2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hiçç konusma derim kuzumm kendi aklı basına gelsin yaptıgından utansın bu yerin bide altı var kimse bu dünyaya direk deil elbetteki herseyin bi hesabı ve zamanı var rabbime haval et yine elimizden tutun dicekleri yine siz olun eşinle inşalahhhh

melikecim nerdesin gülüm.

burdayım bitanem benimm eşim evdeydi ya giremedim şimdi biraz bakımda cıkım dedim kusum naber nasılsınnn

evet canım cok sükür yinede mksürügüm felan oluyo bide bugün nedense basım dönüyo sanırım üşüttüm sen napıyon nasılsın kuzumm nerdesin hiç görüşemiyoz iyisin inşallah tatlım benimm

iyiyim güseliim pazartesi sendorumunu atlattım gibi
rüyam hayrolsun inşallah:)
valla annesine çekse keşke kesin çeker zaten
sıcak cana yakın kibar ve seviyeli

allah razı olsun bitanem benimm inşallahhh kuzumm superimin kızı aynı babası yaa bu kadarmı benzer bi kız babasına o yüzden benim pek ümidim yok bende diom eşime benzer heralde saglıklı olsun eli ayagı düz olsun rabim güzel kaderler yazsın inşallah diom babasıda süper bi insandır oda saolsun bana hep sunu der güzelligi sana ceksin huyu bana ceksin cekecekse rabbim inşallah senin o güzel gönlüne göre hayırlı bir evlat yollar canımın içii inşallah senden alırız bu güzel haberi bidahaaa

Son düzenleme:

çok sagol kuzum benim Allah razı olsun evt düşündümde gidersem onu sevindirmiş olurum üzüldümü görür çünkü.oyüzden gitmicem bölesi daha iyi.sen nasılsın canım umarım iyisindir özletme kendini kib görüşürüz

dogru canımcıgım haklısın ben bianlık çok sinirliydim sabah böle gitmeyerek onun canını daha çok yakacagımı anladım gidip üzüntülümü halimi gösterirsem ona sevinir çok sagol melikem.sen nasıl oldun iyimisin biraz daha kendine bebişine iyi bak canım görüşürüz öpüyorum seni iyigecelr

çok soal kusum bende iyiyim cok sükür sen napıyon nasıl olsun kusum

iyiyim canımcım sen nasılsın,hamişsin demiiiiiiii bize çok dua et.bugün moral biraz düşük eltimle hastaneye gittim bidaha gitmicem(((

allah iyilik versin tatlım benimm ediyorum canım inanki her daim aklımdasınız cünkü bende gectim bu yoldan çok zor bişi yaa nolur moralini bozma canım herseyde varmış bi hayır inşallah hayırlısıyla gelir melekleriniz

sanada günaydınlarrrrr fıstığımm
iyi misiniz bakalım?

hoşgeldin kusummm iyiyiz cok sükür bitanem benim sen napıyon nasılsınnn

Yok canım, eşim askere gidicek onu beklicem o yüzden henüz düşünmüyoruz.

Senin evlilik tarihin ne tam olarak, bu arada Allah analı babalı büyütsün, doğum ne zaman

canım bende 5 temmuz 2009 da evlendim eylül 2009 da 5 haftalıkken düşük oldu sonra doktora gititm bişin yok dedigi halde okadar istememize ragmen tekrar hamile olamadım sonra tayinimiz cıktı sehir degiştirdik burda işinde bi numarabi doktor buldum eşimde varikosel ameliyatlıydı sonra oda ilaç aldı benimde yumrutam tembelmiş klomen kullandım ve cok sükür melegim suanda benimle suanda 3.ayın içindeyiz canım inşallah dogumum temmuz 15 de olucak darısıda isteyen herkese olsun inşallah dün esra erolde acıkladı oda hamileymiş sanırım benle aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…