2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

allah yardımcımız olsun cnm
evet artık çabuk yoruluyoruz cnm bnm

aaa arkadaşına allah sabır versin (
kısa zamandada hayırlı bir evlat versin inş...

amin gülüm amin...

Saolun arkdaşlar valla ne olsun bende bebek mücadelesindeyim gel bebeği yeter çok bekllettin anneni diyorum ama onun gelmeye niyeti yok

canım sıkma canını lütfen, inşaAllah seninde güzel haberlerini alcaz

canım nasılsın?

sağol kuşum :) bana da diyolar ama deli dürtüyo canım, rahatım ya ondan neyse bugün sen söyledin yarın öbürgün ben sana söylerim :) senin de eline sağlık.

iiii cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bakalım

sagol canım benim ogünler gelsinde söye razıyımya insan titizse hastada olsa yerinde duramayıp yapar bence.olsun söle dürtmesin bidaha senioldugu kadar canın dan kıymetli degil yaparsın yavaş yavaş

yok yeni katılmadım canım daha öncede vardı bu aralar girmiyodum okadar
ben hamile değilim ama bi bebeğimin olmasını çoooook istiyorum ama olmuyor Adım zuhal cnm

canım moralini bozma çok fazla takarsanda streste etkiliyormuş Allah gönlüne göre verir inşllh isyan etme vardır herşeyde hayır de zmana bırak tedavin olman gerekiyosa tedavini ol duanı et bekle kısmette kaderimizde neyse o oluyor canım ümiidni yitirem gün dogmadan neler dogar bide bakmışsınki bebişin gelmişşbende 1yıllık evliyim kasımın sonu 1yıl oldu bendede bebek yok önce çok istiyordum artık çok takmıyorum Allah dilerse herşey olur biz eşimle şuan istemiyoruz zaten olursada kısmetiyle gelir napalım herşey kısmet üzme tatlı canını

saol cnm valla benim uzun bi tedavi bekliyo beni ama benim gibiler öylede hamiş kalmışlar bi kaç ay
bekliyecem olmasa başlıyacam tedaviye

saol cnm valla benim uzun bi tedavi bekliyo beni ama benim gibiler öylede hamiş kalmışlar bi kaç ay
bekliyecem olmasa başlıyacam tedaviye

Sende sagol canım dedigim gibi yeni evliysen 1 yıl bekleyin olmassa tedavi diyo doktorlar herşeyin çaresi oluyo şimdi hastalıklarda vs belki hemen tedavinin yeni safhasında hamile kalırsın hiç belliolmaz kabini ferah tut yarın konuşuruzbyine ben çıktım iyigeceler canım kib

yok yeni katılmadım canım daha öncede vardı bu aralar girmiyodum okadar
ben hamile değilim ama bi bebeğimin olmasını çoooook istiyorum ama olmuyor Adım zuhal cnm

merhaba zuhal cnm doktora gittin mi cnm
ben su an için bebiş düşünmüyom ama
düşüneceğim zaman ilk olarak doktora gidip bütün kontrolleri yaptırmak çünkü
başka bi sorun olup hamile kalınca bebek için sorun olmasın diye
ne kadar zamandır çalışıyorsunuz

Saolun arkdaşlar valla ne olsun bende bebek mücadelesindeyim gel bebeği yeter çok bekllettin anneni diyorum ama onun gelmeye niyeti yok

olur cnm inş.
bak benim hiç beklemediğim ay da oldu
olur dedim olur dedim
artık istemiyorum dediğim ay hamile kaldım:26:
strest yapıyorsan ondan olmuyordur cnm bnmm
rabbim sağlıklı-hayırlı bir bebek nasip etsin sanada inşallahhh

ii cnm bnmmmmm sen nasılsın yazıom yazıom görmüon kııııııııı
kaçak kıs seni

[B]MERHABA ŞEKERLER,

bende ekim 2009 da evlendim üstelik taze üyeyim. henüz 15 dk oldu :)[[/B]

hoşgeldin taze üye
nasılsın cnm neler yapıyorsun

evet cnm gittim tembellik var dedi yumurta oluşuyo ama büyümüyormuş

1 yılım oldu cnm evleneli valla tedaviye başlamak istemiyorum şimdi troidim sorun çıkarıyo biraz daha beklemek zorundayım

Melikecim merak ettim seni bugün yoktun galiba nasılsın inşllh iyisindir canım kib görüşürüz

çok saol kuzusum eşimden fırsat gelmediki dün giremedim aksam üstüde saol kuzusum iyiyim cok sükür sen napıon nasılsın bebegemmm

ahh canım benim çok gecmiş olsun aynı durumda benimde arkadasım vardı maşallah simdi dogdu ikizin biri düşmüştü kalbi durmuştu şimdi cok seker bi kızı oldu darısıda ona olsun tatlışım

ahhh canım benim kıyamam sana ben rabbim inşallah hepinize hayırlı birer evlat nasip etsin 2011 yılı hepinize bolşans saglık huzur mutluluk ve bebeişler getirsin inşallahhhh

iyiy cok şükür gülcanım senden ne haber kuzusummm

[B]MERHABA ŞEKERLER,

bende ekim 2009 da evlendim üstelik taze üyeyim. henüz 15 dk oldu :)[[/B]

hoşgeldin seker sefalar getirdin naber nasılsın tatlım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…