2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

a.s canım aman iyi olda sen önemli degil.bende neolsun aynı canım görüşürüz kib öptüm

a.s canım aman iyi olda sen önemli degil.bende neolsun aynı canım görüşürüz kib öptüm

bende iyi olmaya calışıom kuzum midem bulanıyoo yaa mutfaga giremiom eşim saolsun dısardan getiriyo bakalım gecer inşallahhh

mucuk

mucuk

mucukk

naberseymoşum sanada kucak dolusu mucksssss

Melikecim inşllh tatlım yeni yıl hepimize sağlık mutluk huzur getirir inş. Ve hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın

aminnn tatlım benimm inşallah sizede hayırlı evlatlar nasip eder yüce rabbimmmm

hg cnm benim nasılsın?yiyenim nasıl

iyidir inşallah tatlım benim inanki bende pimpiriklendim yine en son bi hafta önce görmüştüm artık pazartesiye kadar beklicem elimi koyuyom pıt pıt duyarmıyım diye ama ne bilim anlamıom eşim bagırsak hareketindir o senin diyo bu defada moralim bozuluyo iyice rabbime emanetiz kusum o korusun inşallahhh bizi hepimiziii

hayırlsıyla cnm benim biraz daha geçsin büyüsün tekmeler seni rabbime emnetsiniz hayırlısıyla kucağına alırsın kuzunu

sağol tatlım iyiyim yemeklerimi yaptım oturuyorummm sen napıosun bakalım bakalım

cnm bnm aminnnnnnnn
bu arada bende pıt pıt bişiyler hissediyordum doktoruma sordum
daha hissedemessin
o bağırsak hareketlerin dedi
üzüldüm yaneee
ne güsel bebişim hayali kuruyordum

çok saol hayatım

hayırlsıyla cnm benim biraz daha geçsin büyüsün tekmeler seni rabbime emnetsiniz hayırlısıyla kucağına alırsın kuzunu
aminnn tatlım benim aminn cok saol canımsınnn

öylemii demek eşim haklıymış kuzum napalım saglık olsunn napalım sekerrrr

olsuyn canım belli müddet sonra geçer mide bulantın inşllh sonra başlarsın yine güzel yemekler yapmaya:13::

aminnn tatlım benim aminn cok saol canımsınnn

öylemii demek eşim haklıymış kuzum napalım saglık olsunn napalım sekerrrr

canım yenisin daha normaldir yani belirgin olunca duyarsın moralini bozma boşuna annesi yarın bigün hep bana tekme atıyor rahat bırakmıyo dersin şikayet edersin tatlışı

Allah sag salim kavuştursun bebişine canım.üzülme boşuna yarın bigünsende şikayert edersin bize rahat bırakmıyo beni diye :9 inşllh ogüzel duyguları bian önce yaşarsınız kib aeo

olsuyn canım belli müddet sonra geçer mide bulantın inşllh sonra başlarsın yine güzel yemekler yapmaya:13::

inşallah kuzusummm benim oyy yerim ben senüüü
canım yenisin daha normaldir yani belirgin olunca duyarsın moralini bozma boşuna annesi yarın bigün hep bana tekme atıyor rahat bırakmıyo dersin şikayet edersin tatlışı

evet yaa kusum yok bu defa da tekme atmıyo diye deliririm gariiiii

merhaba kızlaarrr,
bende 2009 ağustosta evlendim.
evlilikten beklediğimi çok bulamadım açıkçası, dün akşam da eşim moralimi bozdu.
keyfim yok hiç, dertleşmek isteyen varsa çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…