- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.981
çok saol kuzusum eşimden fırsat gelmediki dün giremedim aksam üstüde saol kuzusum iyiyim cok sükür sen napıon nasılsın bebegemmm
ahh canım benim çok gecmiş olsun aynı durumda benimde arkadasım vardı maşallah simdi dogdu ikizin biri düşmüştü kalbi durmuştu şimdi cok seker bi kızı oldu darısıda ona olsun tatlışım
ahhh canım benim kıyamam sana ben rabbim inşallah hepinize hayırlı birer evlat nasip etsin 2011 yılı hepinize bolşans saglık huzur mutluluk ve bebeişler getirsin inşallahhhh
iyiy cok şükür gülcanım senden ne haber kuzusummm
hoşgeldin seker sefalar getirdin naber nasılsın tatlım benimm
Melikecim inşllh tatlım yeni yıl hepimize sağlık mutluk huzur getirir inş. Ve hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın
a.s canım aman iyi olda sen önemli degil.bende neolsun aynı canım görüşürüz kib öptüm
mucuk
mucuk
mucukk
Melikecim inşllh tatlım yeni yıl hepimize sağlık mutluk huzur getirir inş. Ve hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın
hayırlı akşamlar benim güzel fıstıklarımmmmmm
hg cnm benim nasılsın?yiyenim nasıl
aminnn tatlım benimm inşallah sizede hayırlı evlatlar nasip eder yüce rabbimmmm
iyidir inşallah tatlım benim inanki bende pimpiriklendim yine en son bi hafta önce görmüştüm artık pazartesiye kadar beklicem elimi koyuyom pıt pıt duyarmıyım diye ama ne bilim anlamıom eşim bagırsak hareketindir o senin diyo bu defada moralim bozuluyo iyice rabbime emanetiz kusum o korusun inşallahhh bizi hepimiziii
bende iyi olmaya calışıom kuzum midem bulanıyoo yaa mutfaga giremiom eşim saolsun dısardan getiriyo bakalım gecer inşallahhh
naberseymoşum sanada kucak dolusu mucksssss
iyidir inşallah tatlım benim inanki bende pimpiriklendim yine en son bi hafta önce görmüştüm artık pazartesiye kadar beklicem elimi koyuyom pıt pıt duyarmıyım diye ama ne bilim anlamıom eşim bagırsak hareketindir o senin diyo bu defada moralim bozuluyo iyice rabbime emanetiz kusum o korusun inşallahhh bizi hepimiziii
çok saol hayatım
aminnn tatlım benim aminn cok saol canımsınnnhayırlsıyla cnm benim biraz daha geçsin büyüsün tekmeler seni rabbime emnetsiniz hayırlısıyla kucağına alırsın kuzunu
sağol tatlım iyiyim yemeklerimi yaptım oturuyorummm sennapıosun bakalım bakalım
cnm bnm aminnnnnnnn
bu arada bende pıt pıt bişiyler hissediyordum doktoruma sordum
daha hissedemessin
o bağırsak hareketlerin dedi
üzüldüm yaneee
ne güsel bebişim hayali kuruyordum
bende iyi olmaya calışıom kuzum midem bulanıyoo yaa mutfaga giremiom eşim saolsun dısardan getiriyo bakalım gecer inşallahhh
naberseymoşum sanada kucak dolusu mucksssss
aminnn tatlım benim aminn cok saol canımsınnn
öylemii demek eşim haklıymış kuzum napalım saglık olsunn napalım sekerrrr
sağol tatlım iyiyim yemeklerimi yaptım oturuyorummm sennapıosun bakalım bakalım
cnm bnm aminnnnnnnn
bu arada bende pıt pıt bişiyler hissediyordum doktoruma sordum
daha hissedemessin
o bağırsak hareketlerin dedi
üzüldüm yaneee
ne güsel bebişim hayali kuruyordum
olsuyn canım belli müddet sonra geçer mide bulantın inşllh sonra başlarsın yine güzel yemekler yapmaya:13::
canım yenisin daha normaldir yani belirgin olunca duyarsın moralini bozma boşuna annesi yarın bigün hep bana tekme atıyor rahat bırakmıyo dersin şikayet edersin tatlışı
günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?