- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.001
merhaba kızlaarrr,
bende 2009 ağustosta evlendim.
evlilikten beklediğimi çok bulamadım açıkçası, dün akşam da eşim moralimi bozdu.
keyfim yok hiç, dertleşmek isteyen varsa çok mutlu olurum
iyidir inşallah tatlım benim inanki bende pimpiriklendim yine en son bi hafta önce görmüştüm artık pazartesiye kadar beklicem elimi koyuyom pıt pıt duyarmıyım diye ama ne bilim anlamıom eşim bagırsak hareketindir o senin diyo bu defada moralim bozuluyo iyice rabbime emanetiz kusum o korusun inşallahhh bizi hepimiziii
merhaba kızlaarrr,
evlilikten beklediğimi çok bulamadım açıkçası, dün akşam da eşim moralimi bozdu.
günaydın kızlar...
nasılsın baharcım?
aminnn tatlım benim aminn cok saol canımsınnn
öylemii demek eşim haklıymış kuzum napalım saglık olsunn napalım sekerrrr
Allah sag salim kavuştursun bebişine canım.üzülme boşuna yarın bigünsende şikayert edersin bize rahat bırakmıyo beni diye :9 inşllh ogüzel duyguları bian önce yaşarsınız kib aeo
günaydın sekerlerrrrrrrr
günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzeller
merhaba kızlaarrr,
günaydın kızlar nasılsınız?katrecim sende burdasın galiba napıyosun iyimisin canım?ya bugünlerde belim agrıyor kızlar ya özellikle sabahları olmassa doktora gidecegimsizdede böle oluyormu?bide şu çizelgeyi nasıl yaptınız?ben yapamadım bitürlü. tarif ederseniz sevinirim biraz evde işlerim var halledim gelirim yine öptüm hepinizi görüşürüz
aminnn tatlım benim aminn cok saol canımsınnn
öylemii demek eşim haklıymış kuzum napalım saglık olsunn napalım sekerrrr
Allah sag salim kavuştursun bebişine canım.üzülme boşuna yarın bigünsende şikayert edersin bize rahat bırakmıyo beni diye :9 inşllh ogüzel duyguları bian önce yaşarsınız kib aeo
günaydın sekerlerrrrrrrr
günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzeller
merhaba kızlaarrr,
günaydın canım iyiyim sen nasılsın? bel ağrım sık sık oluyor da bi dakika bebek mi var çizelge filan?? çizelge yapımı kolay sen soruma cevap ver ne iiçin yapcaksın evlilikle ilgili filansa yapmadım ama bakarız? şimdilik buradayım sonra kayınvalidemle gezmeye gitcem görüşürüz canm
of yaaaa noluyor bu siteye yazdım okadar ekranda çıkmadııı mesajlarım
şimdi tekrar alıntı yaptım yazdım
önceki yazdığımda çıkmış bu ne beeeee
hoşgeldin canım sefalar getiridn hayırdır inşallah kötü bi durum yoktur kuzu üzülme olurmu biz varız bak burda dinleriz seni kusummerhaba kızlaarrr,
inşallah kusum yaaaaaoy kuzum kıyamam bi an önce hareketlenselerde bizde rahatlasak.
sanada kuzusummmgünaydın şekerim
kuzuuu adetin yakınmı ben hamile olmadan belim ve gögsüm acayip agrımıstı inşallah bebişin habercisidir kusummmgünaydın kızlar nasılsınız?katrecim sende burdasın galiba napıyosun iyimisin canım?ya bugünlerde belim agrıyor kızlar ya özellikle sabahları olmassa doktora gidecegimsizdede böle oluyormu?bide şu çizelgeyi nasıl yaptınız?ben yapamadım bitürlü. tarif ederseniz sevinirim biraz evde işlerim var halledim gelirim yine öptüm hepinizi görüşürüz
evt cnm bnm sağlık olsun nasılsa atıcekler birkaç ay sonra
göbimisde
dimi cnm doğru diyorsun valla
allah sanada nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah tatlım....
günaydın cnm bnmmmmmmmmmmmmmm
günaydın cnm bnm iiiiiiii
senden naberrrrrrrrrrrrrrr
hşg. cnm aramıza hayrolaa
umarım ufak bir problemdir :18:
evt cnm bnm doğruuu
evt cnm haklısın rabbim kısa zamanda
hayırlısıyla sanada versinnn
günaydın tadlummmmmmmmmmm
iii cnm günaydın senden nbrrrrrrrrrrrr
hşg. cnm umarım ufak bir sorundur:18:
günaydın şeymacım nasılsın olsun sıkma canını oluyo bazen kib öpüyorum seni
hoşgeldin canım sefalar getiridn hayırdır inşallah kötü bi durum yoktur kuzu üzülme olurmu biz varız bak burda dinleriz seni kusum
inşallah kusum yaaaaa
sanada kuzusummm
kuzuuu adetin yakınmı ben hamile olmadan belim ve gögsüm acayip agrımıstı inşallah bebişin habercisidir kusummm
slm kusum naber nasılsınnn
günaydın cnmcımmmmmmm
iii senden naberrrrrrr
a.slm cnm bnmmmmmm
ii valla evde pinoklamaya devam nolsun
senden nbr:2::95:
hoşgeldin canım sefalar getiridn hayırdır inşallah kötü bi durum yoktur kuzu üzülme olurmu biz varız bak burda dinleriz seni kusum
inşallah kusum yaaaaa
sanada kuzusummm
kuzuuu adetin yakınmı ben hamile olmadan belim ve gögsüm acayip agrımıstı inşallah bebişin habercisidir kusummm
slm kusum naber nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?