- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.021
günaydın cnmcımmmmmmm
iii senden naberrrrrrr
a.slm cnm bnmmmmmm
ii valla evde pinoklamaya devam nolsun
senden nbr:2::95:
merhaba :)
bende 2009 eylul gelınıyım
basha bı sehre gelın geldım,ilk 2ay cok canım sıkıldı arkadas edınemedım calısmıyorum keza evlenmeden öncede calısmıyorsum ama ailem cevrem arkadaslarım yetıyordu :) halkegıtım kurslarını kacırdıgım için giremedim evdeydım yavas yavas esımın çalıstıgı işyerındekılerin eşleriyle arkadas oldum.bu yıl kursa yazıldım ebru ve ingilizce krusuna gidiyorum..belki ocaktan sonra almanca kursunada yazlırım henuz karar veremedım aynı zamanda aöf 4.sınıftan 4dersım kaldı onada calısıyorum bi yandan insallah bitecek bu okul :) el işi yapem dedim ama anlamıyorum bu arada evlendıgımde 68idim şimdi 74 oldum veremedım ama yaptıgım egzersizle vucudum sıkılastı en azından -herkes kılo verdım sanıyor-
maddi acıdan 2sene sonra dusunuyoruz bebiş..
ben kendımı tanıttım sizleride tanımak isterım..
hoşgeldin canım aramıza Allah mutlu etsin bende 2009 kasım geliniyim bebek yok bende.şuan çalışmyorum bende ama çalışmayı düşünüyorum umarım güzel vakit geçirirsin burda kib iyigeceler
hoşbuldum canım :) insallah guzel vakıtler gecırırız burda benide yenı evlenen arkadaslarım sıkıstırıyo hadi yapta sıra bıze gelsın gibilerine :)) dedım ben sıra verdım size biz daha dusunmuoruz canım bende calısmayı ıstedım ama eşım tutturdu memurluk olmassa olmaz sankı çok kolay memur olmak neyse kaldık bölee evde oyuzden..gerci şimdi memurlukta istemıyor ,işten eve gelınce kapımı sen ac yeter bana dıyor.. -zaten eve geldıgınde ben ''hoşgeldın Aşkım''demezsem yemek bile yemez ac acına uyur- kıyamammm..
iyi geceler dilerim..görüşmek üzere
merhaba kızlar.benilm şöyle oldu.2009 temmuzda evlendim 2010 temmuzda kızım dünyaya geldi.ben evlendimizden beri kocamın burnundan getirdim.yok hamileik psikoloji yok lohusayım.şimdide kızımıız huysuz bunalıyorum diyorum.Allahtan kocam sabırlı.gerçi oda çok tembel sinirleniyorum:)) bizde böyle bol kavgalı ,ağlamalı (hamilelikten)bir yıl geçirdim :))
evet canım ben erken davrandım.eşimin askerliği var.o askerden gelmeden istmeiyordum ama içten içede istiyordum.çok şeker bir kızım var.yaşım 25 de evlendim 26 da anne oldum.aslında erkende sayılmazda geç evlendik..sende hamilesin.ALlah hayırlı doğumlar nasip etsin.evet yardımcı olurum tabiki :)) şimdi anne oldum ya.herkez bana diyodu şöle yap böle yap.bende elime şöle tecrübesiz bir anne geçsede bende şöle yap böle yap diye nutuklar atsam diyordumşaka tabiki canım.ama elimdne geldigince yardımcı olurum.ben bu forumdakiler sayesinde bir çok şey öğrendim.temmuz anneleri topiğimiz var.sende katılırsın hangi ay annesiysen gerçekden hamilelikden bebeklerimizin büyüme aşamasına kadar ne yedirdik ne iyi geldi hep konuşuruz bilgilerimizi paylaşırız
link verirsen gelirim canım benimde temmuza denk geliyor
çok sevinirim bende forumdan çok şey öğrendim öğreniyorum paylaşma devamay bizde böyle olsak tecrübeli anne filan o kadar sabırsızlanıyorum ki.
merhaba :)
bende 2009 eylul gelınıyım
basha bı sehre gelın geldım,ilk 2ay cok canım sıkıldı arkadas edınemedım calısmıyorum keza evlenmeden öncede calısmıyorsum ama ailem cevrem arkadaslarım yetıyordu :) halkegıtım kurslarını kacırdıgım için giremedim evdeydım yavas yavas esımın çalıstıgı işyerındekılerin eşleriyle arkadas oldum.bu yıl kursa yazıldım ebru ve ingilizce krusuna gidiyorum..belki ocaktan sonra almanca kursunada yazlırım henuz karar veremedım aynı zamanda aöf 4.sınıftan 4dersım kaldı onada calısıyorum bi yandan insallah bitecek bu okul :) el işi yapem dedim ama anlamıyorum bu arada evlendıgımde 68idim şimdi 74 oldum veremedım ama yaptıgım egzersizle vucudum sıkılastı en azından -herkes kılo verdım sanıyor-
maddi acıdan 2sene sonra dusunuyoruz bebiş..
ben kendımı tanıttım sizleride tanımak isterım..
çok soal tatlım benim iyiyim çok şükür sen ne yaptın kusum hakkında hayırlısı olsun inşallahhhcanım hayırlısı olsun iyi dileklerin için teşk ederim ama ben sanmıyorum bebiş oldugunu inşllh hayırlısıyla zmanı gelince olsun.sen neler yaptın bebişin nasıl?görüşğrüz canımcım
iyi geceler kasvetli hoşgeldin aramıza.
kızlar nabersiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
şu başlığa bi de bebeğinize bakın bakim doğru çıkcakmı sonradan öğrendiğimizde :) verilen ultrason fotosuna direk bakınca bebek ne tarafta ona bakınbide cinsiyeti belli olan hamişler bi baksın :)
merhaba kızlar.benilm şöyle oldu.2009 temmuzda evlendim 2010 temmuzda kızım dünyaya geldi.ben evlendimizden beri kocamın burnundan getirdim.yok hamileik psikoloji yok lohusayım.şimdide kızımıız huysuz bunalıyorum diyorum.Allahtan kocam sabırlı.gerçi oda çok tembel sinirleniyorum:)) bizde böyle bol kavgalı ,ağlamalı (hamilelikten)bir yıl geçirdim :))
Merhaba canım tekrardan eşin istemiyorsa sorun etme kendine bu zamandada iş bulmak okadar kolay degil her iştede zaten çalışılmaz hakkımızda hayırlısı olsun Allah mutlulugunuzu daim etsi canımhoşbuldum canım :) insallah guzel vakıtler gecırırız burda benide yenı evlenen arkadaslarım sıkıstırıyo hadi yapta sıra bıze gelsın gibilerine :)) dedım ben sıra verdım size biz daha dusunmuoruz canım bende calısmayı ıstedım ama eşım tutturdu memurluk olmassa olmaz sankı çok kolay memur olmak neyse kaldık bölee evde oyuzden..gerci şimdi memurlukta istemıyor ,işten eve gelınce kapımı sen ac yeter bana dıyor.. -zaten eve geldıgınde ben ''hoşgeldın Aşkım''demezsem yemek bile yemez ac acına uyur- kıyamammm..
iyi geceler dilerim..görüşmek üzere
hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrr
canım sana özelden msj attım.eminim çok iyi vakit geçirirceksin.sormak istedin bişi olursa yardımcı olurum.sana 2011 temmuz annelerinin linkini verdim.ben 2010 temmuz annesiyim.ordaki kızlarda çok şekerler.artık paylaşırsınız bugün keseyi gördük bebegim kalp atışları falan :)) süpr oluyor
tamam tatlım sağol...
kızlar iyi akşamlar neler yapıyosunuz bakim? bende süslendim kocişi bekliyorum :108:
iyiakşamlar katrecim teşkler bende kuförden geldim kaş agda iişlerisüslü hanım nereye bakim gezmeyemi iyi ediyosrun canım gezmeye gidiyoranız iyi gezmeler
hayırlı akşamlar canım nasılsın melikecim?
tamam tatlım sağol...
kızlar iyi akşamlar neler yapıyosunuz bakim? bende süslendim kocişi bekliyorum :108:
yok şeker bugün kurtlar vadisi günü benimkini kessen evden çıkmaz :)) bende bugün kaş ve ağda işlerimi hallettim dedim bi de süsleniyim kocişime :) vadi mi ben mi uleyn dicem :82:
çok tesekkürler fıstıgım naber nasılsınnnn
iyidir canım cok sükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?