- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.901
canım geçmiş olsun...valla benimde sinüzitim var...iki kez acayip baş ağrım tuttu..birde hamile olunca ilaç almak zorunda kaldım...doktorum minoset verdi...bebeğe zarar etmez kullanabilirsin çok ağrırsa demişti...ağrıyacak diye korkuyorum bende..dikkat etmeye çalışıyorum...kış ayını kafam hiç sevmiyor...soğuk ve yağışlı havalarda sinüzit azıyor ya...hadi inşallah canım benim..
sağolasın canım benim başım çok sık ağrır hep de sağ tarafı ağrır. inşallah kötü bişey değildir. doktora da gitmek istemiyorum tomografi ister diye.. bi kere MR çektirdim de kabusum oldu. bi de tomografiye katlanamam :18:
bi kaç dakikalıgına degişiklik yapayım dedimmm resmimi koydummmm
şeymacım negüzel yazmışsın ya çok yaşa sen emiayrıca ben giriyorum burdayım canımcıgım biara yoktumda artık bakıyorum neler olmuş kızlar ne yazmış diye ama yazdıgın şey çok hoşuma gitti valla kib öptüm seni
merhabalar kızlarrr uzun suredır gıremıyodum bılgısayarım tamırdeydı sızde pek konuşmamışızın gerçı geçmışı okumam kolay oldu:))bebışımde kocaman oldu 5 aylık artık mınık danam bu arada kızlar ben promosyon ıstemıştım bı ıkı markadan ınternetten bugun ılkı geldı herobabyden bı tane kavanız meyve puresı bı paket normal mama bı pakette bebe bıskuvısı gondermışler kızlar sızde ısteyın zaten ınternetten ıstenıyo taş atıpta kolumuz yorulmuyo ya kargo ucretı falandsa yok beleş yanı aklınızda bulunsun:))sızlerde ıyısınızdır ınşallah kızlar bundan sonra buralardayım ınşallah:))
Selam güzeller herkes burda oh ne güzel. nasılsınız?
benimde eşim elamanlara arabasını bırakmaya gitti. tekim şuan.
canım geçmiş olsun...valla benimde sinüzitim var...iki kez acayip baş ağrım tuttu..birde hamile olunca ilaç almak zorunda kaldım...doktorum minoset verdi...bebeğe zarar etmez kullanabilirsin çok ağrırsa demişti...ağrıyacak diye korkuyorum bende..dikkat etmeye çalışıyorum...kış ayını kafam hiç sevmiyor...soğuk ve yağışlı havalarda sinüzit azıyor ya...
canım topicin hayırlı olsun...yeni gördüm bitanem...maşallah güzel olmuş...bende 2009 geliniyim...aynı yıl evlenmişiz demekki melikem...öpüyorum seni tatlı yanaklarından...
canım geçmiş olsun...valla benimde sinüzitim var...iki kez acayip baş ağrım tuttu..birde hamile olunca ilaç almak zorunda kaldım...doktorum minoset verdi...bebeğe zarar etmez kullanabilirsin çok ağrırsa demişti...ağrıyacak diye korkuyorum bende..dikkat etmeye çalışıyorum...kış ayını kafam hiç sevmiyor...soğuk ve yağışlı havalarda sinüzit azıyor ya...
bende görmek istiyorum seni melikem...çok merak ediyorum...
gel gel cnm
dolsun azıcık 2009 gelinleri topiki :))))
sağol tatlım bnm
bende öptüm seni
merhaba cnmmm kaybolan kaybolana
D:
bende istemiştim ama
herobabyden bi tane bez geldi gele gele
ben 6. aydan sonra istiyimde küflenmesin evde dura dura bebe biskivilerim
cnm nerdesin sende kayboldun yaaa
hangi taşın altındaydın bu zamana kadar
iim ben çok şükür seni sormalı cnmm
kader arkadaşım bnm
aynı gün öğrendik senle hamile olduğumuzu
gaza getirdin sen beni bende
pazar pazar
eczane aradım
o günü unutmucam katre
sağolasın. valla canım ben allah korusun ama migrenden şüpheleniyorum :44: çünkü çok sık ağrıyo ve ağrı kesici içmeden geçmek bilmiyor. şu anda bile ayağa kalkınca yürüyünce ara ara zonkluyo. bazen en hafif parfüme bile tahammül edemiyorum. :83:
hayırlı akşamlarrrrrr sekerlerimmm :80:
canım topicin hayırlı olsun...yeni gördüm bitanem...maşallah güzel olmuş...bende 2009 geliniyim...aynı yıl evlenmişiz demekki melikem...öpüyorum seni tatlı yanaklarından...
sağolasın. valla canım ben allah korusun ama migrenden şüpheleniyorum :44: çünkü çok sık ağrıyo ve ağrı kesici içmeden geçmek bilmiyor. şu anda bile ayağa kalkınca yürüyünce ara ara zonkluyo. bazen en hafif parfüme bile tahammül edemiyorum. :83:
hayırlı akşamlar canımnasılsın?:13:
öncelikle hayırlı olsun canım bende 2009 geliniyim sizler gibi:) allah uzun yıllar nasip etsin
çok geçmiş olsun canım dikkat et ihmal etme doktora git inşllh bişey çıkmaz
iyi akşamlar kızlar
saol canım şimdi daha iyiyim duş falan aldım iyi geldi.sen nasılsın?
sanada tatlışım hoşgeldinnn saatler olsun kuzum benimmm
saol canım hoşbuldukayhh çok canım sıkılıyo yaa.. :95: :97:
bende komsu asure getirmiş yedimde midem yanıyo simdi bacım sorma yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?