- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.881
hadi inşallah canım benim..ayyyyy hadi inşallah zuzum benim rabbim inşallah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalahhh
hurrem geçmiş olsun canım inşşlh geçer iyi olursun
hadi inşallah canım benim..
sağolasın canım benim başım çok sık ağrır hep de sağ tarafı ağrır. inşallah kötü bişey değildir. doktora da gitmek istemiyorum tomografi ister diye.. bi kere MR çektirdim de kabusum oldu. bi de tomografiye katlanamam :18:
ben melike yazdı sandım pardon canım ya bılmemkı belkıde hamılesın ben 5 aylık hamıleyım hamılelık g udulerımmı dersın bana bunları yazdırdı Ddalgınlıktan oldu ama ıstıyosan hamılesındır ınşallah canım allah her ısteyene nasıp etsın amin:)
Kızlar ben çıkıyorum.Allaha emanet olun görüşürüz öptüm hepinizi iyigeceler:80::79:
bi kaç dakikalıgına degişiklik yapayım dedimmm resmimi koydummmm
Kızlar ben çıkıyorum.Allaha emanet olun görüşürüz öptüm hepinizi iyigeceler:80::79:
maşallah canımAllah eşine ve bebişine bagışlasın kib iyigeceler öptüm görüşürüz :79:
çokk tesekkürler tatlımm benim bizde seni çok öptük bahar teyzosuuu
kızlar kanal d de çok güzel bi film varrr hemde tv deilk kezz ona bakıyoyumm bendeeee gökyüzünde dehset filmin adııı
canım o filmi ben de merak ediyorum aslında ama şu oylamayı da görmek istiyorum burcu güneş gider inşallah hiç beğenmiyorum o kadını dans falan da edemiyo zaten
ay başka bişey isteseymişim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?