2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

meloşum ben geldim şekerim...
benim gibi bi arkadaş gördüm.
aynı şeyleri yaşıyoz valla
allah yardımcımız olsun

ilk okuyunca sen geldin vallla kusumm anam dedim aynı bizim kıss gibi anlatıyo laf sokuyo felan deyince aman rabbim onlara akıl fikir versin el kızı el oğlu diolar oda senin kızın oğlun oluyo kapına gelince aynı sekilde kendi kızlarına davranılsa öle yapmazlarda allah bi yerden cıkarır diye düşünüom kusumm

Rabbim mutlaka çıkaracaktır kuzum...
kendi kızlarıda var...
ben bişey demiyorum artık
Hepsini Allaha havalle ettim..
Rabbim büyüktür..

canım benim keşke herkez senin gibi düşünse melek arkdaşım benim senin adınada ben üzüldüm ama kayınvadenin iyi çıkması iyi olmuş canım benim Allah inşllh bir ömür boyu mutlu mesut etsin ailenle biarda ol inşllh iyi omuş uzakta olman yakında olamndan çok çok iyidir melikem Allah bozmasın canım benim

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

melike_ecesuu bahar27+ jelibon88 Katreee+ LayLayLooM+ Su-Perisi+

hadiii sekerlerrrrrr buyrun sohbete yeni yılın ilk günleri nasıl geciyor bakalımmmm
napalım canım 2011 ilk günleirnden beri.2010 temmuz anneleri,2009 gelinleri,muhteşem yüzyıl dizisinin bölümü arasında mekik dokuyorum :)) he bide 2010 temmuz anneleri hediye topimiz var.bide kilo topiğimiz

canım inşş olur ya.ben çok isterim .yazın gelirseniz istanbula benim eşim çok anlayışlıdır , hemde uyum sağlar hemen görüşürüm canım baban için ALlah sabır verisn mekanı cennet olsun.rabbim günahlarını affetsin.çok severim babamı.baba gibi deil sıkıtımı anlatabilirim ona.zaten erken yaşda baba olmuş garibim aramızda 19 yaş falan var :))doyamadı gençliğine,askerden ziyarete gitmişim babamı .hatırlamıyorum ayrı..iyidir aramız.

canım benim Allah seninde yardımcın olsun inşll beni çok iyi anlıyosundur bundan sonra öle yapmak zorunda bırakıcaklar beni herşeyin bi sırası var Allah büyüktür seninkide inşllh düzelir ama huylarından geçmnez bunlar sanmıuyorum ozaman dedign gibi mesafe koymak şart oldu ben zaten mesafeliydimde haftada bidefa bile gitsem yine aynı asık surat bana masus yapıyo öle başkası gelse gayet iyi.oyüzden bende git micem sanırım artık sagol canım benim destek oldugun için inşllh sende iyi huzurlu olursun

inş canım inş...
ama bunlar huylarından vazgeçmezler.
kayınbabı kimseyi beğenmez zaten kendinden başka...
hadi ben kötüyüm diğer gelinlerdemi kötü...
hiçbirisimi iyi değil...
bunları kimse memnun edemez valla...
ben her lafı yedim yine iyi davrandım..
evde herkes bana cephe almış..
hepsi ban laf sokma derdinde..
nasıl gideyim şimdi ben o eve...
eşimde olmucak yanımda..
kalırsam tek kalacam bide...offffffff

kendi kızlarıda var...
Rabbim büyüktür..

aynen kusummm bunda cok haklısın bakkk rabbim görsün ona haval edin

aynen canımın içiii yok allah var 3 yıldır gelinleriyim zaten eşimler 3 erkekti eltimin arası limoni işte eşim hep anlatırdı biz sevgiliyken hatta eltim bacısını yapacak olmus eşim polis ya ayy bide güzellikleri ne olsa huyları yokta zoruma gitmez eşimde ailesine cok düşkündür öle yengesi kötü ya alırmı hiç bacısını sonracıma ben dedim eşime ailenin kızı yokmus ben onların gelinleri olmam kzıları olurum bunuda kayınbama kayınvalidem duymus cok mutlu olmuslar ilk andan beri kızım kızım diye yere yurda koymazlar saolsunlar ama eltimin yanında fazla bana konusmuyolar ortalıgı karısıtırır kıskanır da eşiyle huzursuzluk cıkarır diye cekiniyolar amann diom ben eşimle mutlumuyum banane diom bacım elin on keçisinden beş keçisinden vallaaa gelecegimi düşünüyom herkes biz gibi iyi niyetli deil dostumm

Son düzenleme:
kendi kızlarıda var...
Rabbim büyüktür..

evet canım Rabbim büyük.Benim eşimin annesinin kızı yok eşim 2 erkek kardeşler oyüzden anlamaz o merhametten kız annesi olsa belki bukadar olmazdı ama huy işte böyle huylar olmaz olsun

maşallah kuzumm beyaa gezicek yerlerin varmış seninde

canım öyle 2010 temmuz anneleri ilk göz agrım burda.kız başka yerlere yazıyorum ama sonradan bulamıyorum nereye yazdımıP

kızlar herkeze iyi geceler.kızım uyuud bende hemen yatım.mucukss

evet canım Rabbim büyük.Benim eşimin annesinin kızı yok eşim 2 erkek kardeşler oyüzden anlamaz o merhametten kız annesi olsa belki bukadar olmazdı ama huy işte böyle huylar olmaz olsun

yok canım kız annesi erkek annesi farketmıyo valla...
kaynanamın 2 tane kızı var...
elinden geleni ardına koymuyo ama...
yapacağını yine yapıyo...

canım benim inşllh görüşürüz.sizde buyurun gelin bekleriz benimde eşim anlayışlıdır.Amin canım dostlar sagolsun Allah senin ailenede sizlerede uzun ömürler versin

evet canımm gercekten kızları olmayan kayınvalideler hiç halden anlamıyo gibi geliyo banadaaaa

canım öyle 2010 temmuz anneleri ilk göz agrım burda.kız başka yerlere yazıyorum ama sonradan bulamıyorum nereye yazdımıP

kızlar herkeze iyi geceler.kızım uyuud bende hemen yatım.mucukss

iyigeceler canım benim ok teşk ederm benle yazıştın destek oldun.Allaha emanet ol iyiuykular kızınıda senide öpüyorum:79:

yok canım kız annesi erkek annesi farketmıyo valla...
kaynanamın 2 tane kızı var...
elinden geleni ardına koymuyo ama...
yapacağını yine yapıyo...

haklısın doğuştan sinsi doğuyorlar demekkiSenin ailen yakınlarmı sana benim ailemde kızkardeşim olmuş olsaydı yada annem gelebilseydi yanıma belki bukadar gariplik çekmezdim benAma Allahın bir sınavı işte işllh sonumuz iyi olur. sen neden gidiyorsun kalmaya ?hemde yanlız.ben eşim olmadan asla onlarda kalamam bence gidip kalma daha çok üzerler bu sefer madem böle bunlarda gitme ozaman sede bana dedigin gibi sende yüz verme kalman taraftarı degilim ben

canım kaynanamlarla annemler adanada.
ben malatyadayım...
15 tatilde annemlere gidecem.
onlarda orda oldukları için mecbur gidecem yanii.
ben gidip kalmazsam bi ton laf ederler valla...
kalsamda 1 gün kaldı deyip laf edecekler..
ayy bunlara ne yapsan yaranılmıyo valla.
bende hiç kalmak istemıyorum ama.
bu gittiğimde 1-2 gün kalacam.
bana aynı davranırlarsa kesinlikle bi daha gitmicem.
yani onların davranışına bağlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…