2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ne demek canım her zaman dinleriz...
inş bi sorun çıkmaz...
iyi geceler tatlım.
Allah rahatlık versin..

Allah bozmasın canım.keşke olsaydık ama napalım gönüller bir olsun inşllh birgün kısmet olurda tnışırız öptüm iyigeceler:79:

tamam kuzuşummm hadi rahat uyu bu gece bak biz yanındayız senin her zamannn allah rahatlık versin ii geceler tatlı rüyalar kusummm

yokk kıss ben gidem...
azcık kafa dağıtim...

git tabi kusumm dagıt gel kafayıııı benim yerimede tabeee

üşüyorsan giy tabiki canımcıgım herşey saglıgın için bebişin için

evet canımm vallaa vücudum titriyo resmennn :18:

bende kacıom kızlar kendinize cok ama cok ii bakın yarın görüşmek dilegiyleee öpüldünüzz canlarımmm

boşver canım önemli olan sen ve eşin onlar dış kapının dışmandalııı

Gunaydın Melıke ve herkese,
Esımın aılesı bılmıyor Melıke, bebek ıstedıgımızı.
Karar verdıgımızde, psıkolojık baskı yapılmaması ıcın (olmuyor mu? gıbı), kararımızı bıldırmedık onlara.
Buna ragmen yıne de duyuyorum bu sozlerı.

Son düzenleme:

seni çok ii anlıyorum canım cünkü belli bi zamandan sonra aileler bekliyo ki evladından anne baba oluyorum lafını duymak için ama özel hayat diye bişi var tabi bunu anlamak için herkesin yolu en azından egitimden gecmişse yine o kadar baskıcı bi aile olmaz canım o yüzden herseyin en iyisini ve en hayırlısını yüce rabbim bilir inşalah tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder yüce rabbim

Allah razı olsun Melıkecıgım,
Elbette onlar da haklı kendınce.
Esım, aılesının ılk evlı oglu, zaten ıkıncısı cok kucuk henuz.
Annesı, muhtemelen hayatta ıken, oglunun baba oldugunu gormek ıstıyor.
Bızımde henuz ıstemedıgımızı bıldıklerı (sandıkları) ıcın, guya kendınce ıkna etmeye calısıyor bızı
Ama psıkolojımızı bozuyor haberı yok
Dılerım Rabbım, onlara da benım aılemede hayırlısı ıle bır torun nasıp eder.

güaydınnn ballı lokma melik ecesucum:)))
umarım iyisin?
bebişin tekme atıyor mu cnm:)
bu sabah gene dalgalı bir deniz gördüm Allah hayır etssin..
genelde dalgalı denizli rüyalarım çıkıyor bnm

amin canım aminn muhtemelen senin söledigin gibi inşallah tez zamanda gelir bebişin

güaydınnn ballı lokma melik ecesucum:)))
umarım iyisin?
bebişin tekme atıyor mu cnm:)
bu sabah gene dalgalı bir deniz gördüm Allah hayır etssin..
genelde dalgalı denizli rüyalarım çıkıyor bnm

günaydın tatlışımmmmm
naber nasılsın kuzusum valla tam tersi hiç sesi sedası yok bende onu düşünüyodum neden hala kıpırdamıyo bu diyeee hiç anasına cekmicek sanırımm
çok uslu olucak babası gibi
sen napıyon nasılsın bitanem benim hayırlı ola inşallahhhh

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben yine aynıyımeşimle morali bozuk şekilde oturuyoruz.içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.sabah babasını aradı babbası telefonda eşime hakaret etti komşularını kayırdı oglunu attı nasıl bir baba insan çevresindeki hain insan için öz evaldını atarmı çok doluyum agladım aglıcam hep o cadıloz kaynanamın fişeklemelri o üzerimize getiriyo kayınbabamı.ben haksızlıga gelemeyen biriyim napim açım okadına agzıma geleni söyleyimmi hep onun sinsiliklerinden biz böle olduk çünkü .yoksa seslenme konuşmamı dersiniz çok sinirliyim ama karşımda olsa onu parçalarım odereceyim şuan çünkü yetim bir insana yükleniyo benim babbam yok ya herşyi yapmaya çalışıyo bende anneme huzurum kaçmasın diye b işey demedim.fikir vrin konuşimmi o cadılozla?eşim konuşma diyo ama benim içim içimi yiyor

merhaba 2009 gelinleri ne kadar çok konuşmusunuz ben kaçırıdm yine muhabbeti üzüldüm

laylayloom su-perisi julia kurdelam elefera daha ne kadar yeni arkadaş varsa

hepiniz hoşgeldiniz

seyma çok sevindim bebeğin durumu çok iyimiş hadi inş cinsiyeti bir öğreniriz

bahar27 cnm çok üzüldüm senin için öle insanlara ne yapsan yaranamazsın biraz daha sabret cnm
yeri gelince konusursun şimdi gidip birsey diyemezsin kendinide ezdirme söylenmesi gereken yerde söle cnm yoksa sen çok üzülürsün içinde kalmasın ama tatlı dille anlatmaya çalış

melikeciğim sen nasılsın cnm biraz iyileştin mi cnm

laylayloom çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın bahtı güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…