- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.381
iyiyim güseliim pazartesi sendorumunu atlattım gibi
rüyam hayrolsun inşallah:)
valla annesine çekse keşke kesin çeker zaten
sıcak cana yakın kibar ve seviyeli
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben yine aynıyımeşimle morali bozuk şekilde oturuyoruz.içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.sabah babasını aradı babbası telefonda eşime hakaret etti komşularını kayırdı oglunu attı nasıl bir baba insan çevresindeki hain insan için öz evaldını atarmı çok doluyum agladım aglıcam hep o cadıloz kaynanamın fişeklemelri o üzerimize getiriyo kayınbabamı.ben haksızlıga gelemeyen biriyim napim açım okadına agzıma geleni söyleyimmi hep onun sinsiliklerinden biz böle olduk çünkü .yoksa seslenme konuşmamı dersiniz çok sinirliyim ama karşımda olsa onu parçalarım odereceyim şuan çünkü yetim bir insana yükleniyo benim babbam yok ya herşyi yapmaya çalışıyo bende anneme huzurum kaçmasın diye b işey demedim.fikir vrin konuşimmi o cadılozla?eşim konuşma diyo ama benim içim içimi yiyor
melikecim nerdesin gülüm.
merhaba 2009 gelinleri ne kadar çok konuşmusunuz ben kaçırıdm yine muhabbeti üzüldüm
laylayloom su-perisi julia kurdelam elefera daha ne kadar yeni arkadaş varsa
hepiniz hoşgeldiniz
seyma çok sevindim bebeğin durumu çok iyimiş hadi inş cinsiyeti bir öğreniriz
bahar27 cnm çok üzüldüm senin için öle insanlara ne yapsan yaranamazsın biraz daha sabret cnm
yeri gelince konusursun şimdi gidip birsey diyemezsin kendinide ezdirme söylenmesi gereken yerde söle cnm yoksa sen çok üzülürsün içinde kalmasın ama tatlı dille anlatmaya çalış
melikeciğim sen nasılsın cnm biraz iyileştin mi cnm
laylayloom çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın bahtı güzel olsun
iyiyim güseliim pazartesi sendorumunu atlattım gibi
rüyam hayrolsun inşallah:)
valla annesine çekse keşke kesin çeker zaten
sıcak cana yakın kibar ve seviyeli
merhaba 2009 gelinleri ne kadar çok konuşmusunuz ben kaçırıdm yine muhabbeti üzüldüm
laylayloom su-perisi julia kurdelam elefera daha ne kadar yeni arkadaş varsa
hepiniz hoşgeldiniz
seyma çok sevindim bebeğin durumu çok iyimiş hadi inş cinsiyeti bir öğreniriz
bahar27 cnm çok üzüldüm senin için öle insanlara ne yapsan yaranamazsın biraz daha sabret cnm
yeri gelince konusursun şimdi gidip birsey diyemezsin kendinide ezdirme söylenmesi gereken yerde söle cnm yoksa sen çok üzülürsün içinde kalmasın ama tatlı dille anlatmaya çalış
melikeciğim sen nasılsın cnm biraz iyileştin mi cnm
laylayloom çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın bahtı güzel olsun
hiçç konusma derim kuzumm kendi aklı basına gelsin yaptıgından utansın bu yerin bide altı var kimse bu dünyaya direk deil elbetteki herseyin bi hesabı ve zamanı var rabbime haval et yine elimizden tutun dicekleri yine siz olun eşinle inşalahhhh
burdayım bitanem benimm eşim evdeydi ya giremedim şimdi biraz bakımda cıkım dedim kusum naber nasılsınnn
evet canım cok sükür yinede mksürügüm felan oluyo bide bugün nedense basım dönüyo sanırım üşüttüm sen napıyon nasılsın kuzumm nerdesin hiç görüşemiyoz iyisin inşallah tatlım benimm
allah razı olsun bitanem benimm inşallahhh kuzumm superimin kızı aynı babası yaa bu kadarmı benzer bi kız babasına o yüzden benim pek ümidim yok bende diom eşime benzer heraldesaglıklı olsun eli ayagı düz olsun rabim güzel kaderler yazsın inşallah diom babasıda süper bi insandır oda saolsun bana hep sunu der güzelligi sana ceksin huyu bana ceksin cekecekse rabbim inşallah senin o güzel gönlüne göre hayırlı bir evlat yollar canımın içii inşallah senden alırız bu güzel haberi bidahaaa
dogru canımcıgım haklısın ben bianlık çok sinirliydim sabah böle gitmeyerek onun canını daha çok yakacagımı anladım gidip üzüntülümü halimi gösterirsem ona sevinir çok sagol melikem.sen nasıl oldun iyimisin biraz daha kendine bebişine iyi bak canım görüşürüz öpüyorum seni iyigecelr
Ah ben bu topiği görmedim. 2 ağustos 2009 de benim
hoşgeldin tatlımnaber nasılsın evet canım bencede kk da okadar cok 2009 gelini vardır ki kimse görmüyooo
Görcekler merak etme :)
kördüm bile18.10.20099999
hoşgeldin canım benimm naber nasılsınnn
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:81:
iyiyim canımcım sen nasılsın,hamişsin demiiiiiiii bize çok dua et.bugün moral biraz düşük eltimle hastaneye gittim bidaha gitmicem(((
sanada günaydınlarrrrr fıstığımm
iyi misiniz bakalım?
evet canımmm seninde varmı bebişinnnn
Yok canım, eşim askere gidicek onu beklicem o yüzden henüz düşünmüyoruz.
Senin evlilik tarihin ne tam olarak, bu arada Allah analı babalı büyütsün, doğum ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?