2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sağol canım benim iii çok sağol seni sorucam ama anladığım kadarıyla bebişle uğraşıyosun bulantılar filan:) sağlıkla kucağına al inş

çok soal tatlım benimm iyiyim cok sükür midem de yanma oluyo bulanıyo bakalım ama sikayetci de degilim sen napıyon nasılsın kuzusumm

dikkat et canım benim geçmişolsun bende iyiyim çıkmıştım bi ara uyumadan bi bakim dedim.:18:mide bulanmaları sanırım normaldir canımsen light süt iç azar azar mide yanmasına ama doktoruna sor yinede öptüm seni kib iyiuykular

i cnm bnm aynen devam sen nasılsın
ben geliyorum siz kaçıyosunuz ben
çıkıyorum siz geliyorsunuz

ii geceler cnm iyilik sağlık sen
nAporsun

iyi geceler
hurremcim

napim balım bebişle tv izliyoz sen napan?

hürrem iyi geceler canım :)

teşkler katrecim sen nasılsın bebişin nasıl kib aeo görüşürüz iyiuykular

iyiyim balım, bebişimde iyi. keyfim yerine geldi biraz biraz umarım böyle devam eder sen neler yapıyosun?

sağol canım benim iii çok sağol seni sorucam ama anladığım kadarıyla bebişle uğraşıyosun bulantılar filan:) sağlıkla kucağına al inş

evet tatlım benim bende aylardır hamile olmak için ugrasıyodum 1.5 senede geldi cok şükür bebişim darısıda isteyen tüm arkadaslara olsun inşallah inşallah bu ayıda atlatırsam sanırım rahatlıcaz teyzesi sen napıyosun nasılsınn

iyi geceler kızlar nabersiniz?

slm sekerr gece bende mide yanması vardı sabaha kadar cektim sorma sen napıon nasılsın kusumm

kızlar hepinize iyi geceler :79:
melikecim çok öpüyorum canım görüşmek üzere

sanada sekerimm benim bende seni çok öptümmm

i cnm bnm aynen devam sen nasılsın
ben geliyorum siz kaçıyosunuz ben
çıkıyorum siz geliyorsunuz

ii geceler cnm iyilik sağlık sen
nAporsun

iyi geceler
hurremcim

slm kusumm yaa bak bize diosun gelmiyosunuz diye ki ben hep burdayım ama sen yoksun kusumm dün gece rahatsızdım bekledim gelmediniz ben çıkmışım gelmişsiniz napıyon nasılsın tatlışımm

çok soal tatlım benim dün arkadaslara sordum da onlarda bi ilaç ismi verdi doktoruma sölicem bakalım dün gece cok kötüydüm yaa eşimde yok iyice korktum allah korusun hepimizi inşallahhh

napim balım bebişle tv izliyoz sen napan?

hürrem iyi geceler canım :)iyiyim balım, bebişimde iyi. keyfim yerine geldi biraz biraz umarım böyle devam eder sen neler yapıyosun?

aman nazar değmesin cnm ya
ii cnm bende zorla kahvaltı hazırladım
of bulaşıklardan çok midem bulanıyor
ne zaman geçicek bunlar:)
oy oyy ben bi araa çizgi film izliyordum
şimdi alıştım bebeğimin varlığına aklıma gelmiyor dahaa
:)))
aynen devam evde oturmaya cnm nolsun
akşama ne yemek yapıcam derdi aldı beni bugün
hiç cnm birşeyde istemiyor zaten

hayırlı sabahlar güzelllerrrr:81:

hayırlı sabahlar cnmm
sen ne kadaaaaaaaan erkencisin :2:
ben 12 ye kadar uyusamda uykumu alamıyorum yahu

geçmiş olsun cnm ya
mide yanmasına meyveli yada sade sodalar iyi gelebilir ben doktoruma sordum
meyveli soda içebilirmiyim diye
oda iç mide bulantınıda azaltır o
rahatlatır seni demişti
dikkat et kendine cnm
bana doktorum 3 buçuk aydan sonra liste vericekmişş
ne yemem gerektiği ile ilgilii

KIZLARRRRRRRRRRRRR.............
siz yumurta ve beyaz peynir yiyebiliyormusunuz:26:
ben bi süt içiyordum ondanda nefret geldiii
bu aralar cnm acayip mevsiminde olmayan bir meyva çekiyorrr:18:
sürekli aklımda o var yaaa

slm sekerr gece bende mide yanması vardı sabaha kadar cektim sorma sen napıon nasılsın kusumm
geçmiş ola balım bende iyiyim hamd olsun kahvaltımı anca ettim :) bugün biraz temizlik yapcam.

hadi ya kıyamam kuzum. benim geçti bulantılarım neredeyse. geçiyor diyorlar 3 ay bitince az kaldı sıkcaz dişimizi..

bende artık alıştım sayılır kuzuma
:)

Bende 2009 geliniyim ve şu anda minik meleğimi bekliyorum arkadaşlar.

oyy bi bebiş daha hoşgeldin canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlar burdayım şeyma ben giriyom ama yazı yazamıyom anca alıntı yapıp yazabilyiom
ne oldu anlamadım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben hep giriyom ama 2 gündür girmedim çok konuşulmuş
bayanlar nasıl gidiyor hamilelik bakalım

slm arkdaşlar nasılsınız evlilik nasıl gidiiyo ?? hamişler bebeşleriniz nasıl ii bakın kendineze havalar soğudu baya

selam canım iyi herşey çok şükür, sen nasılsın?

hoşgeldin canım niye öyle oldu ki özelden sorsana yöneticilere:S

iyi gidiyor çok şükür sen nasılsın bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…