2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

napim balım bebişle tv izliyoz sen napan?

hürrem iyi geceler canım :)

iyiyim balım, bebişimde iyi. keyfim yerine geldi biraz biraz umarım böyle devam eder sen neler yapıyosun?

iyi olmana sevindim canım Allah iyilik versin bende iyiyim biarz belim agrıyo bugünlerde geçer inşllh.birazdan yemek vs yapıcam ev temizligi yaptım bi bakim kızlar girmişmi diye görüşürüz öptüm seni kib katrecim bebişinide iyi bak

geçmiş olsun canım aklına köt şeyler getirme Allah korur inşllh içini ferah tut.

Bende 2009 geliniyim ve şu anda minik meleğimi bekliyorum arkadaşlar.

hşg. cnm aramıza
inş. hayırlısıyla alırız bebiklerimizi kucağımıza
:)

evt cnm al hafta sonu benim tam 2 puçuk aylık olcak geriye kaldı 3 aya
2 haftaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben acayip çokkkkkkk merak ediyorum cinsiyetini yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm arkdaşlar nasılsınız evlilik nasıl gidiiyo ?? hamişler bebeşleriniz nasıl ii bakın kendineze havalar soğudu baya

hşg. cnm ii gidiyor çok şükür bebeklerimisde ii çok şükür sen nasılsın emzuh:)

sorun var demekki pc de yada kk da cnmm
ii gidiyor cnm arada mide bulantısı filan ama
çok çokkkkkkk şükür iyiyim yineee
bebeğimin cinsiyetini çooooook merak ediyorum
aman allahım bayiliceğim
rüyamada gelmiyor yahuuu
sen nasılsın cnm
nasıl gidiyor:44:

eşim sabah görevden geldi canım kahvaltı hazırladım bende yaptım onunla beraber tekrarda yatmak istemedim nete girdim oda uyudu napim ben peynir yiyom yörsan alıyoz zaten çok güzel o yumurtayıda gün asırı yiyom bende sütü zor içiom kuzum saglık olsun napalım tesekkürler soda içeyim bugün bakalım

Bende 2009 geliniyim ve şu anda minik meleğimi bekliyorum arkadaşlar.

hoşgeldin canımm sefalar getirdin sende bizimle aynısın ne güzel hayırlı olsun bebişinnn

kolay gelsin zuzumm kendini fazla yorma emiiiii

slm arkdaşlar nasılsınız evlilik nasıl gidiiyo ?? hamişler bebeşleriniz nasıl ii bakın kendineze havalar soğudu baya

slm tyatlım iyi çok şükür sen napıyon nasılsınn sekerimmm

slmmm gülcancım nerelerdesin tatlım naber nasılsınnn iyi cok şükür arada bulantı reflü felan oluyo onun dısında iyiyşz cok sükür kuzusumm

geçmiş olsun canım aklına köt şeyler getirme Allah korur inşllh içini ferah tut.

amin canım benim sen napıyon nasılsın kusummm

ohhhhh
afiyet şeker olsun dene cnm sende evt bana ii geliyor
bi süre bulanmıyo midem
ama fazla uzun sürmüyor

i cnm ye afiyet şeker olsunnn
evt meyveli soda bulantıyı bir sürede olsa durduruyo dene cnm

yorgunluktan ölüyorum resmen paslanmışım

normalde bu kadar işi yapıp yorulmam imkansızdı. daha bitremedim bile. cam sildim mutfak dolaplarını sildim bi de 3 makine çamaşır yıkandı onları astım. daha evi bile süpürüp silemedim. eşim gelsin koltukları çeksin diye bekliyorum.

bu arada arkadaşım vardı benle birlikte hamileydi. ikizleri olcaktı biri canlanmamıştı hiç kendiliğinden kaybolmuş diğerininde kalbi durup karnında ölmüş çok etkilendim Allah herkesin bebeğini esirgesin.

Son düzenleme:

allah yardımcımız olsun cnm
evet artık çabuk yoruluyoruz cnm bnm

aaa arkadaşına allah sabır versin (
kısa zamandada hayırlı bir evlat versin inş...

hadi 2009 kızlar nerdesiniz gelin muhabbet edelim
seyma hamilelik nasıl gidiyor cnm
gamze sen ne zaman gidiyorsun anne
melike sende nasıl durumlar cnm
zeliha sen nasılsın
yaw yazı yerini bulamıyordum o yüzden alıntı yapıp yazdım sonra farketim konuya cvp ver yapmışlar yazma yerini ben başka bir yere cvp gider diye yazmadım
öptüm sizleri güzel anneler ve diğer hamiş olmayan arkadaşlar

eline saglık canım saglık olsun yapmışsın yine baya bi iş dert etme.bende bugün genel temizlik yaptım hamilesin dikkat et elini kolunu çok yukarlara kaldırma annem öyle hamile olursan yapma bunları derdibebiş yok bende bende sana söylim dedimkolay gelsin kib öptüm

slm canım nasılsın?biz burdayızda sen yoktun kib görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…