- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.961
allah yardımcımız olsun cnm
evet artık çabuk yoruluyoruz cnm bnm
aaa arkadaşına allah sabır versin(
kısa zamandada hayırlı bir evlat versin inş...
Saolun arkdaşlar valla ne olsun bende bebek mücadelesindeyim gel bebeği yeter çok bekllettin anneni diyorum ama onun gelmeye niyeti yok
hadi 2009 kızlar nerdesiniz gelin muhabbet edelim
seyma hamilelik nasıl gidiyor cnm
gamze sen ne zaman gidiyorsun anne
melike sende nasıl durumlar cnm
zeliha sen nasılsın
yaw yazı yerini bulamıyordum o yüzden alıntı yapıp yazdım sonra farketim konuya cvp ver yapmışlar yazma yerini ben başka bir yere cvp gider diye yazmadım
öptüm sizleri güzel anneler ve diğer hamiş olmayan arkadaşlar
eline saglık canım saglık olsun yapmışsın yine baya bi iş dert etme.bende bugün genel temizlik yaptım hamilesin dikkat et elini kolunu çok yukarlara kaldırma annem öyle hamile olursan yapma bunları derdibebiş yok bende bende sana söylim dedim kolay gelsin kib öptüm
amin gülüm amin...
canım sıkma canını lütfen, inşaAllah seninde güzel haberlerini alcaz
canım nasılsın?
sağol kuşum :) bana da diyolar ama deli dürtüyo canım, rahatım ya ondanneyse bugün sen söyledin yarın öbürgün ben sana söylerim :) senin de eline sağlık.
iiii cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bakalım
merhaba cnm daha önce seninle konuşmamıştım sen yeni katıldın
herhalde hoşgeldin sen kaç aylık hamilesin cnm birde adın ne cnm
üzme kendini olur elbet bndede bebek yok henüz. Vardır allahın bir bildigi hayırlısı herşeyin canım
canım sıkma canını lütfen, inşaallah seninde güzel haberlerini alcaz
amin gülüm amin...
canım sıkma canını lütfen, inşaAllah seninde güzel haberlerini alcaz
canım nasılsın?
sağol kuşum :) bana da diyolar ama deli dürtüyo canım, rahatım ya ondanneyse bugün sen söyledin yarın öbürgün ben sana söylerim :) senin de eline sağlık.
yok yeni katılmadım canım daha öncede vardı bu aralar girmiyodum okadar
ben hamile değilim ama bi bebeğimin olmasını çoooook istiyorum ama olmuyorAdım zuhal cnm
canım moralini bozma çok fazla takarsanda streste etkiliyormuş Allah gönlüne göre verir inşllh isyan etme vardır herşeyde hayır de zmana bırak tedavin olman gerekiyosa tedavini ol duanı et bekle kısmette kaderimizde neyse o oluyor canım ümiidni yitirem gün dogmadan neler dogar bide bakmışsınki bebişin gelmişşbende 1yıllık evliyim kasımın sonu 1yıl oldu bendede bebek yok önce çok istiyordum artık çok takmıyorum Allah dilerse herşey olur biz eşimle şuan istemiyoruz zaten olursada kısmetiyle gelir napalım herşey kısmet üzme tatlı canını
saol cnm valla benim uzun bi tedavi bekliyo beni ama benim gibiler öylede hamiş kalmışlar bi kaç ay
bekliyecem olmasa başlıyacam tedaviye
yok yeni katılmadım canım daha öncede vardı bu aralar girmiyodum okadar
ben hamile değilim ama bi bebeğimin olmasını çoooook istiyorum ama olmuyorAdım zuhal cnm
[B]MERHABA ŞEKERLER,
bende ekim 2009 da evlendim üstelik taze üyeyim. henüz 15 dk oldu :)[[/B]
Saolun arkdaşlar valla ne olsun bende bebek mücadelesindeyim gel bebeği yeter çok bekllettin anneni diyorum ama onun gelmeye niyeti yok
zeliha sen nasılsın
yaw yazı yerini bulamıyordum o yüzden alıntı yapıp yazdım sonra farketim konuya cvp ver yapmışlar yazma yerini ben başka bir yere cvp gider diye yazmadım
[B]MERHABA ŞEKERLER,
evet cnm gittim tembellik var dedi yumurta oluşuyo ama büyümüyormuşmerhaba zuhal cnm doktora gittin mi cnm
ben su an için bebiş düşünmüyom ama
düşüneceğim zaman ilk olarak doktora gidip bütün kontrolleri yaptırmak çünkü
başka bi sorun olup hamile kalınca bebek için sorun olmasın diye
ne kadar zamandır çalışıyorsunuz
sende sagol canım dedigim gibi yeni evliysen 1 yıl bekleyin olmassa tedavi diyo doktorlar herşeyin çaresi oluyo şimdi hastalıklarda vs belki hemen tedavinin yeni safhasında hamile kalırsın hiç belliolmaz kabini ferah tut yarın konuşuruzbyine ben çıktım iyigeceler canım kib
bayanseyma
CNM SAOL YA İNŞ. OLUR HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
Melikecim merak ettim seni bugün yoktun galiba nasılsın inşllh iyisindir canım kib görüşürüz
yorgunluktan ölüyorum resmen paslanmışım
normalde bu kadar işi yapıp yorulmam imkansızdı. daha bitremedim bile. cam sildim mutfak dolaplarını sildim bi de 3 makine çamaşır yıkandı onları astım. daha evi bile süpürüp silemedim. eşim gelsin koltukları çeksin diye bekliyorum.
bu arada arkadaşım vardı benle birlikte hamileydi. ikizleri olcaktı biri canlanmamıştı hiç kendiliğinden kaybolmuş diğerininde kalbi durup karnında ölmüşçok etkilendim Allah herkesin bebeğini esirgesin.
zeliha sen nasılsın
[B]MERHABA ŞEKERLER,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?