2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlarrr bu arada superisiyle biz cok yakın arkadasızzz görüşüyoruzzz bacımmm benim ben buna konusurken yok bacımm diyom kızıda alışmış beni her gördügünde bacımmm diyooo

kızlarrr bu arada superisiyle biz cok yakın arkadasızzz görüşüyoruzzz bacımmm benim ben buna konusurken yok bacımm diyom kızıda alışmış beni her gördügünde bacımmm diyooo

he valla çok güldüm kıss ona...
sana bacıııım deyip durdu...
hele diğer dediğini düşünmek bile istemıyom...
seni gördüğünde coşuyo benim cadı...

maşllh negüzel Allah bozmasınkızınıda Allah bagışlasın su perisi negüzel yakınmışsınız keşke benimde böle gerçek candan arkadaşım olsaydı yaşadıgım yerde. Allah büyük oda olur inşllh. iyiki siz varsınız burda

niye canım kansızlıkmı var pekmez iç melike.evin kombilimi sobamı?kalın giyin canım.hamileliktendir degilmi?

kan sayım iyi demiştin ormalde kansızım kuzum da doktor ilk hamile kaldıgım günlerde test istemiştide kuzum bide ben sıcak memleket cocuguyum ya alışkın deilim adana kıs olmazki hep ılık gecer yazında sıcak alışamıcam ben evde merkezi sistemle ısınıyı güya ama söndürüyolar belli bi saatten sonra bide kapılar felan pimapen deil ya kusum soguk giriyo içeriyeee

Son düzenleme:
o gün hiç öle demiyodun amaaa yok kusum sizde de çok üsüdüm göremdin mi :18: yeni yıla bile beraber girdik gerci senle olunca zaman nasıl geciyo bilmiom kusum iyiki varsın canım arkadasım benimm

ne bilem bacım aklıma gelmedi valla...
neyse bi daha üşürsen ısıtırım bebişim..
sende iyiki varsın bacım benim...
seni sefiyom...

he valla çok güldüm kıss ona...
sana bacıııım deyip durdu...
hele diğer dediğini düşünmek bile istemıyom...
seni gördüğünde coşuyo benim cadı...

ama varyaaa maşallah diom kıss bdie cilveli sen o ara mutfaga gitmiştin yaa eşim bunu aldı kucagına bana bakıyo bişi diyoo sonra ayıp ayıp diyo ama varya gülmekten yıkıldık bugünde aklımıza geldi koptuk cadııı yaaaa yerim ben onu yerrrrr öldürüyo benii

Son düzenleme:

aminnn.evet canım 1.5 yaşında kızım var..
Allahım isteyen herkese versin inş..
kk sağolsun valla..
meloşumu tanımama o vesile oldu..
meloş olmasa kafayı yerdim burda...

hahahaha
ölürüm ben ona...

evet canım benimm bide hemşo olunca daha iyi anlaşıyoz çok şükür önemli olanda o kafa yapına uyması iyi ve kötü günde yanında olması kafamız nasıl eserse onu yapıyok geziyok birbirimize gidip geliyok alışverişe çıkıyok yemege gidiyok keşke sende olsaydın kuzusumm bizde kk da tanıştıkk

ne bilem bacım aklıma gelmedi valla...
neyse bi daha üşürsen ısıtırım bebişim..
sende iyiki varsın bacım benim...
seni sefiyom...

bende seni sefiyoyum canım bacım benimm sen tatile gidince napıcam diodum gezmeden geri kalırmıyım allahtan annemle kızkardesim geliceklerr

Son düzenleme:

ay canım benim kıyamam evet Adananın havas oldukça sıcak oralar farklıdır tabiki sende iyi kalın giyin ozaman canım.dikkat et kendine

bende seni sefiyoyum canım bacım benimm sen tatile gidince napıcam diodum gezmeden geri kalırmıyım allahtan annemle kızkardesim geliceklerr

he bacım annenler gelecek ne güzel...,
kıss bende kara kara düşünüyodum meloş giderse napacam diye...
Allahtan iptal ettiniz...

kızlar ben çıkıyorum çok teşk ederim hepinize destek oldugunuz için Allah hepimizin yuvasını mutlu şekilde sürdürsün inşllh kendinize iyi bakın görüşürüz iyigeceler öpüyorum hepinizi yarın eşim ailesiyle konuşmaya gidicek iş knusunda bi konuda sinir ettiler oda ben gibi doldu yarın hepsini sölicem dedi dua edin kızlar bizim için grüşürüz Allaha emanet olun:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…