2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım topicin hayırlı olsun...yeni gördüm bitanem...maşallah güzel olmuş...bende 2009 geliniyim...aynı yıl evlenmişiz demekki melikem...öpüyorum seni tatlı yanaklarından...

canım geçmiş olsun...valla benimde sinüzitim var...iki kez acayip baş ağrım tuttu..birde hamile olunca ilaç almak zorunda kaldım...doktorum minoset verdi...bebeğe zarar etmez kullanabilirsin çok ağrırsa demişti...ağrıyacak diye korkuyorum bende..dikkat etmeye çalışıyorum...kış ayını kafam hiç sevmiyor...soğuk ve yağışlı havalarda sinüzit azıyor ya...
bi kaç dakikalıgına degişiklik yapayım dedimmm resmimi koydummmm

bende görmek istiyorum seni melikem...çok merak ediyorum...

gel gel cnm
dolsun azıcık 2009 gelinleri topiki :))))
sağol tatlım bnm
bende öptüm seni

merhaba cnmmm kaybolan kaybolana
D:
bende istemiştim ama
herobabyden bi tane bez geldi gele gele
ben 6. aydan sonra istiyimde küflenmesin evde dura dura bebe biskivilerim

Selam güzeller herkes burda oh ne güzel. nasılsınız?

benimde eşim elamanlara arabasını bırakmaya gitti. tekim şuan.

cnm nerdesin sende kayboldun yaaa
hangi taşın altındaydın bu zamana kadar
iim ben çok şükür seni sormalı cnmm
kader arkadaşım bnm
aynı gün öğrendik senle hamile olduğumuzu
gaza getirdin sen beni bende
pazar pazar
eczane aradım
o günü unutmucam katre

sağolasın. valla canım ben allah korusun ama migrenden şüpheleniyorum :44: çünkü çok sık ağrıyo ve ağrı kesici içmeden geçmek bilmiyor. şu anda bile ayağa kalkınca yürüyünce ara ara zonkluyo. bazen en hafif parfüme bile tahammül edemiyorum. :83:

Son düzenleme:

ayy canımsın tabiki gecen kk ya albümüme koymustum sen demek ozaman görmedinmi beni kusumm tamam yine koyarım senin için canımm tatlı arkadasım benimmm

slm seymacım naber nasılsın kusummm

çok gecmiş olsun balımmm

çok geçmiş olsun canım dikkat et ihmal etme doktora git inşllh bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…