- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.941
napim balım bebişle tv izliyozsen napan?
hürrem iyi geceler canım :)
iyiyim balım, bebişimde iyi. keyfim yerine geldi biraz biraz umarım böyle devam edersen neler yapıyosun?
slm sekerr gece bende mide yanması vardı sabaha kadar cektim sorma sen napıon nasılsın kusumm
sanada sekerimm benim bende seni çok öptümmm
slm kusumm yaa bak bize diosun gelmiyosunuz diye ki ben hep burdayım ama sen yoksun kusumm dün gece rahatsızdım bekledim gelmediniz ben çıkmışım gelmişsiniz napıyon nasılsın tatlışımm
çok soal tatlım benim dün arkadaslara sordum da onlarda bi ilaç ismi verdi doktoruma sölicem bakalım dün gece cok kötüydüm yaa eşimde yok iyice korktum allah korusun hepimizi inşallahhh
Bende 2009 geliniyim ve şu anda minik meleğimi bekliyorum arkadaşlar.
geçmiş ola balım bende iyiyim hamd olsun kahvaltımı anca ettim :) bugün biraz temizlik yapcam.
hadi ya kıyamam kuzum. benim geçti bulantılarım neredeyse. geçiyor diyorlar 3 ay bitince az kaldı sıkcaz dişimizi..
bende artık alıştım sayılır kuzuma
:)
oyy bi bebiş dahahoşgeldin canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
slm arkdaşlar nasılsınız evlilik nasıl gidiiyo ?? hamişler bebeşleriniz nasıl ii bakın kendineze havalar soğudu baya
merhaba kızlar burdayım şeyma ben giriyom ama yazı yazamıyom anca alıntı yapıp yazabilyiom
ne oldu anlamadım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben hep giriyom ama 2 gündür girmedim çok konuşulmuş
bayanlar nasıl gidiyor hamilelik bakalım
aman nazar değmesin cnm ya
ii cnm bende zorla kahvaltı hazırladım
of bulaşıklardan çok midem bulanıyor
ne zaman geçicek bunlar:)
oy oyy ben bi araa çizgi film izliyordum
şimdi alıştım bebeğimin varlığına aklıma gelmiyor dahaa
:)))
aynen devam evde oturmaya cnm nolsun
akşama ne yemek yapıcam derdi aldı beni bugün
hiç cnm birşeyde istemiyor zaten
hayırlı sabahlar cnmm
sen ne kadaaaaaaaan erkencisin :2:
ben 12 ye kadar uyusamda uykumu alamıyorum yahu
geçmiş olsun cnm ya
mide yanmasına meyveli yada sade sodalar iyi gelebilir ben doktoruma sordum
meyveli soda içebilirmiyim diye
oda iç mide bulantınıda azaltır o
rahatlatır seni demişti
dikkat et kendine cnm
bana doktorum 3 buçuk aydan sonra liste vericekmişş
ne yemem gerektiği ile ilgilii
KIZLARRRRRRRRRRRRR.............
siz yumurta ve beyaz peynir yiyebiliyormusunuz:26:
ben bi süt içiyordum ondanda nefret geldiii
bu aralar cnm acayip mevsiminde olmayan bir meyva çekiyorrr:18:
sürekli aklımda o var yaaa
geçmiş ola balım bende iyiyim hamd olsun kahvaltımı anca ettim :) bugün biraz temizlik yapcam.
hadi ya kıyamam kuzum. benim geçti bulantılarım neredeyse. geçiyor diyorlar 3 ay bitince az kaldı sıkcaz dişimizi..
bende artık alıştım sayılır kuzuma
:)
oyy bi bebiş dahahoşgeldin canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
slm arkdaşlar nasılsınız evlilik nasıl gidiiyo ?? hamişler bebeşleriniz nasıl ii bakın kendineze havalar soğudu baya
merhaba kızlar burdayım şeyma ben giriyom ama yazı yazamıyom anca alıntı yapıp yazabilyiom
ne oldu anlamadım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben hep giriyom ama 2 gündür girmedim çok konuşulmuş
bayanlar nasıl gidiyor hamilelik bakalım
geçmiş olsun canım aklına köt şeyler getirme Allah korur inşllh içini ferah tut.
eşim sabah görevden geldi canım kahvaltı hazırladım bende yaptım onunla beraber tekrarda yatmak istemedim nete girdim oda uyudu napim ben peynir yiyom yörsan alıyoz zaten çok güzel o yumurtayıda gün asırı yiyom bende sütü zor içiom kuzum saglık olsun napalım tesekkürler soda içeyim bugün bakalım
hoşgeldin canımm sefalar getirdin sende bizimle aynısın ne güzel hayırlı olsun bebişinnn
kolay gelsin zuzumm kendini fazla yorma emiiiii
slm tyatlım iyi çok şükür sen napıyon nasılsınn sekerimmm
slmmm gülcancım nerelerdesin tatlım naber nasılsınnn iyi cok şükür arada bulantı reflü felan oluyo onun dısında iyiyşz cok sükür kuzusumm
amin canım benim sen napıyon nasılsın kusummm
eşim sabah görevden geldi canım kahvaltı hazırladım bende yaptım onunla beraber tekrarda yatmak istemedim nete girdim oda uyudu napim ben peynir yiyom yörsan alıyoz zaten çok güzel o yumurtayıda gün asırı yiyom bende sütü zor içiom kuzum saglık olsun napalım tesekkürler soda içeyim bugün bakalım
hoşgeldin canımm sefalar getirdin sende bizimle aynısın ne güzel hayırlı olsun bebişinnn
kolay gelsin zuzumm kendini fazla yorma emiiiii
slm tyatlım iyi çok şükür sen napıyon nasılsınn sekerimmm
slmmm gülcancım nerelerdesin tatlım naber nasılsınnn iyi cok şükür arada bulantı reflü felan oluyo onun dısında iyiyşz cok sükür kuzusumm
amin canım benim sen napıyon nasılsın kusummm
ohhhhh
afiyet şeker olsun dene cnm sende evt bana ii geliyor
bi süre bulanmıyo midem
ama fazla uzun sürmüyor
i cnm ye afiyet şeker olsunnn
evt meyveli soda bulantıyı bir sürede olsa durduruyo dene cnm
yorgunluktan ölüyorum resmen paslanmışım
normalde bu kadar işi yapıp yorulmam imkansızdı. daha bitremedim bile. cam sildim mutfak dolaplarını sildim bi de 3 makine çamaşır yıkandı onları astım. daha evi bile süpürüp silemedim. eşim gelsin koltukları çeksin diye bekliyorum.
bu arada arkadaşım vardı benle birlikte hamileydi. ikizleri olcaktı biri canlanmamıştı hiç kendiliğinden kaybolmuş diğerininde kalbi durup karnında ölmüşçok etkilendim Allah herkesin bebeğini esirgesin.
Saolun arkdaşlar valla ne olsun bende bebek mücadelesindeyim gel bebeği yeter çok bekllettin anneni diyorum ama onun gelmeye niyeti yok
yorgunluktan ölüyorum resmen paslanmışım
normalde bu kadar işi yapıp yorulmam imkansızdı. daha bitremedim bile. cam sildim mutfak dolaplarını sildim bi de 3 makine çamaşır yıkandı onları astım. daha evi bile süpürüp silemedim. eşim gelsin koltukları çeksin diye bekliyorum.
bu arada arkadaşım vardı benle birlikte hamileydi. ikizleri olcaktı biri canlanmamıştı hiç kendiliğinden kaybolmuş diğerininde kalbi durup karnında ölmüşçok etkilendim Allah herkesin bebeğini esirgesin.
hadi 2009 kızlar nerdesiniz gelin muhabbet edelim
seyma hamilelik nasıl gidiyor cnm
gamze sen ne zaman gidiyorsun anne
melike sende nasıl durumlar cnm
zeliha sen nasılsın
yaw yazı yerini bulamıyordum o yüzden alıntı yapıp yazdım sonra farketim konuya cvp ver yapmışlar yazma yerini ben başka bir yere cvp gider diye yazmadım
öptüm sizleri güzel anneler ve diğer hamiş olmayan arkadaşlar
Saolun arkdaşlar valla ne olsun bende bebek mücadelesindeyim gel bebeği yeter çok bekllettin anneni diyorum ama onun gelmeye niyeti yok
üzme kendini olur elbet bndede bebek yok henüz. vardır Allahın bir bildigi hayırlısı herşeyin canım
hoşgeldin bahar nasılsıın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?