- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.321
meloşum ben geldim şekerim...
benim gibi bi arkadaş gördüm.
aynı şeyleri yaşıyoz valla
allah yardımcımız olsun
evet canım hepiniz çok sagolun iyiki varsınız inşllh dostlugumuz kardeşliğimiz daim olsun
ilk okuyunca sen geldin vallla kusumm anam dedim aynı bizim kıss gibi anlatıyo laf sokuyo felan deyince aman rabbim onlara akıl fikir versin el kızı el oğlu diolar oda senin kızın oğlun oluyo kapına gelince aynı sekilde kendi kızlarına davranılsa öle yapmazlarda allah bi yerden cıkarır diye düşünüom kusumm
sende saol kuzum benimmsenin o akan gözyaslarının hesabını kim varicek hem bak bebiş istiyosun moral cok önemli kuzum benim inanki bak bende eşimin ailesi sürekli bendeydi kayınbabam hastaydı ya yada polis kayınım gelirdi eltim zaten cok fesat birisidir ben kayınvalidemle çok ii anlaşıyom diyee sinir etmek için laf sokup dururdu bende senin gibi aglar üzülür degmeyecek insanlar için eşimle tartısırdım benimde evlenince adetlerim düzensizleşmişti bi görsen nasıl sterliydim onlara yakınken ama şimdi hepsinden uzagım telefonda konusurum eşimin aileisyle haftada bi kere okadar sevdigim deger verdigim insanalra zaten ya faceden yada telden bi şekilde ulaışıyorum gerisi ne halt ederse etsin diorum ve iyikide bizim tayinimiz çıkmışşş rabbime şükürler olsunki buraya geldik yaa sanki yeni evlenmiş gibi oldum vallaaaaa
napalım canım 2011 ilk günleirnden beri.2010 temmuz anneleri,2009 gelinleri,muhteşem yüzyıl dizisinin bölümü arasında mekik dokuyorum :)) he bide 2010 temmuz anneleri hediye topimiz var.bide kilo topiğimizToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
melike_ecesuu bahar27+ jelibon88 Katreee+ LayLayLooM+ Su-Perisi+
hadiii sekerlerrrrrr buyrun sohbete yeni yılın ilk günleri nasıl geciyor bakalımmmm
evet canım haklısın malesf bu dünyda kötüler iyileri üzüyor bişekilde huzursuz etmeyi seviyolar.Ama Allah birgün bunların hesabını sorcak kötülerden ben bunu ümit ediyorum hep.Keşke canım benim yakın olsaydık evet sen istanbuldasın degilmi?bende mudanyadayım.1.5 ssat sürüyo istanbul bakarsın görüşürüz birgün inşllh canım benim çok sagol Allah hpinizi eşizle çocuklarınızla mutlu etsin inşllhBaba deyince ben bi garip oluyorum canım ben babbmı 14 yaşımda kaybettim ve onun yoklugu çok acı bir olay Allah kimseye acı göstermesin babana sevgini hep belli et Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin
canım senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum..
kaynanam çok suratsız...
devamlı laf sokar bana..
3 yıllık evliyim hiçbi zaman saygıda kusur etmedim
ama o bana hep aynı oldu değişmedi..
şimdi 15 tatilde memlekete gidecem.
gittiğimde kalsammı diyorum.
sorduğum herkes kalma napcaksın sana onca şey yapanı diyor..
ben yine iyi niyetli davranıp gidecem 1-2 gün kalacam.
yine aynı davrnırlarsa bi daha kalmam kesinlikle
evine adım atmak bile istemıyorum.
eşim için gidiyorum.
önceden her zaman arar sorardım...
artık içimden gelmiyo aramak felan.çok soğudum
nefret ettim artık..
kendileri istedi böyle olmasını...
sende mesafeni koy canım..lafların altındada kalma
onlar laf sokup biz üzüleceğimize.
cevabını verelim onlar üzülsün artık..
yoksa bu gidişle çok eziliriz...
canım benim Allah seninde yardımcın olsun inşll beni çok iyi anlıyosundur bundan sonra öle yapmak zorunda bırakıcaklar beni herşeyin bi sırası var Allah büyüktür seninkide inşllh düzelir ama huylarından geçmnez bunlar sanmıuyorum ozaman dedign gibi mesafe koymak şart oldu ben zaten mesafeliydimde haftada bidefa bile gitsem yine aynı asık surat bana masus yapıyo öle başkası gelse gayet iyi.oyüzden bende git micem sanırım artık sagol canım benim destek oldugun için inşllh sende iyi huzurlu olursun
Rabbim mutlaka çıkaracaktır kuzum...
kendi kızlarıda var...
ben bişey demiyorum artık
Hepsini Allaha havalle ettim..
Rabbim büyüktür..
canım benim keşke herkez senin gibi düşünse melek arkdaşım benim senin adınada ben üzüldüm ama kayınvadenin iyi çıkması iyi olmuş canım benim Allah inşllh bir ömür boyu mutlu mesut etsin ailenle biarda ol inşllh iyi omuş uzakta olman yakında olamndan çok çok iyidir melikem Allah bozmasın canım benim
Rabbim mutlaka çıkaracaktır kuzum...
kendi kızlarıda var...
ben bişey demiyorum artık
Hepsini Allaha havalle ettim..
Rabbim büyüktür..
napalım canım 2011 ilk günleirnden beri.2010 temmuz anneleri,2009 gelinleri,muhteşem yüzyıl dizisinin bölümü arasında mekik dokuyorum :)) he bide 2010 temmuz anneleri hediye topimiz var.bide kilo topiğimiz
canım inşş olur ya.ben çok isterim .yazın gelirseniz istanbula benim eşim çok anlayışlıdır , hemde uyum sağlar hemen görüşürümcanım baban için ALlah sabır verisn mekanı cennet olsun.rabbim günahlarını affetsin.çok severim babamı.baba gibi deil sıkıtımı anlatabilirim ona.zaten erken yaşda baba olmuş garibim aramızda 19 yaş falan var :))doyamadı gençliğine,askerden ziyarete gitmişim babamı .hatırlamıyorum ayrı..iyidir aramız.
evet canım Rabbim büyük.Benim eşimin annesinin kızı yok eşim 2 erkek kardeşler oyüzden anlamaz o merhametten kız annesi olsa belki bukadar olmazdı ama huy işte böyle huylar olmaz olsun
napalım canım 2011 ilk günleirnden beri.2010 temmuz anneleri,2009 gelinleri,muhteşem yüzyıl dizisinin bölümü arasında mekik dokuyorum :)) he bide 2010 temmuz anneleri hediye topimiz var.bide kilo topiğimiz
canım inşş olur ya.ben çok isterim .yazın gelirseniz istanbula benim eşim çok anlayışlıdır , hemde uyum sağlar hemen görüşürümcanım baban için ALlah sabır verisn mekanı cennet olsun.rabbim günahlarını affetsin.çok severim babamı.baba gibi deil sıkıtımı anlatabilirim ona.zaten erken yaşda baba olmuş garibim aramızda 19 yaş falan var :))doyamadı gençliğine,askerden ziyarete gitmişim babamı .hatırlamıyorum ayrı..iyidir aramız.
evet canım Rabbim büyük.Benim eşimin annesinin kızı yok eşim 2 erkek kardeşler oyüzden anlamaz o merhametten kız annesi olsa belki bukadar olmazdı ama huy işte böyle huylar olmaz olsun
canım öyle 2010 temmuz anneleri ilk göz agrım burda.kız başka yerlere yazıyorum ama sonradan bulamıyorum nereye yazdımıP
kızlar herkeze iyi geceler.kızım uyuud bende hemen yatım.mucukss
canım öyle 2010 temmuz anneleri ilk göz agrım burda.kız başka yerlere yazıyorum ama sonradan bulamıyorum nereye yazdımıP
kızlar herkeze iyi geceler.kızım uyuud bende hemen yatım.mucukss
yok canım kız annesi erkek annesi farketmıyo valla...
kaynanamın 2 tane kızı var...
elinden geleni ardına koymuyo ama...
yapacağını yine yapıyo...
haklısın doğuştan sinsi doğuyorlar demekkiSenin ailen yakınlarmı sana benim ailemde kızkardeşim olmuş olsaydı yada annem gelebilseydi yanıma belki bukadar gariplik çekmezdim ben Ama Allahın bir sınavı işte işllh sonumuz iyi olur. sen neden gidiyorsun kalmaya ?hemde yanlız.ben eşim olmadan asla onlarda kalamam bence gidip kalma daha çok üzerler bu sefer madem böle bunlarda gitme ozaman sede bana dedigin gibi sende yüz verme kalman taraftarı degilim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?