2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hoşgeldin canım aramıza Allah mutlu etsin bende 2009 kasım geliniyim bebek yok bende.şuan çalışmyorum bende ama çalışmayı düşünüyorum umarım güzel vakit geçirirsin burda kib iyigeceler

Son düzenleme:
hoşgeldin canım aramıza Allah mutlu etsin bende 2009 kasım geliniyim bebek yok bende.şuan çalışmyorum bende ama çalışmayı düşünüyorum umarım güzel vakit geçirirsin burda kib iyigeceler
hoşbuldum canım :) insallah guzel vakıtler gecırırız burda benide yenı evlenen arkadaslarım sıkıstırıyo hadi yapta sıra bıze gelsın gibilerine :)) dedım ben sıra verdım size biz daha dusunmuoruz canım bende calısmayı ıstedım ama eşım tutturdu memurluk olmassa olmaz sankı çok kolay memur olmak neyse kaldık bölee evde oyuzden..gerci şimdi memurlukta istemıyor ,işten eve gelınce kapımı sen ac yeter bana dıyor.. -zaten eve geldıgınde ben ''hoşgeldın Aşkım''demezsem yemek bile yemez ac acına uyur- kıyamammm..
iyi geceler dilerim..
görüşmek üzere

merhaba kızlar.benilm şöyle oldu.2009 temmuzda evlendim 2010 temmuzda kızım dünyaya geldi.ben evlendimizden beri kocamın burnundan getirdim.yok hamileik psikoloji yok lohusayım.şimdide kızımıız huysuz bunalıyorum diyorum.Allahtan kocam sabırlı.gerçi oda çok tembel sinirleniyorum:)) bizde böyle bol kavgalı ,ağlamalı (hamilelikten)bir yıl geçirdim :))

eheh sizin bebeğiniz olursa eşin depresyona girer ben sana söyliyim Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.

hoşgeldin canım oy kızını seviyim :) Allah hayırlı bi ömür versin sen baya erkencisin biz daha yeni o telaşlardayız, artık yol gösterirsin hepimize

evet canım ben erken davrandım.eşimin askerliği var.o askerden gelmeden istmeiyordum ama içten içede istiyordum.çok şeker bir kızım var.yaşım 25 de evlendim 26 da anne oldum.aslında erkende sayılmazda geç evlendik..sende hamilesin.ALlah hayırlı doğumlar nasip etsin.evet yardımcı olurum tabiki :)) şimdi anne oldum ya.herkez bana diyodu şöle yap böle yap.bende elime şöle tecrübesiz bir anne geçsede bende şöle yap böle yap diye nutuklar atsam diyordum şaka tabiki canım.ama elimdne geldigince yardımcı olurum.ben bu forumdakiler sayesinde bir çok şey öğrendim.temmuz anneleri topiğimiz var.sende katılırsın hangi ay annesiysen gerçekden hamilelikden bebeklerimizin büyüme aşamasına kadar ne yedirdik ne iyi geldi hep konuşuruz bilgilerimizi paylaşırız

link verirsen gelirim canım benimde temmuza denk geliyor

çok sevinirim bende forumdan çok şey öğrendim öğreniyorum paylaşma devam ay bizde böyle olsak tecrübeli anne filan o kadar sabırsızlanıyorum ki.

link verirsen gelirim canım benimde temmuza denk geliyor

çok sevinirim bende forumdan çok şey öğrendim öğreniyorum paylaşma devam ay bizde böyle olsak tecrübeli anne filan o kadar sabırsızlanıyorum ki.

canım sana özelden msj attım.eminim çok iyi vakit geçirirceksin.sormak istedin bişi olursa yardımcı olurum.sana 2011 temmuz annelerinin linkini verdim.ben 2010 temmuz annesiyim.ordaki kızlarda çok şekerler.artık paylaşırsınız bugün keseyi gördük bebegim kalp atışları falan :)) süpr oluyor

hoşgeldin tatlım sefalar getirdin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh

canım hayırlısı olsun iyi dileklerin için teşk ederim ama ben sanmıyorum bebiş oldugunu inşllh hayırlısıyla zmanı gelince olsun.sen neler yaptın bebişin nasıl?görüşğrüz canımcım
çok soal tatlım benim iyiyim çok şükür sen ne yaptın kusum hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

slm seker naber nasılsın kuzumm

hoşgeldin canım sefalar getirdin allah bagışlasın kuzucunu inşallahhh

Merhaba canım tekrardan eşin istemiyorsa sorun etme kendine bu zamandada iş bulmak okadar kolay degil her iştede zaten çalışılmaz hakkımızda hayırlısı olsun Allah mutlulugunuzu daim etsi canım

tamam tatlım sağol...

kızlar iyi akşamlar neler yapıyosunuz bakim? bende süslendim kocişi bekliyorum :108:

hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin bebişinide Allah bagışlasın canım

tamam tatlım sağol...

kızlar iyi akşamlar neler yapıyosunuz bakim? bende süslendim kocişi bekliyorum :108:

iyiakşamlar katrecim teşkler bende kuförden geldim kaş agda iişlerisüslü hanım nereye bakim gezmeyemiiyi ediyosrun canım gezmeye gidiyoranız iyi gezmeler

iyiakşamlar katrecim teşkler bende kuförden geldim kaş agda iişlerisüslü hanım nereye bakim gezmeyemiiyi ediyosrun canım gezmeye gidiyoranız iyi gezmeler

yok şeker bugün kurtlar vadisi günü benimkini kessen evden çıkmaz :)) bende bugün kaş ve ağda işlerimi hallettim dedim bi de süsleniyim kocişime :) vadi mi ben mi uleyn dicem :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…