- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.361
kızlar ben çıkıyorum çok teşk ederim hepinize destek oldugunuz için Allah hepimizin yuvasını mutlu şekilde sürdürsün inşllh kendinize iyi bakın görüşürüz iyigeceler öpüyorum hepinizi yarın eşim ailesiyle konuşmaya gidicek iş knusunda bi konuda sinir ettiler oda ben gibi doldu yarın hepsini sölicem dedi dua edin kızlar bizim için grüşürüz Allaha emanet olun:79:
evet canım bende öle yapıom suanda kafama bere giydim desem inanırmısınız :94:
evet canım benimmbide hemşo olunca daha iyi anlaşıyoz çok şükür önemli olanda o kafa yapına uyması iyi ve kötü günde yanında olması kafamız nasıl eserse onu yapıyok geziyok birbirimize gidip geliyok alışverişe çıkıyok yemege gidiyok keşke sende olsaydın kuzusumm bizde kk da tanıştıkk
kızlar ben çıkıyorum çok teşk ederim hepinize destek oldugunuz için Allah hepimizin yuvasını mutlu şekilde sürdürsün inşllh kendinize iyi bakın görüşürüz iyigeceler öpüyorum hepinizi yarın eşim ailesiyle konuşmaya gidicek iş knusunda bi konuda sinir ettiler oda ben gibi doldu yarın hepsini sölicem dedi dua edin kızlar bizim için grüşürüz Allaha emanet olun:79:
yokk kıss ben gidem...
azcık kafa dağıtim...
üşüyorsan giy tabiki canımcıgım herşey saglıgın için bebişin için
Allah bozmasın canım.keşke olsaydık ama napalım gönüller bir olsun inşllh birgün kısmet olurda tnışırız öptüm iyigeceler:79:
bende kacıom kızlar kendinize cok ama cok ii bakın yarın görüşmek dilegiyleee öpüldünüzz canlarımmm
eda elefera hoşgeldiniz kızlar........
hoşgeldinnn bitanem benim seni aramızda görmek ne kadar güzel kuzummmm
tşk ederim canım benimmmmmm
kısss kaldıkmı başbaşa...
görüşürüz bacım...
iyi geceler.
Allah rahatlık versin...
hoşgeldinnn bitanem benim seni aramızda görmek ne kadar güzel kuzummmm
tşk ederim canım benimmmmmm
rica ederim kuzusummmmm
boşver canım önemli olan sen ve eşin onlar dış kapının dışmandalııı
Gunaydın Melıke ve herkese,
Esımın aılesı bılmıyor Melıke, bebek ıstedıgımızı.
Karar verdıgımızde, psıkolojık baskı yapılmaması ıcın (olmuyor mu? gıbı), kararımızı bıldırmedık onlara.
Buna ragmen yıne de duyuyorum bu sozlerı.
seni çok ii anlıyorum canım cünkü belli bi zamandan sonra aileler bekliyo ki evladından anne baba oluyorum lafını duymak için ama özel hayat diye bişi var tabi bunu anlamak için herkesin yolu en azından egitimden gecmişse yine o kadar baskıcı bi aile olmaz canım o yüzden herseyin en iyisini ve en hayırlısını yüce rabbim bilir inşalah tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder yüce rabbim
Allah razı olsun Melıkecıgım,
Elbette onlar da haklı kendınce.
Esım, aılesının ılk evlı oglu, zaten ıkıncısı cok kucuk henuz.
Annesı, muhtemelen hayatta ıken, oglunun baba oldugunu gormek ıstıyor.
Bızımde henuz ıstemedıgımızı bıldıklerı (sandıkları) ıcın, guya kendınce ıkna etmeye calısıyor bızı
Ama psıkolojımızı bozuyor haberı yok
Dılerım Rabbım, onlara da benım aılemede hayırlısı ıle bır torun nasıp eder.
güaydınnn ballı lokma melik ecesucum:)))
umarım iyisin?
bebişin tekme atıyor mu cnm:)
bu sabah gene dalgalı bir deniz gördüm Allah hayır etssin..
genelde dalgalı denizli rüyalarım çıkıyor bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?