o baş ağrıları hamılelığın bellı bı donemınde oluyo geçıyo sonra bıde ben bazen araştırıyom orda burda okuyom sınır oluyom kendıme sonra aa banadamı bu oldu şu oldu dıe takıyom karar verdım artık takmıycam herkesın yapısı farklı sonuçta bıde ınsan hakkaten çok duygusal oluyo hamıleyken bende ağlayıp zırlayıp oturuyom boyle boyle geçcek heralde
:
ay canım yaaa
ay sorma ben de yerimden eşlik ediyorum onlara müzikler çok güzel duramıyorum yerimde
kız içine mi doğdu canım acaba hamile miyim :26:
ay daha şimdiden başladım hamile miyim değil miyim diyesen hamile misin canım?
kız içine mi doğdu canım acaba hamile miyim :26:
ay daha şimdiden başladım hamile miyim değil miyim diyesen hamile misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?